Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce poți face pentru a-ți „acoperi” defectele cu ajutorul ținutelor?

Ce poți face pentru a-ți „acoperi” defectele cu ajutorul ținutelor?

Cel mai important lucru pentru o femeie care își dorește să arate impecabil este acoperirea defectelor cu ajutorul ținutelor. Nicio femeie nu este mulțumită în totalitate de felul în care arată, de obicei, acestea nasc complexe în ceea ce privește silueta și aspectul lor în general, dar trebuie să se accepte așa cum sunt pentru că nimeni nu este perfect. De câte ori nu ai stat în fața oglinzii și te-ai întrebat cu ce să te îmbraci? Ei bine, cunoscându-ți corpul,  poți rezolva orice problemă, iar cabinetul medicului estetician sau sala de fitness nu reprezintă întotdeauna o opțiune, ci doar alegând hainele care te vor avantaja și te vor reprezenta.

Chiar dacă în fiecare zi încerci să atingi perfecțiunea, nu vei reuși pentru că, de fiecare dată, îți dorești mai mult și astfel, îți dorești să fii mai slabă, mai înaltă, să ai o talie mai subțire sau picioare mai lungi. Frumusețea este relativă, iar dacă nu ești multumită cu aspectul tău fizic poți crea anumite artificii vestimentare care te vor ajuta să acoperi defectele. Bijuteriile au un rol important în ținuta pe care o alegi, iar astfel un colier damă la baza gâtului sau o brățară strălucitoare vor distrage atenția de la defectele pe care le ai. Iată câteva sfaturi pe care poți să le urmezi și îți vor face defactele să dispară:

  • Kilogramele în plus

Aceasta este o problemă cu care multe femei se confruntă pe întreg parcursul vieții. Kilogramele în plus, de cele mai multe ori, nu se distribuie uniform, ceea ce te va face să îți dorești să acoperi zonele cu mici imperfecțiuni. Pentru ca ținuta pe care o alegi să acopere defectele, alege hainele pe măsură. Chiar dacă ai depășit greutatea normală pentru înălțimea ta, nu vei arăta mai slabă achiziționând piese vestimentare foarte largi sau foarte mici. Pentru a-ți acoperi imperfecțiunile, alege  culori mai închise sau imprimeuri grafice, rochii care maschează talia sau cele petrecute. Materialul și croiala de calitate a hainelor sunt foarte importante și vor fac minuni.

  • Cum să ascunzi imperfecțiunile din zona taliei?

Fiecare femeie își dorește o talie subțire pentru a arăta precum modelele care defilează pe podiumurile de modă ale marilor designeri vestimentari. Poți obține un astfel de efect vizual foarte simplu cu ajutorul unei fuste cu talia înaltă și câteva pliuri. Alege o fustă asimetrică deoarece aceasta poate distrage atenția și va crea impresia de echilibru în zona taliei și a șoldurilor. Pantalonii cu elastic nu te vor avantaja, dar dacă optezi pentru o fustă sau o pereche de pantaloni cu fermoar la care să accesorizezi o curea lată vei arăta uimitor. Pentru a ascunde imperfecțiunile din zona taliei, poți alege o rochie cu o croială în stilul baby doll, dar evită în totalitate croielurile ample, volanele și culorile stridente, în partea de jos a corpului.

  • Cum să pari mai înaltă?

Orice femeie mică de statură își dorește câțiva centimetri în plus, iar acest lucru se poate realiza cu piese vestimentare uni, sandale cu platformă, pantofi care continuă paleta cromatică, pantaloni drepți și dungile verticale. Femeile cu înălțime minionă trebuie să evite hainele cu prea mult volum, dar piesele vestimentare ce au culori îndrăznețe sunt perfecte. Dacă picioarele tale sunt subțiri, poți opta pentru o pereche de pantofi stiletto și o pereche de pantaloni mulați care dau înălțime siluetei tale. Evită hainele pe gât mai ales atunci când observi un dezavantaj în zona taliei, a șoldurilor sau a picioarelor.

  • Cum să îți ascunzi imperfecțiunile cu ajutorul bijuteriilor?

Accesoriile potrivite te vor ajuta întotdeauna să distragi atenția de la micile complexe pe care le ai. Persoanele cu șoldurile late și picioarele groase pot ascunde aceste imperfecțiuni cu ajutorul unui colier damă, iar toate privirile vor fi îndreptate către această bijuterie.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!