Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

American Boy – sau ce poarta barbatii in Statele Unite

American Boy – sau ce poarta barbatii in Statele Unite

Stilul vestimentar „american boy” ar putea fi definit drept o emblema pentru tinutele casual, fie ca vorbim despre ceva lejer sau despre un outfit usor elegant.

Trendurile in moda variaza, insa cele mai mari influente in moda pornesc adesea din New York, locul in care barbatii poarta casual, comod, dar in acelasi timp elegant, poarta office, dar nu foarte sobru, poarta tinute rafinate, dar nu extrem de sofisticate. Intalnim stilul american boy atat casual, cat si college sau office ori business man.

Indiferent cum, atunci cand vorbim despre ceea ce poarta barbatii in America, avem in vedere acel outfit usor de constituit de orice european, dar mai ales se diferentiaza printr-o tinuta practica, la indemana, atenta. Este de nelipsit geanta messenger college bag, dar si accesoriile, precum ar fi aceste bratari pentru barbati, care completeaza adesea tinuta masculina, aducandu-i mai mult stil si rafinament. Geanta de umar pe care o observam in tinutele college messenger bag inseamna stil 100% american, masculin. In interiorul sau regasim atat mape, cat si notebook-ul, ba chiar si pachetul de mancare. 

Geanta este confectionata din piele de buna calitate, este rezistenta si de dimensiuni mai mari, asa incat sa incapa tot ceea ce este necesar pentru serviciu.

Sacoul – definitoriu pentru american style

Sacoul confectionat adesea din velur de buna calitate, asemanator cu cel din catifea, cu mici buzunare situate in partea superioara, poate fi acea tinuta care completeaza stilul casual. Este incheiat intr-un nastur, prezinta croiala clasica si face parte dintr-un outfit lejer, deloc sofisticat. Ca atare, daca iti place ceea ce poarta barbatii americani, ar fi bine sa adaugi in garderoba ta sacoul din velur, de buna calitate.

Pantaloni cu croiala dreapta

Pantalonii sunt colorati, au croiala dreapta, ba chiar poti gasi si croiala slim.

Este bine de remarcat ca predomina culorile pamantii, maronii, bine asortate cu camasa, de obicei simpla, alba. Ai putea alege o pereche de pantaloni din velur, de culoare apropiata cu cea a sacoului.

Camasa alba, clasica

Camasa este de tip straight cut, este alba, model clasic. Poate fi usor de asortat cu orice fel de pantaloni, dar si cu sacoul colorat din velur. Nu ezita sa alegi ceea ce poarta americanii si mai mult ca sigur te vei simti ca de acolo, din mijlocul Americii.

Sneakersi, incaltaminte in top!

Iata o optiune de incaltaminte pe care o indragesc americanii. Fie ca vine vorba despre sneakersi, fie ca vine vorba despre tenisi sau espadrile fara siret, americanii poarta lejer, atunci cand vine vorba despre imbracaminte. Alege culori kaki, verzui, specific stilului  militar, army si mai mult ca sigur vei fi de la ei de acasa.

Bijuteriile, prezente in stilul american boy

Bijuteriile sunt prezente in stilul american boy. Poti alege fie modele de ceasuri usor de asortat, casual, pe care sa le lasi la vedere prin indoirea manecii camasii, fie poti opta pentru acele bratari chakra sau chiar pentru coliere de barbati. Toate acestea inseamna stilul tau vestimentar, completarea american boy style. Va aduce acel plus de care ai nevoie pentru ca tinuta ta sa iasa din anonimat, iti vei aduce astfel acea nota de rafinament. Toti cei ce te vor privi vor sti ca acorzi multa atentie detaliilor, ca pretuiesti tot ceea ce este frumos, ca vrei ca tinuta ta sa fie una care sa atraga atentia.

American Boy este din ce in ce mai prezent in Europa, fiind o tendinta vestimentara. American Boy inseamna casual, inseamna lejer, inseamna tinuta bine aleasa pentru a te simti bine in hainele tale. Fie ca este vorba despre sacouri din velur, fie ca este vorba despre camasi albe sau pur si simplu despre pantaloni kaki, este bine sa tii cont de ceea ce te reprezinta si daca totul este despre tine, ai putea sa iti reconstruiesti outfit-ul tinand cont de tendintele de mai sus.

Alege American Boy si mai mult ca sigur tinuta ta va fi una de top, va fi cea potrivita pentru office, dar si pentru facultate sau pentru evenimente formale. 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!