Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 idei de ținute pentru primăvară

3 idei de ținute pentru primăvară

Trecerea de la un sezon la altul necesită o perioadă de acomodare pentru fiecare dintre noi. Experimentăm un sentiment frumos în momentul în care gradele din termometru cresc simțitor, iar hainele groase de iarnă nu ne mai sunt de folos. Primăvara, natura începe să reînvie și aduce cu ea bună dispoziție și ținute cool, extrem de creative, lejere și colorate. Outfiturile de primăvară sunt foarte jucăușe ceea ce face ca majoritatea oamenilor să adore acest sezon datorită sentimentelor de fericire și libertate cu care vine.

Realizarea și gândirea ținutelor de primăvară este foarte ușor de făcut, ai nevoie doar de inspirație, imaginație și puțină pasiune pentru modă. Uneori este epuizant să ții pasul cu tendințele în modă, dar inspirația ta o poți găsi aici de fiecare dată. 

În funcție de stilul pe care îl ai, ținutele de primăvară pot fi foarte diferite. Mulți stiliști recomandă ca fiecare ținută pe care o îmbraci să te reprezinte și să îți aducă zâmbetul pe buze deoarece, doar în acest fel, poți avea parte de zile frumoase și reușite. Ai nevoie să îți reînnoiești garderoba sau ai nevoie de idei de ținute? Iată trei ținute pentru această primăvară care să te inspire, în funcție de stilul pe care îl ai:

       1.Ținută elegantă

Iubitoarele de modă sunt adeptele ținutelor elegante. O ținută elegantă alcătuită dintr-o fustă mini și o bluză înflorată poate reprezenta cel mai feminin outfit. Cu toate că de cele mai multe ori, primăvara temperaturile sunt prietenoase, din când în când, vântul poate apărea ceea ce necesită o piesă vestimentară care să te apere de răcoarea specifică anotimpului. Din această cauză, poți opta pentru o geacă fin pile oversize, într-o nuanță deosebită care să te reprezinte, precum roșu, portocaliu sau mov, pentru a ieși în evidență foarte ușor. Încălțămintea este o mică dilemă în acest sezon, dar poți opta atât pentru ghete rock, cât și pentru sandale dacă ieși cu prietenele tale la un restaurant select. Accesorizarea completează întreg outfitul, astfel cercei damă pot fi o alegere inspirată care să îți creeze o imagine demnă de podiumurile de modă.

        2.Ținută casual

Ținutele casual sunt foarte comode și frumoase pentru femei în sezonul de primăvară. Dacă ai un stil vestimentar lejer, alege perechea ta preferată de blugi, fie largi sau slim, alături de un tricou sau o cămașă. Pentru a te feri de imprevizibilul vremii, pe deasupra poți opta pentru un sacou colorat și să te încalți într-o pereche de pantofi sport care să se potrivească cromatic cu restul outfitului. Primăvara, razele soarelui ne mângâie bland, dar o pereche de ochelari de soare sunt o alegere inspirată pentru a te ține departe de ridurile de expresie. O geantă casual, pe umăr, este necesară pentru orice femeie. Acest look este potrivit pentru o plimbare în parc sau pentru o ieșire la shopping cu prietenele.

       3.Ținută smart casual

O femeie cochetă va fi surprinsă întotdeauna de diferite tipuri de fuste sau rochii. Este dimineață, te pregătești să mergi la serviciu și nu știi cu ce să te îmbraci? Alege să porți o fustă midi cu o bluză cu decolteul în V pentru un look fabulos, iar dacă îți dorești să nu îți fie frig,  optează să te încalți cu o pereche de cizme lungi din piele întoarsă. Pe deasupra bluzei, alege o geacă din piele tip biker, iar look-ul tău va fi unul de senzație. Ținuta ta este aproape perfectă, îți lipsește geanta tip plic și o pereche de cercei damă.

Exprimă-ți personalitatea și transmite mesaje prin ținutele pe care le creezi pentru ca tu să fii în centrul atenței de fiecare data când ajungi într-un loc. Imaginează, crează și asortează pentru a fi în pas cu tendințele în modă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!