Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 idei pentru o ținută office perfectă

5 idei pentru o ținută office perfectă

  Aspectul fizic este cel care formează o primă impresie persoanelor pe care le întâlnim și ne ajută, în același timp, să transmitem mai mult decât o putem face prin cuvinte.

Acest lucru se întâmplă datorită faptului că felul în care avem grijă de noi și în care arătăm, trebuie să ne reprezinte și să transmită o parte din personalitatea noastră.

   Întotdeauna ne dorim să avem o imagine de invidiat, însă, de cele mai multe ori ne este greu să alegem cum să ne aranjăm părul, să ne machiem sau să ne îmbrăcăm. Uneori este dificil să alegem piesele vestimentare pe care ne dorim să le cumpărăm, și cu atât mai mult, ni se pare complicat să decidem cum să combinăm hainele pentru a avea o ținută reușită, care să nu ne facă sa picăm în penibil. Cu toate acestea, situația devine cu adevărat dificilă în momentul în care trebuie să participăm la un eveniment, care, adesea implică și un dress code. Dacă și tu te confrunți cu problema prezentă, află că lucrurile nu sunt chiar așa cum par. Continuă să citești pentru a descoperi câteva secrete care te vor face să ai o ținută corectă și de invidiat.

    Ținuta office

    Felul în care ne îmbrăcăm la locul de muncă are un impact foarte mare asupra celorlalți, putând să influențeze atât pozitiv, cât și negativ. Purtate, în general, la un interviu, la locul de muncă, ori la evenimentele care se află în strânsă legătură cu acestea, ținutele office trebuie realizate cu atenție pentru că este foarte ușor să dăm greș. Ni se pare destul de complicat să arătăm mereu perfect la birou, mai ales atunci când trebuie să ne trezim la prima oră a dimineții, când suntem obosiți, iar detaliile mici sunt ultimele la care vrem să ne gândim. Deși este greu în aparență, dacă ne alegem hainele din timp și ne gândim ce îmbunătățiri vrem să aducem stilului nostru, fiind mereu la curent cu ce este la modă și care sunt regulile pe care să le urmăm, problema este aproape rezolvată.

     Idei pentru ținuta office perfectă 

  • Culorile – un aspect de care trebuie să ții cont

         Culorile reprezintă un aspect de care trebuie să ținem cont cu strictețe. Astfel, stilul office impune nuanțe de culori neutre, gri, bleumarin, negru, bej și alb. Acestea trebuie să fie alese și în funcție de codul vestimentar impus și de ce ne permite locul de muncă. Unele job-uri necesită o unfiformă specială, însă dacă nu trebuie să respecți o astfel de regulă, poți alege oricare dintre culorile menționate.

  • Lungimea hainelor

         Este exclusă purtarea pantalonilor scurți, indiferent de lungimea lor sau de felul în care sunt croiți. De asemenea, lungimea fustelor este foarte importantă. Fustele ideale sunt cele care ajung până la nivelul genunchilor, și niciodată nu trebuie să fie cu mai mult de 2-3 cm deasupra acestora. În cazul bărbaților este nevoie să fie respectată lungimea pantalonilor, a sacoului si mânecilor acestora, dar și a vestei. Vesta, de exemplu, trebuie să fie suficient de lungă încât să acopere cămașa și să ascundă betelia pantalonului.

  • Decolteul

  Se întâmplă de multe ori să vedem această greșeală în ținutele femeilor, un aspect ce te poate face să arăți ridicol sau exagerat, putând să pari vulgară. Este un lucru de care trebuie să ținem cont, și căruia să îi acordăm mai multă atenție. Așadar, este de reținut faptul că decolteul nu trebuie să fie mai mare de 10 cm, și nu este obligatoriu ca el să există. 

  • Piesele vestimentare alese

     Obiectele vestimentare pentru care trebuie să optăm sunt fustele, cămășile, pantalonii, sacourile, la care, în cazul bărbaților, se adaugă și vestele. Poți purta o cămașă albă, cu orice culoare de fustă, ori cămăși bej, împreună cu fuste negre, la care să adaugi încălțămintea potrivită. De asemenea, atât femeile, cât și bărbații, pot opta pentru costume formate din pantaloni și sacou, la care să adaugă o cămașă care să se asorteze. Pentru a transmite un plus de eleganță și pentru a scoate ținuta din anonimat, sunt folosite adesea, seturi de brățări femei. Bărbații, de obicei, apelează la ajutorul ceasurilor pentru a-și completa ținuta.

  • Accesorizarea

Este indicat să alegi o piesă statement, care să fie simplă și rafinată. Poți utiliza eșarfe, bentițe de păr, coliere, inele, ori brățări femei, care să ridice nivelul de eleganță al ținutei.

  Acum că ai aflat câteva trucuri prin care poți avea o ținută office corectă și în pas cu moda, ce mai ai de făcut este să pui în aplicare cele învățate.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!