Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 ținute în care poți integra rozul pudră

5 ținute în care poți integra rozul pudră

5 ținute în care poți integra rozul pudră

 

Fiecare dintre noi are cel puțin o culoare favorită pe care o poartă zilnic cu mult drag, fără să se mai sature de aceasta. Foarte multe dintre femei iubesc nuanțele de roz fără să aibă un motiv anume. Pur și simplu se regăsesc în aceste nuanțe, iar garderoba este plină de piese vestimentare roz. Roz bombon, roz neon, roz somon, roz pudrat, sunt doar câteva dintre nuanțele pe care această superbă culoare le poate avea.

Una dintre cele mai apreciate nuanțe de roz este rozul pudrat, o nuanță care poate fi purtată în extrem de multe ținute fără să devină deranjantă. Se poate combina și accesoriza foarte ușor, fiind o nuanță extrem de versatilă. Pentru multe femei, rozul pudrat inspiră veselie și feminitate, chiar dacă este considerat o nuanță ușor neutră.

Cu ce se poate combina rozul pudră?

De cele mai multe ori, rozul pudrat se folosește pentru a contura o imagine romantică și blândă în același timp. Din acest motiv, rozul pudrat nu se poate alătura altor nuanțe stridente sau aprinse cum ar fi orange, verde sau galben. O astfel de combinație ar acoperi tentele ușor calde ale rozului pudrat, iar ținuta ar fi un rezultat destul de strident. Prin purtarea rozului pudrat nu se dorește acest rezultat.

Pentru un outfit reușit, rozul pudrat trebuie să fie combinat cu alte culori neutre cum ar fi nuanțele de gri, bej, alb sau negru. În felul acesta rozul va fi pus în evidență fără să fie influențat de luminozitatea altor culori.

5 idei de ținute care conțin roz pudră

Principalul avantaj al rozului pudră este acela că se potrivește la ținute pe care le poți purta la orice fel de ocazie, și la ținutele de zi cu zi, pe care să le porți de dimineața până seara. Datorită acestui avantaj, nuanța de roz se regăsește în foarte multe ținute indiferent de mediul în care ne aflăm.

 

Iată 5 idei de ținute în care rozul pudrat se integrează foarte bine:

  1. Rochie creion gri și pantofi roz pudră

Dacă îți dorești un outfit elegant care să se potrivească perfect cu următorul tău eveniment, atunci poți opta pentru o rochie creion gri până la genunchi. Aceasta este comodă și lejeră și poate fi purtată ore în șir fără să devină incomodă. Pentru a include nuanța de roz, poți opta pentru o pereche de pantofi stiletto nuanța roz pudrat și poți asorta totul cu o poșetă de aceeași nuanță. Rozul va ieși în evidență și va fi pata de culoare din ținuta ta.

  1. Cămașă albă și pantaloni roz pudră

Office și casual în același timp! Cămașa albă este un articol imposibil de exclus din garderobă, iar pantalonii lejeri din bumbac pot completa un outfit plăcut. Nuanța de roz a pantalonilor se va potrivi foarte bine cu cămașa albă. Întreaga ținută poate fi accesorizată cu o pereche de ochelari de soare și o brățară damă în nuanțe deschise.

  1. Rochie roz pudră și palton negru

Este o ținută ideală pentru zilele ușor răcoroase și poate fi completată cu o pereche de botine negre. Este perfectă pentru mersul la birou sau pentru întâlnirile de afaceri. O astfel de ținută îți oferă un aer elegant, dar și serios. Feminitatea nu va putea fi scăpată din vedere.

  1. Top din dantelă roz pudră și jeanși

Jeanșii se află în preferințele multor femei din întreaga lume și sunt purtați mereu cu mare drag. Aceștia sunt purtați adesea cu topuri lejere, ideale pentru zilele însorite de vară. Un top din dantelă roz este feminin și comod. Outfit-ul poate fi accesorizat simplu cu o brățară damă. Aceasta este o ținută foarte bună de adoptat la ieșirile în oraș, cu prietenii.

  1. Cămașă roz pudră și pantaloni negri

Este o ținută elegantă care te poate scoate din anonimat, mai ales dacă adopți și o pereche de sandale cu toc. Se poate purta la evenimentele importante, dar și la întâlnirile cu colegii. Dacă vrei să porți ceva simplu dar plăcut, acesta este outfit-ul potrivit.

Rozul pudră este o nuanță care nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor. Purtarea lui inspiră feminitate și veselie, și se potrivește perfect cu ținutele pastelate de vară.

 

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!