Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 reguli de stil pe care trebuie să le incluzi în ținutele tale     

3 reguli de stil pe care trebuie să le incluzi în ținutele tale        

       Stilul vestimentar necesită multă imaginație și creativitate, dar și talent, prin urmare, ținutele la modă nu pot fi create doar din piesele vestimentare care sunt în tendințe. Este foarte dificil să construiești un dressing care să includă diferite piese vestimentare care să fie și rezistente modificărilor de greutate, modei,  care se schimbă în fiecare moment și cel mai important care rezistă trecerii timpului. Pentru unele femei, alegerea ținutelor poate reprezenta o corvoadă din cauza timpului limitat pe care îl au la dispoziție în fiecare dimineață.

    În diferite domenii, stilul poate fi  definit ca un mod de exprimare, precum în literatură, artă, dar foarte des întâlnit în design-ul interior și modă. Moda reprezintă modul în care o persoană se manifestă, se desfășoară, dar și metoda în care aceasta își pune amprenta asupra realității în care trăim.

    Stilul nu ne vorbește despre gen, vârstă, greutate sau despre frumusețe, pentru că aceste lucruri sunt doar subiective. Stilul reprezintă armonie și aptitudinea de a alege piese vestimentare care se potrivesc, sau poate chiar care  sunt diametral opuse, și astfel să obții un rezultat uimitor. În următoarele rânduri îți vom prezenta 3 reguli de stil pe care trebuie să le incluzi în ținutele tale.

    Coco Channel spunea că: „Moda dispare, doar stilul rămâne.”

  1. Alege să achiziționezi piese vestimentare în funcție de forma corpului tău!

Menținerea echilibrului și a proporțiilor este una dintre cele mai importante reguli pe care trebuie să le urmezi pentru ținutele tale vestimentare. Cu ajutorul unor piese bine alese, vei reuși să îți evidențiezi calitățile și să ascunzi micile defecte.

Echilibrează forma corpului cu ajutorul pieselor vestimentare astfel încât, dacă ai toracele mic și șoldurile late, să maschezi acest lucru. Poți opta pentru o bluză cu dungi orizontale și o culoare bloc în partea de jos. Dacă picioarele tale sunt scurte evită întotdeauna pantofii care au baretă și fustele medii. Pentru a crea o ținută personalizată poți opta pentru aceste seturi damă.

Dacă ai acumulat câteva kilograme, iar abdomenul tău nu mai este plat, poți ascunde acest lucru cu ajutorul unei fuste cloș, largi în zona șoldurilor și strânsă la nivelul taliei. Pune accentul pe zonele care te avantajează și maschează acele zone cu mici imperfecțiuni.

  1. Alege să achiziționezi articole vestimentare versatile în nuanțe neutre!

În fiecare sezon, noi piese vestimentare sunt la modă, dar indiferent de acest lucru, există piese vestimentare care vor fi întotdeauna în tendințe și care se vor potrivi mereu. Poți investi în câteva piese vestimentare care vor rezista foarte mult timp, precum: o pereche de pantaloni din denim clasici, închiși la culoare și drepți, o cămașă albă, o rochie neagră, un pantalon elegant de culoare neagră sau crem, o geantă neagră cu o mărime medie și seturi damă. Astfel de piese se potrivesc asortate cu aproape orice ocazie și sunt ideale în acele zile în care nu știi cu ce să te îmbraci.

  1. Alege să achiziționezi piese vestimentare elegante pentru că nu se vor demoda niciodată!

Eleganța se află într-o strânsă legătură cu conceptul de stil. O femeie îmbrăcată elegant va fi observată întotdeauna, indiferent de locul în care se află sau la evenimentul la care participă. O ținută elegantă poate fi observată încă de la prima apariție, cu primul pas făcut într-o încăpere pentru că va avea întotdeauna o anumită atitudine și înfățișare care iese în evidență prin cel mai discret mod, dar totodată nu deranjează vizual.

Ținutele vestimentare cu stil depind foarte mult de alegerile pentru care optezi, în ceea ce privește vestimentația și comportamentul pe care îl ai. Pentru o femeie cu stil, individualitatea este la modă, astfel, chiar dacă în fiecare sezon apar trenduri noi, nu renunța niciodată la piesele vestimentare atemporale.

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!