Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Bijuterii de vară - noi modele potrivite pentru acest an

Bijuterii de vară - noi modele potrivite pentru acest an

Suntem din nou în sezonul cald, perioada preferată a multora dintre noi, chiar dacă nici nu am realizat cât de repede a trecut timpul. Parcă ieri alegeam cele mai groase jachete din dulap ca să facem față temperaturilor scăzute de afară, în timp ce astăzi căutăm cele mai subțiri ținute și cele mai cool bijuterii pentru a ne bucura de zilele călduroase de vară.

Simplitatea și cromatica sunt cele două elemente definitorii pentru bijuteriile din sezonul cald. Cu toții ne dorim ținute cât mai simpliste care să nu transmită disconfort oricât de ridicate ar fi temperaturile de afară, însă acestea nu pot fi lipsite de culoare. Tocmai din acest motiv, pentru bijuteriile de vară s-a implementat conceptul de simplitate colorată.

Ce bijuterii pot fi purtate în zilele călduroase de vară?

Chiar dacă avem o cutie cu bijuterii foarte bogată, de multe ori ne simțim în dificultate atunci când vrem să alegem bijuteriile potrivite pentru următoarea ieșire în oraș. Multe dintre ele par prea sofisticate, în timp ce altele sunt prea extravagante. Se pare că cele mai potrivite bijuterii pentru zilele călduroase de vară sunt colierele și brățările.

Procesul de selecție ne dă de multe ori bătăi de cap. Tocmai din acest motiv, am conturat o listă cu cele mai potrivite bijuterii pentru vara aceasta. În cazul în care te confrunți cu astfel de dificultăți de alegere, lista de jos ți-ar putea fi de mare ajutor.

  1. Colier tip salbă

Colierul damă tip salbă este perfect pentru zilele călduroase de vară. Acesta este momentul în care putem purta accesorii strălucitoare pe care să le potrivim cu ținutele lejere. Colierele tip salbă sunt niște bijuterii minimaliste, rafinate, dar care înfrumusețează orice ținută. Simbolurile pe care acestea le conțin depind de propriile noastre alegeri și pot fi stele, flori, inimi sau orice alt element care ne face plăcere.

  1. Colier simplu cu pandantiv personalizat

Bijuteriile personalizate fac parte din zilele memorabile de vară. Acesta este momentul în care putem purta tot ceea ce ne dorim fără să ascundem accesoriile sub hainele groase și voluminoase. Așadar, acest colier damă cu pandantiv personalizat este o alegere potrivită pentru persoanele care vor să își facă amintiri alături de bijuteriile cele mai reprezentative pentru propria personalitate. Pandantivul poate fi o literă, o cifră sau chiar un nume confecționat din diverse metale.

  1. Brățară cu pietre colorate

Brățara este foarte ușor de purtat în zilele de vară, mai ales dacă este una lejeră de mici dimensiuni. În cazul acesta, o brățară din argint cu câteva pietre colorate în nuanțele tale favorite ar putea fi o alegere strălucită pentru următoarea vacanță cu prietenii. Ea poate fi purtată atât la mână, cât și la picior în funcție de propriile preferințe.

  1. Brățară cu scoici

Cu toții știm cât de așteptate sunt vacanțele la mare, iar vara ni le aduce pe acestea cu pași repezi. Brățările cu scoici ne trimit instant cu gândul la plajele însorite și la petrecerile de la mare alături de prieteni. De aceea, brățara cu scoici pentru mână sau picior este nelipsită din cutia de bijuterii pentru vară și este purtată în fiecare an cu la fel de multă plăcere. Putem spune despre aceasta că va rămâne pentru mult timp un accesoriu foarte greu de demodat.

Există o multitudine de bijuterii pentru care putem opta pentru sezonul cald și foarte multe dintre acestea sunt potrivite pentru toate ținutele pe care le alegem. Cel mai important este să ne simțim bine atunci când purtăm bijuteriile alese pentru a evita disconfortul și să ne reflectăm personalitatea prin intermediul alegerilor noastre. Alegerea bijuteriilor trebuie să fie un proces care să ne facă plăcere de fiecare dată.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!