Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 idei pentru a-ți găsi mai ușor o ținută potrivită în fiecare dimineață

3 idei pentru a-ți găsi mai ușor o ținută potrivită în fiecare dimineață

       O ținută de zi trebuie să fie alcătuită din acele piese vestimentare în care să te simți confortabil pe parcursul întregii zile și tocmai din acest motiv trebuie aleasă cu grijă, mai ales dacă îți petreci mai multe ore îmbrăcată în ea. Detaliile unui outfit sunt foarte importante, pentru că nu trebuie să fie bogate în sclipici, paiete sau anumite aplicații care să iasă foarte tare în evidență. De exemplu, cromatica ținutei este foarte importantă, în sezonul cald se potrivesc culorile aprinse, pe când, în sezonul rece se potrivesc nuanțele închise.

       Pentru o imagine de invidiat, stilul este esențial. Dacă îți dorești să fii apreciată pentru imaginea ta, oferă o foarte mare atenție la ce porți și cum asortezi piesele vestimentare, chiar și în momentul în care ieși la o plimbare scurtă în apropierea locuinței tale. O femeie cu personalitate știe să vorbească despre ea prin ținutele vestimentare pe care le poartă, pentru că aceasta este noua carte de vizită a fiecărei persoane. În următoarele rânduri îți vom oferi 3 idei pentru a-ți găsi mai ușor o ținut potrivită în fiecare dimineață.

  1. Optează pentru o ținută care să se potrivească locului și momentului în care te vei afla, dar și în ton cu anotimpul. Pentru prima oră a dimineții nu se va potrivi niciodată o rochie de seară cu multe aplicații. Poți opta pentru o rochie cu o croială lejeră sau un costum elegant de zi, dintr-un material special pentru că acestea reprezintă o alegere inspirată și comodă. Dacă trebuie să fii prezentă la un eveniment cu dress code, alege-l  pe acela.

  2. Alege să creezi ținute vestimentare combinând cu piesele vestimentare care sunt în trend cu personalitatea ta, astfel fiind originală cu fiecare apariție. Alege să faci combinații vestimentare în funcție de propriile preferințe și de caracteristicile care te reprezintă. Creează ținutele vestimentare în fiecare dimineață, folosindu-ți personalitatea și folosind accesoriile tale preferate, precum acești cercei damă. Dacă alegi o salopetă neagră în combinație cu o pereche de pantofi cu toc se potrivesc perfect o pereche de cercei eleganți. Poți crea ținute perfecte, combinând mai multe stiluri vestimentare, dar cu foarte mare atenție

  3. Alege materiale de calitate și țesături speciale. Aceste aspecte sunt foarte importante pentru un outfit pentru că se potrivesc oricărei ținute, indiferent dacă este vorba despre o rochie de seară sau una de zi. Pentru o ținută potrivită în fiecare dimineață alege un material de calitate, un imprimeu deosebit și o culoare aparte pentru ca look-ul tău să fie invidiat de fiecare persoană, oricât de simplu ar fi.

       Pentru a-ți găsi mai ușor ținuta în fiecare dimineață, iată câteva dintre piesele vestimentare pe care le poți combina pentru a crea mai ușor un outfit de invidiat:

  • Sacouri,

  • Pantaloni din denim,

  • Pantaloni cargo sau conici,

  • Tricouri simple sau cu diferite imprimeuri,

  • Pluovere,

  • Bluze simple sau elegante,

  • Cămăși din mătase sau din denim,

  • Fustă plisată sau creion,

  • Rochii simple sau înflorate,

  • Salopete pentru femei,

  • Jachete din piele, din denim sau piele întoarsă.

       Completează fiecare ținută cu accesorii cu stil! În sezonul rece poți alege o căciulă din blană naturală sau o pălărie pentru a înlocui fesul. În sezonul cald poți opta pentru o pereche de sandale cu toc pentru a înlocui pantofii sport. Pentru a da un plus de stil ținutei tale poți opta pentru o eșarfă supradimensionată, iar accesoriile simple, precum acești cercei damă, oferă acel accent de stil de care are nevoie look-ul tău. Pentru o ținută office sau smart casual alege cerceii într-o nuanță apropiată, cu scopul de a contura subtil și rafinat întreg look-ul.

 

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!