Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 secrete pentru o siluetă mai bine pusă în valoare

5 secrete pentru o siluetă mai bine pusă în valoare

Secretul siluetei există? Care este el? Tot mai multe femei doresc să îl cunoască, să se bucure de fiecare detaliu, de fiecare accesoriu care le-ar putea pune în valoare mai mult formele, ținuta zveltă, care le-ar putea ajuta să se facă remarcate în fața celor dragi, în fața unui public cunoscut sau nu. Și de ce nu, secretul unei siluete mai bine pusă în evidență dovedește încredere în sine, siguranță, respect și iubire multă.


Și pentru că te-am făcut curioasă, nu îți vom dezvălui un singur secret, ci 5 dintre cele mai importante pentru o siluetă mai bine pusă în valoare:

 
  • Poartă tocuri - Se spune că nu există femeie care să poarte tocuri și care să nu arate mai suplă, cu o siluetă apreciată. Mersul, felul în care pășește conferă siguranță, încredere, astfel că putem vorbi că o pereche de pantofi cu toc o fac pe femeie mai înaltă, misterioasă, atentă la detalii, atentă la acele diferențe care fac diferența în orice business
 
  • Încearcă ținute lejere – o siluetă bine pusă în valoare este scoasă în evidență prin haine lejere, deloc strâmte, prin haine care sunt măcar cu un centimetru de jur împrejurul taliei o idee mai largi. Acest aspect este foarte important. Poate că ai văzut femei care din dorința de a părea mai slabe au cumpărat haine cu un număr mai mic, astfel că veneau foarte fixe. De această dată, silueta capătă un punct în minus, fiind evidențiate toate kilogramele în plus. Ai în vedere ce vrei să arăți.
 
  • Poartă haine potrivit tipului de siluetă! Acesta este un aspect cât se poate de important – ai nevoie de haine potrivite tipului de siluetă pe care îl ai. Sî îți dăm un exemplu, unei femei minione nu îi va sta niciodată bine cu o fustă lungă, ea trebuie să se îndrepte spre fustele deasupra genunchiului, aceasta fiind măsura potrivită pentru ea. De asemenea, este bine să alegi rochii baby doll atunci când ești slabă și rochii drepte, apropiate de talie atunci când ești mai plinuță. Identifică bine tipul de siluetă pe careî îl ai și mai mult ca sigur vei reuși să atragi atenția celor dragi.
 
  • Optează pentru accesorii! Accesoriile te pun în valoare dacă știi să le alegi cum se cuvine. De exemplu, un colier damă ar putea atrage atenția asupra decolteului tău, așa că alege inspirat. Dacă vrei să punctezi asupra unor plusuri din ceea ce ai, nu ezita să te folosești de accesorii care să atragă și mai mult atenția spre tine. De asemenea, evită să porți mult pentru că nu întotdeauna „mult” este și potrivit. În materie de bijuterii se merge pe principiul less is more.
 
  • Fuste scurte, picioare drepte! Cu siguranță, ne vei da dreptate! Picioarelor drepte, frumoase, lungi le sunt potrivite fustele scurte sau chiar pantalonii. De aceea, dacă vrei să arați bine, alege o fustă scurtă, o pereche de pantofi înalți, asortează toate acestea cu bijuteriile potrivite și prezintă-te la orice eveniment. Cu siguranță, ochii vor fi ațintiți spre tine!


Modul în care îți pui în valoare silueta depinde de tine, de cunoașterea ta, depinde de modul în care alegi să combini, să asortezi fiecare element, ba chiar și de culori bine alese. De aceea, acordă multă atenție fiecărui detaliu, urmărește atent care sunt punctele tale forte și care sunt cele mai puțin forte, ascunde-le pe cele din urmă și pune accent pe primele. Cu siguranță, vei găsi vestimentația potrivită pentru tipul de siluetă pe care îl ai, vei găsi ce să porți, cum să porți, dar mai ales cum să asortezi bine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!