Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cămașa în carouri – de ce să spui ,,da”?

Cămașa în carouri – de ce să spui ,,da”?

Cămașa în carouri, când poate fi purtată și de ce este un accesoriu vestimentar potrivit pentru tine?

De când se regăsește cămașa în vestimentația oamenilor?

Iată două întrebări la care vom încerca să identificăm un răspuns!

Încă din Evul Mediu era o piesă vestimentară aleasă de mulți pentru că era foarte practică. Ceea ce este bine de remarcat este că avea o altă întrebuințare, aceasta se purta ca rochie de noapte pentru femei și ca lenjerie pentru bărbați. Cămășile aveau doar un tiv care putea fi butonat și strâns, dar și un guler care era fix sau detașabil, în comparație cu cămășile din zilele noastre care au manșete și guler.

În secolul XIX, cămașa nu mai era folosită drept lenjerie, ceea ce a produs o schimbare majoră în design-ul ei, astfel gulerul era cu mult mai mare, dar și brodat cu diferite modele și dantelă. Apoi, mai târziu, pe la jumătatea secolului al XIX-lea cămășile au primit din nou un alt scop, ceea ce făcea ca acestea să ia forma corpului, în culori diferite și întrebuințate ca tricori sport sau cămăși de muncă. La sfârșitul secolului XIX, cămașa a fost considerată un atribut al prosperității.

În zilele noastre, în orice garderobă poți găsi cel puțin o cămașă, deoarece este o piesă vestimentară potrivită pentru orice zi sau eveniment. Majoritatea oamenilor au impresia că o ținută office pentru un mediu formal trebuie să fie anostă și plictisitoare. Dar tu trebuie să schimbi concepția tuturor prin look-ul tău care denotă un plus de rafinament și modernism stilului office. Alege o ținută smart casual sau office în care să introduci o cămasă în carouri, și accesorizată cu bijuterii unice. Colier damă este accesoriul perfect pentru orice ținută office sau casual cu o cămașă în carouri.

De ce să spui „da” unei cămăși în carouri?

Această întrebare este foarte întâlnită, dar noi vă oferim și răspunsurile potrivite, prin urmare cămașa în carouri este potrivită pentru tine deoarece:

  • este ideală alături de un colier damă
  • nu se demodează niciodată 
  • este o piesă vestimentară foarte versatilă și potrivită pentru orice tip de sezon, fie că este vorba de vară sau iarnă.
  • obții o combinație cromatică perfectă pentru un look de milioane
  • o cămașă în carouri îți aduce mereu un plus de culoare în outfit-ul tău.
  • poate fi purtată la orice ținută vestimentară, fie că este vorba despre integrarea ei într-un costum sau în combinație cu o pereche de jeans, dar și alături de o pereche de pantaloni simpli din punct de vedere cromatic.
  • îți oferă posibilitatea de a proporționa ținuta, deoarece nu evidențiază partea de sus.
  • o cămașă în carouri te avantajează indiferent de siluetă și îți pune în lumină toate trăsăturile pe care le ai.

Sfatul nostru este să nu combini niciodată o cămașă în carouri cu o pereche de pantaloni cu dungi deoarece, o astfel de cămașă, se potrivește de minune cu o pereche de pantaloni simpli, într-o culoare neutră, care să scoată în evidență print-ul, iar astfel, ținuta să se afle în armonie. Un lucru important este culoarea pantalonilor aleși, deoarece aceasta nu trebuie să fie vizibilă foarte tare în print-ul cămășii. Ține cont ca o pereche de jeanși este ideală pentru o cămașă în carouri.

O idee de ținută chic ideală pentru tine este alcătuită dintr-o cămașă în carouri cambrată, în culorile tale preferate, alături de o fustă din piele naturală, neagră. Accesorizează ținuta cu un colier care să îți evidențieze personalitatea și să dea o notă unică și elegantă stilului tău vestimentar.

Noi îți oferim posibilitatea să alegi bijuteria perfectă pentru fiecare tip de ținută și, astfel, întotdeauna vei fi unică. Folosește-ți imaginația și creează, combină culorile, stilurile vestimentare și accesoriile, pentru că tu ești cea care se definește pe sine cel mai bine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!