Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Aspectul monocromatic în ținutele bărbătești - de ce este o idee potrivită?

Aspectul monocromatic în ținutele bărbătești - de ce este o idee potrivită?

Termenul de „monocromatic” este destul de utilizat de către oamenii din lumea modei și este adesea folosit pentru ținutele rapide și stilate. Dacă încă nu știi la ce face referire acest termen, atunci trebuie să afli faptul că are două părți definitorii: “mono” și “cromatic.” Prima parte înseamnă unic, iar cea de-a doua înseamnă culoare. Punând cap la cap cele două părți ajungem la concluzia că termenul de monocromatic se referă la purtarea unor bucăți de articole vestimentare dintr-o singură culoare.

Este important să nu confundăm acest aspect cu purtarea unei ținute dintr-o singură culoare. O ținută monocromatică nu înseamnă o ținută all white sau all black. O ținută monocromatică înseamnă o ținută care conține mai multe nuanțe ale aceleiași culori.

Culorile monocromatice sunt potrivite pentru ținutele bărbătești?

Chiar dacă bărbații nu sunt adepții multor culori în ținutele lor, asta nu înseamnă că nu se pot bucura de ținute monocromatice. Răspunsul este categoric DA! Culorile monocromatice sunt potrivite pentru ținutele bărbătești, ba chiar sunt o idee foarte bună atunci când se dorește conceperea unui outfit.

Probabil că vă întrebați deja de ce aspectul monocromatic este o idee potrivită pentru o ținută bărbătească. Ei bine, să presupunem că unui bărbat nu îi plac culorile și în garderoba sa se află doar piese vestimentare de nuanțe alb și negru. Poate că o ținută all white sau all black nu este chiar ceea ce își dorește pentru următorul eveniment, și nu a găsit încă o ținută care să îi placă. În cazul acesta, o ținută monocromatică este o variantă ideală, mai ales dacă este construită pe baza nuanțelor de negru.

O pereche de pantaloni gri cărbune, o cămașă albă și un sacou nuanța gri porumbel ar putea fi următorul outfit de eveniment. Nu conține culori și este bazat pe nuanțele non-culorilor alb și negru. Ținuta poate fi accesorizată pentru a fi completă folosind doar o brățară bărbați simplă. Se poate opta și pentru o pereche de pantofi eleganți în nuanțe de gri închis și astfel ținuta este gata.

Dacă se dorește o ținută monocromatică casual care să poată fi folosită pentru ieșirile la terasă, atunci este și mai simplu de realizat. O pereche de jeanși scurți negrii și o cămașă de in în nuanța bej sunt o alegere foarte bună. Se potrivesc foarte bine cu orice pereche de pantofi sport albi sau negri și pot fi accesorizați cu o brățară bărbați și o pălărie de soare din paie. Ținuta se potrivește foarte bine cu zilele însorite de vară și este cea mai rapidă ținută pentru vacanțe.

Pași în crearea unei ținute monocromatice

Dacă vrei să te bucuri de o ținută monocromă atunci trebuie să afli că nu este deloc complicat să îți construiești una. Iată care sunt pașii necesari creării unei astfel de ținute:

Pasul 1: Decide care este culoarea ta favorită

Cu siguranță nu-ți dorești să porți ceva care nu te pune în evidență și de aceea trebuie să iei în calcul doar culoarea în care îți place cum arăți. Poate fi negru, maro, verde sau albastru. Totul depinde de gusturile tale.

Pasul 2: Selectează ținutele din dulap

Cu siguranță nu porți tot ceea ce ai în garderobă, tocmai de aceea trebuie să selectezi toate acele piese vestimentare care le porți cu drag. Foarte important, piesele vestimentare trebuie să fie toate nuanțe ale culorii alese la pasul 1.

Pasul 3: Începe combinarea articolelor

Acesta este ultimul pas și tot ce trebuie să faci este să începi să combini articolele exact cum îți place ție. În urma acestui exercițiu vei obține mai multe ținute la care probabil nu te-ai gândit niciodată până în momentul acesta. Ținutele monocrome pe care le obții în final sunt pregătite pentru următoarele tale evenimente.

Concluzionând cele enumerate mai sus, putem afirma faptul că nu este nimic rău în purtarea unei singure culori dacă este integrată în ținute monocrome. În felul acesta te vei bucura de outfit-uri cu pete de culoare, fără să porți multe culori. Nimic nu poate fi mai plăcut decât purtarea ținutelor preferate în nuanțele cele mai plăcute.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!