Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Articole vestimentare verde lime - cum le introduci în ținutele tale?

Articole vestimentare verde lime - cum le introduci în ținutele tale?

Atunci când vorbim de culoarea verde ne ducem cu gândul, inevitabil, la frumusețea pădurii care ne înconjoară pe noi toți. Sentimentul pe care această culoare ni-l transmite este unul cald și liniștitor, asemenea pădurilor răcoroase, atât de importante în viața noastră. Verdele este prezent peste tot în jurul nostru, iar acest aspect este accentuat odată cu venirea sezonului cald.

Chiar dacă verdele ne inspiră siguranță, dar și liniște, aceste trăsături pot lipsi cu desăvârșire atunci când este vorba de nuanța verde lime. Verde lime este nuanța care schimbă total trăsăturile caracteristice ale culorii verde, iar stările pe care ea le transmite nu au nimic în comun cu verdele iarbă sau verdele pădure. Verdele lime transmite mai degrabă energie și ne duce cu gândul la zilele însorite de vară.

Tonurile stridente printre care se numără și verdele lime au cucerit iremediabil lumea modei, dar și iubitorii de ținute extravagante. Ele sunt cele mai adoptate pentru ținutele de vară și sunt prezente într-o multitudine de articole vestimentare dar și accesorii concepute pentru o garderobă de vis. Popularitatea lor a fost răspândită rapid în întreaga lume.

Dacă îți dorești câteva articole de culoare verde lime este important de ținut minte faptul că acestea nu își găsesc locul în orice ținută, iar unele combinații pot fi cu adevărat dezastruoase. Dacă vrei să eviți o astfel de situație, îți prezentăm câteva idei despre cum ai putea să introduci verdele lime în ținutele tale.

            Fiind o nuanță foarte aprinsă, aceasta nu se va potrivi niciodată cu alte nuanțe la fel de aprinse cum ar fi rozul sau portocaliul neon. De aceea, verdele lime stă cel mai bine lângă nuanțe neutre dar și închise care nu estompează farmecul său. Din acest motiv, puteți introduce verdele lime în următoarele ținute:

  1. Top verde lime și pantaloni scurți negri

O singură piesă vestimentară este suficientă pentru a atrage toate privirile și tocmai de aceea un top lime este tot ce ai nevoie pentru o ieșire cu prietenii. Dacă temperaturile sunt ridicate, poți adăuga o pereche de pantaloni scurți negri și o pereche de sandale de aceeași culoare. Întreaga combinație se poate accesoriza cu ușurință cu o pereche de cercei damă.

  1. Costum alb și geantă verde lime

Participarea la evenimente este o adevărată plăcere atunci când îmbraci ținuta favorită. Albul este nelipsit de la fiecare eveniment, iar o combinație stridentă adaugă un plus da valoare purtătoarei. Așadar, un costum alb te va face să arăți foarte elegant la următorul tău eveniment, iar o gentuță de culoare verde lime te va face să arăți și încrezătoare în același timp. Poți adăuga și o pereche de sandale lejere și aceeași nuanță dar și o pereche de cercei damă, la fel de stridenți. Ținuta ta pentru următorul eveniment este gata să te scoată în evidență.

  1. Rochie verde lime

Ce poate fi mai plăcut decât o rochiță vaporoasă verde lime care să demonstreze cât de încrezătoare ești în ținutele tale? Este potrivită mai ales pentru iubitoarele de rochițe care adoptă un look lejer și elegant oricând ies din casă și este ideală pentru zilele însorite de vară. În vacanță sau nu, rochița verde lime ar trebui să fie nelipsită pentru zilele ce urmează. Poate fi asortată cu o pereche de teniși albi lejeri și cu un rucsac minuscul unde să îți pui cele mai îndrăgite lucruri. Nu uita de ochelarii de soare preferați pentru a te bucura de un look complet.

  1. Top alb, fustă mini albă și sandale verde lime

Chiar și în cantități mici, verdele lime are puterea să înfrumusețeze orice ținută. De aceea, sandalele verde lime cu talpă joasă sunt suficiente pentru a adăuga un plus de valoare ținutei tale albe. Topul și fusta în nuanțe albe sunt potrivite pentru zilele de vară și se pot completa cu perechea de sandale preferate. Ținuta este ideală pentru ieșirile la terasă cu prietenele.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!