Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Accesorii masculine perfecte pentru stilul casual

Accesorii masculine perfecte pentru stilul casual

 La fel ca femeile, și bărbații sunt atenți la felul în care arată și în care se îmbracă, dorind să arate mereu bine și să fie în pas cu moda.


Obiectele vestimentare pe care aceștia le poartă, îi ajută să își exprime personalitatea, fapt pentru care trebuie alese cu grijă. Stilul casual este printre cele mai des întâlnite, fiind potrivit pentru persoanele cu un stil de viață activ, care își doresc să aibă un aspect îngrijit și în același timp, lejer. Piesele de îmbrăcăminte care îl reprezintă trebuie să fie cât mai simple și să te facă să te simți relaxat, arătând totuși, impecabil. Ținuta completă, realizată prin combinarea celor mai comode haine, oferă celui care o poartă, o atitudine degajată. Ca în cazul oricărei alte ținute, indiferent de stilul acesteia, și aici, atitudinea este cea care contează și care pune în evidență articolele vestimentare.

     Stilul casual necesită combinarea tricourilor simple, de obicei albe, negre sau bej, cu pantaloni din denim, blazere, cardigane, geci din denim, la care se adaugă o pereche de încălțăminte lejeră, precum adidașii. De asemenea pot fi utilizați și pantalonii de tip Tweed sau Chinos, împreună cu o cămașă nu foarte elegantă, sacouri și mocasini. Bocancii sunt și ei incluși în acest stil vestimentar, fiind potriviți pentru orice sezon.

       Accesorizarea perfectă pentru stilul casual masculin

      Pentru îmbunătățirea ținutei, și pentru a o face să atragă cât mai multe priviri, poți utiliza accesoriile, care sunt bine-venite și în cazul stilului casual. Un prim lucru pe care trebuie să îl știi, este acela că deși poți utiliza cămășile și sacourile, ele nu trebuie să ofere eleganță, fapt pentru care trebuie exclusă utilizarea unei cravate, a unui papion sau a batistei puse, adesea, în buzunarul sacoului. Accesoriile pentru care poți opta, în funcție de preferințele tale, includ ceasul, cureaua, un colier bărbați, inele sau brățări. 

    Accesorile pot varia de la o ținută la alta, având posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de modele. Brățările cel mai des utilizate sunt cele care sunt făcute din piele. În cazul ceasurilor, trebuie să alegi cu mare atenție, deoarece unele modele pot transforma ținuta, transmițând eleganță. Încearcă să optezi pentru un ceas nu foarte extravagant, de preferat, și aici, la fel ca în cazul brățărilor, să alegi un ceas a cărui curea este făcută din piele. 

    Stilul casual poate fi atât unul simplu, cât și unul business casual sau casual elegant, cele două din urmă, având caracteristici aparte. În aceste cazuri este recomandat să nu încarci ținuta cu accesorii, și să utilizezi ceasul și cureaua, fără a mai adăuga altceva. Dacă te regăsești în acest stil, însă evenimentul la care particip impune un anumit Dress Code, și vrei ca outfit-ul tău să se potrivească, oferind un strop de rafinament, este indicat să renunți la sacoul clasic și să alegi o cămașă business, la care poți adăuga, în acest caz, și o cravată.

       În ceea ce privește obiectele vestimentare, accentul este pus pe denim și pe articole fit, care să se plieze pe conformația ta, la care se adaugă accesoriile potrivite locului în care trebuie să mergi, dar și a momentului în care se desfășoară evenimentul. Cromatica pieselor vestimentare este aleasă în funcție de gusturile fiecăruia și de sezon. Primăvara și vara sunt indicate obievtele vestimentare în nuanțe deschise, și materialele lejere, care lasă pielea să respire, în timp ce toamna și iarna,  sunt utilizate hainele din materiale mai călduroase, precum puloverele, cardiganele, gecile sau paltoanele.

    Dacă te-ai regăsit în cele menționate, este timpul să adopți și tu un stil casual bine pus la punct, care îți poate fi util în multe situații. Alege-ți hainele în care te simți cât mai comod, încălțămintea pe care o consideri lejeră, și nu uita de accesorizare. Chiar dacă optezi pentru un tricou, care în aparență este simplu, îți poți scoate outfit-ul în evidență prin purtarea unui colier bărbați, a unor inele sau brățări care să fie în conformitate cu hainele și personalitatea ta.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!