Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce tipuri de veste sunt un must have în această vară?

Ce tipuri de veste sunt un must have în această vară?

Doamnele și domnișoarele din întreaga lume își doresc, în permanență, ținute cât mai stilate care să le scoată mereu în evidență. Stilul nu este ușor de obținut cu toate că uneori avem tendința să credem acest lucru. De multe ori, acesta constă în anumite articole vestimentare care capătă din ce în ce mai multă valoare odată cu schimbarea modei.

Există anumite ținute renumite pentru capacitatea lor de a stila o vestimentație, iar acestea și-au căpătat statutul în timp. Un astfel de articol vestimentar este vesta, cea care a reușit să devină cel mai dorit în anul 2018 și tendința s-a menținut de atunci. Fiind inițial un articol de cult, vesta a reușit să cucerească privirile celor mai mari iubitori de modă într-un timp foarte scurt. În momentul de față, vestele sunt prezente în magazine într-o multitudine de variante și culori astfel încât să se muleze cu fiecare stil vestimentar.

Ce tipuri de veste poți alege pentru vara aceasta?

Care este stilul tău vestimentar preferat? Îți plac ținutele elegante sau sport? Ești adepta nuanțelor deschise sau optezi mai mult pentru tonurile închise din garderoba ta? Oricare ar fi răspunsul la aceste întrebări, nu îți face griji că nu te poți bucura de o vestă care să adauge stil ținutei tale. Indiferent care sunt preferințele tale, vei găsi o vestă potrivită pe care să o porți în zeci de combinații fără să te saturi de ea. Creatorii mari de modă s-au gândit la multiple posibilități care să satisfacă toate preferințele femeilor iubitoare de stil.

Dacă ești pe cale să îți achiziționezi o vestă care să completeze ținutele din vara aceasta, nu ezita să cauți exact ceea ce te caracterizează. Nu te lăsa influențată de tendințele actuale și de părerile celor din jur. Alege fix vesta pe care ți-o dorești pentru a purta cu plăcere piesele din garderoba ta.
 

Iată câteva tipuri de veste care se potrivesc cu diverse stiluri vestimentare și care sunt un must have pentru zilele călduroase din anul acesta:

  1. Vestele Rock’n Roll

Dacă vă plac foarte mult jeanșii și simțiți nevoia să îi completați cu un articol conceput pe același stil, atunci vesta din denim este ideală pentru garderoba ta. Este nonconformistă și stilată și este concepută în mai multe nuanțe și modele. Dacă te caracterizează stilul Rock’n Roll poți alege chiar o vestă cu imprimeuri îndrăznețe și cu accesorii atașate, cum ar fi insigne, lănțișoare sau ținte. Pentru un look complet poți opta și pentru un colier damă îndrăzneț confecționat din materiale dure. Vestă și jeanși - ținuta ideală pentru petrecerile lungi de vară!

  1. Vestele minimaliste

Sunt mai elegante decât cele menționate anterior și sunt disponibile în nuanțe deschise. Iubitoarele de articole vestimentare simple se vor îndrăgosti instant de aceste veste care pot fi purtate în nenumărate combinații. Se potrivesc foarte bine cu o cămașă office sau o rochie mini de culoare albă. Astfel de piese elegante sunt foarte potrivite pentru mersul la birou în zilele însorite de vară.

  1. Vestele din piele sau piele întoarsă

Sunt extrem de confortabile și de stilate, fiind concepute după ce gecile din piele, au prins foarte mare amploare în lumea modei. Chiar dacă aceste articole ne duc cu gândul la culoarea negru, ele sunt însă disponibile și în alte nuanțe astfel încât să poată fi purtate la scară largă. Geaca de piele sau piele întoarsă este un articol îndrăzneț care se poate purta chiar cu un top scurt și o pereche de pantaloni din piele. De asemenea ,se pot purta și cu cămăși din bumbac sau rochii midi. Accesorizarea este importantă, iar un simplu colier damă este suficient pentru a completa ținuta.

Vesta este un articol care nu se demodează indiferent de materialul din care a fost confecționată. Există veste potrivite pentru ținutele elegante și veste potrivite pentru ținutele casual. Dacă vrei să te bucuri de o apariție atrăgătoare și feminină, trebuie doar să alegi vesta care ți se potrivește cel mai bine.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!