Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce încălțăminte este la modă în anul 2022?

Ce încălțăminte este la modă în anul 2022?

Odată cu venirea sezoanului cald, fiecare doamnă și domnișoară se întreabă care sunt tendințele în materie de încălțăminte în anul 2022. Dacă ești o pasionată a fashionului trebuie să ai neapărat în garderoba ta piesele noi-nouțe pe care creatorii de modă le-au pus în prim plan anul acesta. Pentru o ținută simplă de mers la birou poți alege rochia ta preferată accesorizată cu o pereche de saboți, cu talpa înaltă, în care cu siguranță te vei simți confortabil toată ziua.

Anul acesta nu este doar despre accente de culoare, tocuri fanteziste, tipare clasice reinterpretate, dar și despre un mix echilibrat dintre stil și confort. În următoarele rânduri îți vom prezenta câteva dintre noile recomandări ale designerilor de modă:

  • Pantofii cu toc statement

Cine nu are în garderoba sa o pereche de pantofi statement? Anul acesta creatorii de modă au dat frâu liber imaginației, și astfel cele mai deosebite modele de tocuri, de la detalii sculptate, modele geometrice,  dimensiuni neobișnuite și alte detalii creative și inedite au ajuns în primele pagini ale revistelor de modă. Cu ajutorul unei perechi de pantofi statement poți pune în evidență orice ținută. Poți adopta un stil minimalist sau clasic și să-l condimentezi cu o astfel de pereche de pantofi și cu un colier damă.

  • Pantofii sport cu detalii colorate

Dacă preferi pantofii foarte comozi și care îți oferă un aer relaxant, află că anul acesta revine din nou pe primul loc în tendințele modei, sneakerși albi, doar că accentul este pus pe mici detalii de culoare. Dacă ai imaginație poți crea nenumărate ținute la care să adaugi clasicii sneakerși albi. Poți alege o combinație îndrăzneață! Accesorizează costumul din două piese cu sacou și pantaloni cu perechea ta preferată de sneakerși colorați. 

  • Pantofi cu toc mic

În anul 2022 nu vei da greș în nicio apariție cu pantofii cu tocul mic. Acești pantofi sunt cea mai bună opțiune pentru un look relaxant, dar în același timp și plin de rafinament. Poți alege dintre nenumăratele variante, de la pantofii cu spatele decupat, la saboți, sandale și până la papuci sau botine. Pentru o ținută casual chic poți alege o rochie vaporoasă din in, alături de o pereche de pantofi cu toc mic și astfel vei arăta feminin, iar în același timp te vei simți confortabil pe tot parcursul zilei.

  • Platforme

Tendințele în modă nu rămân niciodată aceleași, dar anumite trenduri rămân pentru foarte mult timp în sufletele noastre. Moda pantofilor cu platformă a anilor 70 a revenit și sunt din nou îndrăgiți de toate doamnele și domnișoarele care preferă confortul. Platformele, anul acestea, au fost reinventate și astfel, nu au diferență de nivel, talpa fiind înaltă și dreaptă, îmbracă foarte frumos piciorul și sunt foarte ușor de purtat. Indiferent dacă alegi platforma clasică sau pe cea reinventată, vei fi în pas cu moda anului 2022. Pentru o ținută de vacanță poți opta pentru o fustă fluidă, un top mulat și un zâmbet larg pentru zilele lungi și călduroase de vară.

  • Botine cu vârf pătrat

În acest an se poartă încălțămintea cu vârful pătrat. Pasionatele de modă, au observat că pe toate site-urile de socializare, vedetele și persoanele obișnuite au adoptat stilul impus de creatorii de modă. Datorită versatilității lor, indiferent de sezon, poți alege să încalți pantofi, sandale, papuci cu vârful pătrat, dar botinele sunt cele mai populare. Pe parcursul acestui an, vei avea nenumărate ocazii să încalți botinele cu vârful pătrat, fie că mergi la birou sau la o plimbare prin parc. Acestea se integrează foarte ușor într-o mulțime de ținute, iar dacă vei să obții un look casual, dar totodată feminin, optează pentru un top simplu, o pereche de pantaloni din denim, un cardigan, accesorizat cu un colier damă care să exprime un aer chic și fermecător.

Alege îndrăzneț!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!