Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Brățările pentr femei Chakra – semnificații

Brățările pentr femei Chakra – semnificații

Alegerea unor bratari pentru femei din varietatea de modele care sa corespunda intocmai nevoilor tale necesita multa atentie si mai ales preocupare. Bratarile cu 7 chakre au o simbolistica aparte, numeroase semnificatii, iar originile lor sunt demult stiute. Au fost descoperite pentru prima data in India, locul cu o mare incarcatura energetica. 

Se spune despre aceste bratari femei 7 Chakre ca prezinta un impact major asupra celor ce le poarta, astfel ca este bine sa tii cont de toate semnificatiile lor, pornind de la corp si pana la minte. Cele 7 pietre aduc o mare incarcatura energetica, astfel ca aflandu-se de jur imprejurul mainii unei femei, aceasta va beneficia de toate aceste beneficii.

Daca te afli in cautarea acelei bratari femei cu 7 Chakre, mai mult ca sigur doresti ca chakrele tale sa fie reglate. Pietrele semipretioase pe care le contine bratara o transforma dintr-o simpla bijuterie comuna cu toate celelalte, intr-una de o simbolistica aparte, de o mare incarcatura energetica. Se spune despre aceste bratari femei cu cele 7 Chakre ca pot transmite o mare parte din energia lor celor ce o poarta. Ori de cate ori o vei avea la mana, te vei simti minunat, vei avea parte de o stare de bine, te vei simti mai libera si relaxata, vei simti vibratii de energie care te vor influenta atat fizic, cat si mental. Ce poate fi mai placut decat acest lucru?

Bratarile de acest tip sunt disponibile si pentru femei si pentru barbati, astfel ca ele vor crea armonie in viata, indiferent daca este purtata de un el sau o ea. 

Asa cum am precizat mai sus, maestrii indieni au considerat acest tip de bratari femei de o insemnatate aparte, astfel ca au pornit de la acele vibratii de energie de care avem nevoie in viata de zi cu zi pentru a ne simti bine.

Bratara cu 7 Chakre isi ia energia din mineralele continute in aceste pietre semipretioase, si astfel vor ajunge sa influenteze la maxim persoana care o poarta, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. 

Bratara cu 7 Chakre se gaseste intr-o varietate de culori, putand fi asortata cu usurinta cu aproape orice fel de vestimentatie, fiind potrivita atat stilului casual, cat si unui stil usor mai elegant.

Este acel accesoriu de care nu te poti desparti, avand o simbolistica aparte si mai ales acea bijuterie care face bine, care ne ajuta sa ne simtim minunat.

Bratara contine 7 pietre, insa pot exista si modele cu mai multe pietre, chiar si cu 21.

Ce semnifica pietrele de pe bratara 7 Chakre?

Atunci cand vorbim despre aceste bratari femei 7 Chakre este bine sa privim atent si spre semnificatiile fiecarei pietre si astfel ne vom da seama de ce anume ne face bine.

Prima piatra din cele sapte are culoarea rosie si rolul sau este acela de a aduce un echilibru primei noastre chakre, aceea a radacinii. Aceasta chakra se afla in zona de jos a coloanei vertebrale si rolul sau este de a aduna acele resurse si acea energie dinspre pamant spre noi. Daca vom avea un echilibru aici, mai mult ca sigur ne vom simti mult mai bine.

Piatra numarul doi din bratara 7 Chakre are culoarea galbena, cea a chihlimbarului. Are in vedere aducerea unui echilibru pe plan emotional. Se ocupa de reglarea chakrei sacrale, care este situata chiar sub zona omblicului.

Piatra numarul 3 are culoarea maro si se mai numeste piatra razboinicului. Potrivit indienilor, aceasta are rolul de a crea un echilibru intre putere si stima de sine.

Piatra numarul 4 are culoarea verde si semnifica vindecarea. Daca ne vom gandi la semnificatia data de maestrii indieni, ne vom da seama ca avem nevoie de vindecare pornind de la echilibrul nostru emotional. In functie de ceea ce vom constientiza si accepta, ne vom face si bine.

Chakra gatului corespunde pietrei numarul 5 si are culoarea turcoaz. Aceasta ii ajuta pe cei ce o poarta sa comunice mai bine unii cu ceilalti, sa se afle in relatii de pace.

Chakra 6 contribuie la stimularea creativitatii si ofera elemente de clarviziune. Are nuante indigo.

Piatra numarul 7 este alba sau purpurie. Contribuie la  echilibrul adus constiintei de sine si ne ajuta sa avem o legatura mai puternica cu universul.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!