Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 tipuri de accesorii potrivite vara, la mare

5 tipuri de accesorii potrivite vara, la mare

Fiecare femeie trebuie să aibă în garderoba sa accesorii care să se poată asorta cu toate piesele vestimentare din dulap. O ținută impecabilă este aceea care se completează perfect cu un set de bijuterii sau cu alte accesorii în funcție de preferințe. Indiferent de anotimp, trebuie să ținem cont că accesoriile sunt cele care ne avantajează și care ne scot în evidență cele mai frumoase trăsături ale corpului. 

De foarte multe ori, vara, femeile preferă să nu poarte accesorii mai ales când este vorba de vacanța la mare. Apa sărată și nisipul au capacitatea de a deteriora aspectul plăcut al accesoriilor și foarte multe dintre noi preferă să le lase acasă. Ceea ce nu luăm în calcul însă este faptul că accesoriile nu înseamnă doar bijuterii și că există o mulțime de accesorii concepute special pentru plajă. Dacă vrei ca ținuta ta să fie completă atunci când pășești pe plajă, nu uita să îți pui în bagaj accesoriile preferate. 

Accesorii potrivite pentru plajă

Atunci când alegem vacanțele la mare ne dorim să ne simțim cât mai relaxați și cât mai lejeri, tocmai de aceea de multe ori credem că doar un costum de baie este suficient. Ei bine, nu întotdeauna este de ajuns să avem doar costum de baie și de aceea există o listă lungă de accesorii pe care putem să le luam cu noi pe plajă. Dintre acestea, cele mai importante 5 accesorii pentru plajă sunt:

1. Pălăria din paie

Pălăria este obiectul vestimentar nelipsit vara deoarece are o funcție de protecție împotriva razelor solare, dar are și caracter estetic. Pălăria din paie este specifică zonelor cu plaje, iar proprietățile sale ne fac să ne simțim protejați și eleganți în același timp. 

Pălăria din paie se potrivește perfect cu rochițele sau eșarfele purtate pe drumul spre plajă, dar se poate purta cu ușurință și atunci când stăm la soare. Materialul său va oferi protecție ridicată capului și va ține umiditatea la distanță.

2. Geanta de plajă

Pentru a te putea bucura de toate obiectele necesare întreaga zi, geanta este o nevoie categorică. Atunci când mergem la plajă trebuie să luăm în calcul faptul că trebuie să luăm o mulțime de obiecte după noi pentru ca ziua să fie perfectă. Avem nevoie de soluție solară, ochelari de soare, portofel, telefon, sticlă cu apă și multe alte obiecte pentru satisfacerea nevoilor. Acestea pot fi plasate într-o geantă de plajă pentru ca procesul de transportare să fie ușurat. 

Geanta de plajă nu are doar funcția de a transporta obiecte, ea are și o funcție estetică importantă. Cu ajutorul său, ținuta vestimentară va fi completă și cu ajutorul său vei putea fi o persoană foarte organizată.

3. Brățara de picior

Există multe persoane care preferă să poarte accesorii și atunci când sunt pe plajă. De multe ori cerceii riscă să fie pierduți, iar colierele pot fi rupte cu ușurință. Din acest motiv, bijuteria ideală este brățara de picior, cea care nu incomodează și completează ținuta de plajă. 

Este disponibilă în multe culori și modele și de asemenea poate fi confecționată din diverse materiale. În funcție de preferințe, brățara poate fi din metal sau scoici subțire sau mai voluminoasă. Brățara de picior este bijuteria potrivită pentru plajă. 

4. Ochelarii de soare

Soarele puternic ne incomodează de fiecare dată când ieșim din casă. La mare, razele acestuia pot fi și mai puternice și tocmai de aceea sunt necesari ochelarii de soare. Aceștia ne protejează ochii de lumina puternică și ne țin la distanță de eventualele afecțiuni care pot apărea la nivel ocular.

Pe lângă funcția lor de protecție, ochelarii oferă și un aspect estetic plăcut și completează ținutele într-un stil elegant. Indiferent de forma sau tipul lor, ochelarii sunt necesari pentru vacanța la mare.

5. Papucii de plajă

Marea ne duce cu gândul la plajele fine pe care le simțim de fiecare dată când ne îndreptăm spre apă. Chiar dacă ne dorim mereu să simțim nisipul cu propriile noastre tălpi, papucii de plajă au și ei rolul lor. Aceștia pot fi purtați și pe drumul către plajă dar și în drumul spre bar atunci când ne dorim un cocktail răcoros. Din acest motiv, nu ezita șă îți asortezi papucii cu restul ținutei. Vei fi uimită căt de mult îi vei folosi. 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!