Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cămășile bărbătești, care sunt cele mai bune recomandări?

Cămășile bărbătești, care sunt cele mai bune recomandări?

Prin eleganță și rafinament poți defini o cămașă. Fiecare bărbat are în garderoba sa o cămașă, dar alegerea celei potrivite pentru un eveniment devine o provocare pentru oricine. La achiziționarea unei cămăși trebuie să fii foarte atent la detelii precum: calitatea materialului, manșete și guler, dimensiunile mânecii, spatelui, gulerului și tiparul cămășii: regular sau slim.

Cămașa este unul dintre articolele vestimentare cu cea mai lungă carieră în domeniul modei, și tocmai de aceea trebuie să fie de nelipsit din vestimentația bărbaților. Aceasta este indispensabilă din outfiturile evenimentelor speciale  care au consacrat-o, dar a fost introdusă cu ușurință și în cele zilnice datorită eleganței și masculinității pe care o conferă. Fiecare ținută masculină are nevoie de un plus de curaj, completeaz-o cu seturi bărbați și astfel vei fi tu cel incomparabil. 

Datorită multitudinii de modele, trebuie să știi cum să faci diferența dintre cămășile casual și slim fit, dintre cele elegante sau office, astfel încât să știi evenimentul cărora li se potrivesc. În următoarele rânduri îți vom oferi câteva recomandări de care trebuie să ții cont pentru alegerea cămășii potrivite.

Natura evenimentului la care participi este foarte importantă, așa că trebuie să ai în vedere:

  • Cămășile bărbătești slim fit

Această cămașă conturează silueta, ceea ce oferă eleganță, dar formalismul nu este pe primul loc la evenimentul la care participi îmbrăcând-o. O poți purta la evenimente precum conferință, nuntă sau în cadrul unei corporații, dar nu o alege niciodată în cadrul evenimentelor formale clasice. Pentru că aceasta îți pune în evidență silueta este potrivită pentru o întâlnire romantică.

  • Cămașă bărbătească casual

Această cămașă face parte din viața cotidiană a fiecărui bărbat și tocmai de aceea poate fi purtată alături de jeanși sau cu alt tip de pantaloni deoarece este lejeră și confortabilă. Datorită eleganței într-o formă relaxantă, cămașa casual se poartă fără cravată și cu ultimul nasture de la gât deschis.

  • Cămașa bărbătească office

Această cămașă caracterizează dress code-ul impus de o corporație, deoarece este o ținută elegantă și impozantă. Cămașa office poate fi purtată alături de un sacou, sau de o cravată, iar uneori  o poți folosi în combinații îndraznețe, acolo unde mediul îți permite. Un pastel de culori poate să îi dea prospețime look-ului tău, dar îți și va avantaja tenul. 

  • Cămașa bărbătească elegantă

Eleganța acestei cămăși dă stil întregii ținute. O poți alege pentru un eveniment elegant, precum o nuntă sau o întâlnire de afaceri, la un local cosy împreună cu prietenii sau la o întâlnire romantică. De cele mai multe ori, eleganța transcende toate stilurile vestimentare fie că este cel select, smart casual, casual sau slim fit.

De cele mai multe ori alegem o cămașă în funcție de design-ul ei, dar cămașa ideală trebuie să fie dintr-un material de calitate. Ține cont de următoarele recomandări:

  • Cămașa bărbătească din bumbac

Bumbacul este unul dintre cele mai recomandate materiale pentru alegerea cămășii, indiferent de sezon, deoarece permite pielii să respire, este delicat la atingere și nu irită pielea, dar nu în ultimul rând, oferă confortul dorit pe întreaga perioadă în care o porți. Cămășile din bumbac îmbină confortul cu eleganța, iar alături de un sacou se completează reciproc.

  • Cămașa bărbătească din in

Inul este materialul preferat de fiecare bărbat pe întreg sezonul cald, deoarece oferă lejeritate și este potrivit temperaturior înalte. Cămașa din in poate fi îmbrăcată de-a lungul întregului sezon estival, zilnic și în vacanțe pentru că îți dă un aer relaxat și lejer. Acestea pot înlocui cu brio orice tricou și te avantajează în cel mai bun mod deoarece, purtând-o, nu renunți la eleganță și masculinitate.

 

Fiecare eveniment este unic, iar fiecare bărbat trebuie să creeze armonie în ținuta pe care o poartă, dar o ținută fără accesorizare este anostă și plictisitoare, nu-i așa? Recomandarea pe care noi ți-o putem oferi este să alegi seturi bărbați și astfel, îți vei întregi outfit-ul.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!