Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce accesorii sunt potrivite pentru o rochie de mireasă?

Ce accesorii sunt potrivite pentru o rochie de mireasă?

       Chiar dacă majoritatea femeilor consideră că cea mai grea decizie înainte de nuntă este reprezentată de alegerea rochiei de mireasă, în momentul în care trebuie să aleagă accesoriile și bijuteriile potrivite își dau seama că acesta reprezintă cel mai dificil lucru. Ziua nunții este cea mai importantă din viața unei femei, și asta pentru că își dorește un look spectaculos, însă varietatea de accesorii și nenumăratele rochii de mireasă reprezintă o adevărată provocare.
       Ai găsit rochia la care ai visat dintotdeauna? Este momentul să o completezi cu câteva accesorii de nuntă asortate. Fiecare dintre noi știm că rochia de mireasă este vedeta nunții, însă accesoriile potrivite îi oferă un aer stilat care să te pună în evidență, astfel completându-ți look-ul demn de cea mai frumoasă zi din viața ta.
Fiecare accesoriu trebuie ales cu foarte mare atenție pentru că nu îți dorești să riști să încarci prea mult ținuta, mai ales dacă ți-ai ales o rochie cu aplicații din cristale sau alte pietre prețioase. Pentru a te remarca prin stil și rafinament, alege accesoriile și bijuteriile simple și mai puțin încărcate. În următoarele rânduri îți vom prezenta ce accesorii sunt potrivite pentru o rochie de mireasă.

Voalul
       Voalul este cel mai iconic accesoriu al unei mirese. Poți alege din nenumărate variante, de la cele care acoperă doar fața și până la cele care au trenă, precum cele purtate de vedete. Pentru a face alegerea potrivită trebuie să iei în considerare nuanța rochiei, și astfel cele două trebuie să fie identice. De cele mai multe ori, designerii vestimentari recomandă voalurile simple, din dantelă, acelea fără alte ornamente, pentru că simplitatea emană bun gust și feminitate.
       Dacă ai ales ca rochia ta să aibă spatele gol, optează pentru un voal subțire, nu alege unul cu două straturi de tulle. Pentru alegerea voalului este important să ții cont și de înălțimea pe care o ai, pentru o mireasă mignonă, un voal lung până la podea este cel mai potrivit. Pentru o mireasă înaltă, este recomandat un voal până în talie. Orice tip de voal vei alege, acesta va oferi un aer retro oricărui look.

Colierul
       Pentru a alege accesoriile potrivite trebuie să ai în vedere modelul decolteului rochiei. Pentru rochiile care au corset, este perfectă orice opțiune, fie că este vorba despre un colier simplu sau unul supradimensionat, dar dacă ai ales o rochie cu decolteul în formă de inimă, alege o pereche de cercei lungi, nu opta pentru colier. Dacă îți dorești ceva colorat poți opta pentu un colier damă în nuanțe care să se regăsească și în buchetul tău de mireasă.
       Dacă ai optat pentru o rochie cu decolteul în V, alege un colier damă simplu și feminin, precum cele cu perle sau poți alege un colier la baza gâtului și o pereche de cercei simpli. Pentru o rochie lăsată pe umeri, poți alege un colier la baza gâtului dacă ai un decolteu generos, iar dacă nu, poți opta pentru cercei și brățară.
       Pentru o rochie care nu are decolteu și acoperă toată partea de sus, optează doar pentru bijuterii minimaliste pentru a nu risca să pari foarte încărcată, dacă vei alege un pandantiv sau un colier voluminos.
       Pentru a alege accesoriile potrivite pentru rochia ta de mireasă, ține cont și de tematica nunții. În funcție de acest lucru poți alege culoarea accesoriilor și a pantofilor. Dacă ai optat pentru tematică shabby-chic sau vintage poți alege bijuterii în nuanțe romantice, precum lila, roz pal sau auriu. În timp ce, pentru o tematică marină, poți opta pentru pantofi și bijuterii în nuanțe de albastru regal, blue sau albastru cerneală.


 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!