Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 idei de care să ții cont atunci când îți dorești să ai o viață echilibrată cu ajutorul bijuteriilor

5 idei de care să ții cont atunci când îți dorești să ai o viață echilibrată cu ajutorul bijuteriilor

Îți dorești o viață echilibrată? Îți dorești liniște pentru suflet, dar mai ales apropierea de spiritualitate, echilibru și bucurie? Îți dorești iubire și regăsire, acea stare de bine pe care o căutăm întreaga viață? Ai putea avea mai multă liniște și stare de bine cu ajutorul bijuteriilor. Probabil că te întrebi cum este posibil un astfel de lucru, cum ai putea să îți aduci acel echilibru doar dacă vei purta una dintre aceste brățări femei ieftine și de ce nu, un accesoriu pentru bărbați.

Cu ajutorul bijuteriilor handmade și a brățărilor 7 chakre reușim să purtăm pe noi întreaga energie bună, să ne bucurăm de frumusețile vieții înconjurătoare, să ne aducem acea liniște spre care tindem în interiorul sufletului nostru.

De aceea, iată mai jos 5 idei de care să ții cont atunci când alegi o bijuterie pentru a se aduce armonia în viața de zi cu zi:

1.  Nu purta bijuterii second hand

Acesta este un prim aspect de care ar fi bine să ții cont. O bijuterie purtată de altcineva pornește spre tine cu toate energia acelui om. Fie că este vorba despre haine, accesorii, despre brățări femei, despre coliere sau inele -  toate acestea înseamnă energie „atârnată” și îndreptată spre tine, dar nu întotdeauna bună. De aceea, alege întotdeauna o brățară nouă  pe care să o porți cu mult drag și cu care să construiești acele amintiri ale unor momente importante. Pentru a se aduce mai multă energie în interiorul sufletului tău încearcă să lași să pătrundă lucrurile noi spre tine, bijuterii de bună calitate, ba chiar și pe cele personalizate, acestea având o capacitate importantă de a face curat, așa cum ar fi brățările 7 chakre.

2.  Optează pentru bijuterii în culoarea preferată

Nu purta o bijuterie doar pentru că trebuie, nu asorta nimic din ceea ce nu te reprezintă. Este bine să cunoști că în funcție de culorile pe care le porți vei primi și acea energie bună. Încă din Evul Mediu, știința culorilor sau cromoterapia reușea să trateze depresii, dezechilibre, indigestii și stări de oboseală și să aducă înapoi spre persoanele care le poartă acea stare de bine, acel echilibru, acea regăsire. De aceea, optează pentru bijuterii în culorile preferate sau care îți aduc o stare de bine. Mai mult ca sigur pe dargen.ro găsești numeroase opțiuni de bijuterii cu pietre semiprețioase, în numeroase variante de culoare.

3. Bijuterii asortate cu pielea

Ai un subton al pielii rece? Poartă platină sau aur alb. Ai un subton cald, atunci poți alege aur galben. Însă atunci când nu preferi niciun astfel de material și pur și simplu dorești o bijuterie handmade confecționată din piele ori din alte materiale mai calde, nu ezita să faci o astfel de alegere și să înlocuiești vechile reguli de etichetă în ceea ce privește bijuteriile de calitate.

4.  Optează pentru bijuterii cu pietre semiprețioase

Știai câtă energie se ascunde în piatra semiprețioasă, știai că ochiul de tigru ne dă putere și energie, știai că cuarțul roz reușește să atragă toate energia iubirii, să țină la distanță energiile negative? Dacă nu cunoșteai asta, este bine să le încerci. Pietrele semiprețioase au un efect extraordinar asupra noastră, oferind în echilibrul de care noi avem nevoie, întotdeauna pentru a ne simți bine cu noi înșine.

5. Creează o poveste bijuteriei pe care o porți

Cu cât în spatele unei bijuterii pe care o porți află o poveste, cu cât mai multă energie frumoasă transmiți, cu atât te vei simți minunat. Vei demonstra că în spatele ei stă așezată multă dragoste, că te reprezintă 100%, ba chiar că bijuteria spune multe lucruri despre tine.

Ca atare, bijuteriile, mici și cochete, uneori aproape neobservate, așa cum este o brățară damă, reușesc să ne aducă acea stare de bine pe care o căutăm întotdeauna. Ținând cont de fiecare aspect al personalității noastre, ținând cont de culori și materiale, de povești și emoții, ba chiar și de ceea ce ne spun străbunii noștri și anume să nu purtăm bijuterii purtate de alții - mai mult ca sigur vom reuși să ne întâlnim mai ușor pe noi. De aceea, noi te sfătuim alege inspirat!


 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!