Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 outfit-uri la modă în această vară

5 outfit-uri la modă în această vară

Vara este anotimpul în care iau naștere cele mai multe trenduri și cele mai extravagante articole vestimentare. Magazinele sunt pline de haine cât mai subțiri și cât mai lejere pentru a te face să te simți bine la toate momentele din sezonul cald. Indiferent de stilul ales, gama de produse este în fiecare an foarte variată. 

Stilul ales este extrem de important deoarece are puterea de a spune foarte multe despre tine și despre personalitatea ta. Sezonul cald este cel care îți oferă libertatea de a face cele mai senzaționale combinații, chiar și cu articolele pe care le ai deja în propria garderobă. Dacă vrei să îți pregătești câteva outfit-uri pentru vara anului 2022, iată câteva exemple care ar putea să te inspire:

Outfit în stil office

Este unul dintre cele mai grele stiluri și de multe ori este dificil de alcătuit. Mersul la birou se realizează chiar dacă afară este vară, iar ținuta trebuie să fie adecvată atât locului de muncă, cât și temperaturilor de afară. Iată câteva combinații de articole care îți vor oferi ținuta office perfectă:

  • Fusta conică și o cămașă cambrată, accesorizate cu cercei damă;
  • Trench și pantaloni confortabili completați de o poșetă mică;
  • Pantaloni tip palazzo și top lejer, accesorizate cu ochelari de soare. 
 

Outfit în stil casual

Ținutele casual sunt cele mai apreciate atât de către femei, cât și de către bărbați. Caracteristica principală a acestui stil este confortabilitatea, hainele specifice stilului fiind extrem de lejere. Articolele vestimentare formale sunt excluse, iar de aceea stilul poate fi adoptat de toată lumea. Iată câteva idei de ținute casual:

  • Rochie și pantofi sport completați de un rucsac sport;
  • Tricou sau cămașă oversize și cizme înalte combinate cu o geantă mare;
  • Sacou și jeanși drepți accesorizați cu o pereche de sandale cu toc.
 

Outfit în stil lejer

Totul depinde de cum vrei să te simți în propria ta ținută. Dacă vrei să te simți lejer, atunci trebuie să optezi pentru articole vestimentare special concepute în acest sens. Pentru astfel de ținute se potrivesc hainele confecționate din materiale subțiri și răcoroase care au proprietăți de protecție a pielii, dar și de absorbție a umidității fără ca trupul să simtă disconfort. Câteva exemple de astfel de ținute sunt următoarele:

  • Rochie de in și sandale accesorizate cu cercei damă;
  • Salopetă din bumbac de culori deschise;
  • Fustă din voal și top scurt accesorizate cu o pălărie de paie.
 

Outfit în stil sport

Stilul sport se potrivește doar acelor persoane care au o astfel de personalitate. Dacă îți dorești să pleci într-o drumeție de weekend într-o zonă unde vei face mișcare, este important ca ținuta ta să fie una complet sport. În caz contrar, drumeția va fi foarte neplăcută și cu siguranță nu îți vei mai dori să ai parte de alta.

Ținuta sport este foarte greu de ales deoarece trebuie să se potrivească perfect cu propria ta conformație. În funcție de caracteristicile tale, poți alege artocle vestimentare care să îți pună corpul în evidență. Iată câteva exemple de ținute sport:

  • Colanți și maieu sport completate de teneși;
  • Pantaloni scurți și top sport completate de pantofi sport;
  • Trening și tricou completate de adidași.
 

Outfit în stil elanteg

Foarte multe femei sunt caracterizate de eleganță și de aceea ținutele pe care le adoptă în viața de zi cu zi trebuie să fie construite pe același principiu. Nu este ușor să fii elegant îmbrăcat, dar să te și comporți în această direcție, tocmai de aceea este indicat ca ținutele alese să fie foarte potrivite cu propriul stil. Dacă îți dorești să te îmbraci elegant poți alege una dintre următoarele combinații:

  • Cămașă, pantaloni de stofă și pantofi cu toc;
  • Rochie din satin și sandale cu toc;
  • Cămasă, sacou și pantaloni palazzo.  

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!