Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce poți face pentru a te simți mereu la modă?

Ce poți face pentru a te simți mereu la modă?

Una dintre cele mai critice industrii din zilele noastre este industria modei. Unul dintre modurile în care majoritatea persoanelor se diferențiază de cei din jur și își exprimă personalitatea este stilul vestimentar. Trendurile vestimentare de cele mai multe ori sunt trecătoare, dar există și anumite stiluri și piese care rezistă în timp și care te fac să te simți mereu la modă.

Ce poți face pentru a te simți mereu la modă?

       1.Nu cumpăra ținute pentru o singură ocazie!

Pentru a te simți mereu la modă trebuie să combini diferite stiluri vestimentare, să te joci cu materialele, culorile și texturile, să uiți de ideile preconcepute și să fii creativă.

Evită să mai investești bani în rochii pentru un anumit eveniment pe care ești sigură că le vei îmbrăca doar o singură dată. Învață să achiziționezi acele piese vestimentare pe care le poți mixa în diferite moduri pentru a obține ținute noi pentru orice ocazie se ivește.

Dacă ești adepta stilului sport și adori pantofii sport, tricourile și treningurile, evită să le mai îmbraci cu fiecare oportunitate. Învață să îți exprimi feminitatea prin ținutele pe care le creezi și să îți folosești imaginația de fiecare dată.

       2.Optează pentru designeri la început și branduri noi!

Fiecare designer nou aduce un suflu inedit în lumea modei, ceea ce te va face să fii mereu la modă. Achiziționând astfel de piese vei obține diversitate și varietate în garderoba ta și poți crea ținute uimitoare.

       3.Lasă loc de imaginație!

Impresia multor persoane este că mai mult înseamnă mai frumos, dar nu este adevărat. Eleganța unei femei este dată de atitudinea sa și de felul în care se comportă. Fiecare femeie trebuie să păstreze o notă de mister și să fie feminină, să evidențieze doar detalii mici, și lăsând astfel privitorii să-și imagineze ceea ce ”ascunde” de fapt.

       4.Alege materiale de calitate

La achiziționarea pieselor de bază ale garderobei tale trebuie să ai în vedere ca acestea să fie de o calitatea superioară. Aceste piese vestimentare vor fi folosite la crearea a nenumărate ținute vestimentare, combinații de haine care vor fi spălate de foarte multe ori, iar datorită caracterului lor versatil trebuie să le ai o foarte lungă perioadă de timp. Fii atentă la achiziționarea pantalonilor din denim, a cămășilor albe, rochiilor negre, sacourilor, pantofilor cu toc, tricourilor simple. Alege acele piese vestimentare pe care le consideri importante pentru tine, să aibă o calitate bună și un aspect plăcut, precum pulovere moi, genți în culori neutre, fuste creion. Dar și accesoriile au un rol esențial în completarea fiecărei ținute, inspiră-te din aceste seturi damă în crearea outfitului perfect.

       5.Poartă mărimea care ți se potrivește!

La alegerea unei piese vestimentare este exprem de important să alegi mărimea corectă. Prin urmare, indiferent cât de mult ți-ar plăcea acea haină nu trebuie să o cumperi, iar dacă o alegi doar din cauza gândului că te vei mai îngrășa sau vei mai slăbi, cu siguranță va rămâne pe un raft și nu o vei purta. În orice situație, alege doar mărimea care ți se potrivește, pentru a crea outfituri care îți vin bine și care îți scot în evidență trăsăturile.

Îți dorești un look senzațional în acest sezon, în care să te simți la modă? Optează pentru o rochie lejeră și vaporoasă sau pentru o fustă plisată în nuanțe de bej, auriu, roșu, violet sau smarald. Acest tip de fustă poate fi asortat, în funcție de locul în care vei merge, cu hanorace subțiri, topuri în stil lejer sau cămăși. Accesorizarea fiecărei ținute este esențială pentru a contura întreg look-ul, astfel pune-ți personalitatea în evidență cu aceste seturi damă care să întoarcă toate privirile în urma ta.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!