Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Care este secretul pentru o ținută perfectă?

Care este secretul pentru o ținută perfectă?

Fie că alegem ținuta pentru un eveniment special sau doar pentru o ieșire cu prietenii, aceasta trebuie să ni se potrivească perfect. În unele cazuri reușim, iar în altele nu, în general micile detalii contează, iar tocmai din acest motiv trebuie să fim foarte atente la anumite criterii. Care este secretul pentru o ținută perfectă? În următoarele rânduri îți vom prezenta secretul celor mai stilate femei din lume.

Indiferent de situația în care te afli, efectul unei ținute alese în mod corect, va  crea o impresie pozitivă, atât pentru tine, cât și pentru persoanele care te vor admira. Trebuie, cu fiecare ocazie, să obținem o imagine demnă de evenimentul la care vom participa. Un prim pas pentru a crea ținuta perfectă este alegerea pieselor vestimentare și asocierea lor, însă nu va fi completă până nu o vom accesoriza! Prin urmare,  secretul unei ținute perfecte este conturarea sa cu ajutorul accesoriilor atent alese. Iată câteva sfaturi pentru a crea ținuta perfectă.

        1.Alege bijuteriile ținând cont de momentul zilei

În funcție de locul în care te afli și de piesele vestimentare pentru care optezi, alege bijuteriile perfecte care să îți contureze întreaga ținută. Indiferent dacă optezi pentru a îmbrăca o rochie, o pereche de pantaloni din denim, o fustă midi sau un top, alege bijuterii simple pentru că acestea sunt ideale pentru o ținută de zi. Pentru un eveniment special, de seară, optează pentru câteva bijuterii mai sofisticate, cu un design unic, care să aibă din personalitatea ta. Poți opta pentru acești cercei damă pentru a contura un outfit compus dintr-o pereche de pantaloni din denim și un tricou, sau pentru a completa un look office alcătuit dintr-o rochie neagră și o pereche de pantofi cu toc. Pentru a crea întotdeauna ținute perfecte, alege să achiziționezi bijuterii versatile care le poți integra în orice outfit.

        2.Alege să combini ținutele tale cu bijuterii în modele inedite

Ești o femeie care adoră să fie în centrul atenției? Ești o iubitoare a stilului îndrăzneț? Alege bijuterii care să atragă atenția prin modelele lor inedite! Poți opta pentru bijuterii din materiale textile, colorate sau modele abstracte, sau poți alege accesorii lungi care să te scoată în evidență. 

       3.Alege bijuterii statement pentru a crea ținuta perfectă

Bijuteriile statement sunt create special pentru doamnele care își doresc să iasă din anonimat. Acest tip de accesorii se remarcă datorită culorilor și dimensiunilor speciale. Ținutele perfecte sunt ușor de observat prin completarea lor, astfel poți opta pentru brățări, inele, coliere sau cercei damă. Poți crea outfit-uri simple, monocrome pe care să le faci remarcate cu ajutorul bijuteriilor statement, colorate sau supradimensionale.

       4.Alege să completezi fiecare outfit cu bijuterii inedite

Creează o ținută impecabilă cu ajutorul bijuteriilor. Designerii de modă recomandă asortarea bijuteriilor în nuanțe de auriu sau argintiu în ținute compuse din articole vestimentare de culoare neagră, dar și cu piese și pantofi în nuanțe vii, precum galben, albastru sau verde. Iubești auriul? Această nuanță se potrivește perfect cu ținute elegante de seară sau de zi, în combinație cu nuanțe pastel. Poți crea o ținută perfectă alcătuită din rochii feminine sau fuste speciale, chiar și cu ajutorul unor bijuterii colorate, în nuanțe de verde sau de roz, care îți vor pune, cu siguranță, toate trăsăturile în evidență.

Bijuteriile reprezintă micile accesorii care definesc ținuta perfectă. Acestea pun în valoare cele mai speciale trăsături ale unei doamne, dar nu numai. Pe parcursul istoriei, putem observa că cele mai îndrăgite accesorii feminine au fost bijuteriile, iar acestea sunt cel mai subtil mod prin care o femeie îşi poate pune în evidență personalitatea. Fiecare doamnă își dorește să strălucească și să fie admirată în orice moment, astfel creează ținute perfecte cu ajutorul bijuteriilor!



 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!