Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 idei de ținute feminine pentru interviu

3 idei de ținute feminine pentru interviu

Modul în care alegi ținuta pentru interviul de angajare reprezintă unul dintre cei mai importanți factori care te pot ajuta în a obține locul de muncă pe care ți-l dorești. Chiar dacă ești pregătită profesional și ai facut față întrebărilor capcană, ținuta pentru interviul de angajare pe care o alegi vorbește înainte ca tu să poți spune ceva. Îți dorești o ținută feminină, dar care să inspire și profesionalism? În următoarele rânduri îți vom prezenta 3 ținute feminine și profesionale pe care le poți îmbrăca pentru o primă întâlnire cu angajatorul tău:

       1.Rochia clasică

Pentru un interviu de angajare, opțiunea ideală pe care o poți avea este o rochia clasică, de o lungime medie, asortată cu un sacou. Pentru a nu ieși prea mult în evidență și a păstra profesionalismul, alege o rochie și un sacou simple, fără imprimeuri sau nuanțe extravagante. Poți alege culori neutre, uni pentru ca persoana cu care vei comunica să se focuseze pe ceea ce vorbești și nu pe îmbrăcămintea pe care ai ales-o.

Pentru ca întâlnirea de angajare să se desfășoare așa cum ți-ai imaginat, ținuta pe care o alegi trebuie să inspire încredere, profesionalism și să aibă un aspect îngrijit, deoarece tu trebuie să transmiți încredere celui care este în fața ta, iar tocmai de aceea va fi foarte atent la toate detaliile. Alege să te încalți cu o pereche de balerini, mocasini sau o pereche de pantofi cu toc, dar aceștia din urmă nu trebuie să aibă tocul foarte înalt. Sandalele nu sunt potrivite pentru un interviu de angajare, încălțămintea decupată nu este potrivită pentru o asemenea întâlnire. Accesorizează ținuta pentru a-ți scoate în evidență personalitatea, poți alege ceva simplu, precum un colier damă.

       2.Fusta creion

O fustă dreaptă sau creion se potrivește pentru orice femeie, iar acestea o adoră pentru că le evidențiază talia, fără prea mult efort. Păstrează-ți profesionalismul! Pentru interviul de angajare, lungimea fustei trebuie să fie medie, până la genunchi sau peste aceștia. Combină fusta creion cu o cămașă din satin sau dantelă pentru a arăta formidabil, sau poți alege o cămașă simplă, din bumbac. Alege-ți lucrul care îți oferă inspirație și limitează-te la accesorii simple, dar cu efect, precum un colier damă care îți va pune în evidență feminitatea. Accesorizează această ținută cu o pereche de pantofi cu toc de o mărime medie, care să alungească frumos picioarele în combinație cu fusta și o geantă într-o nuanță neutră.

       3.Costumul clasic

O pereche de pantaloni eleganți sunt de nelipsit din garderoba unei femei pentru că sunt foarte confortabili. Pentru a te simți relaxată poți alege pentru interviul de angajare un costum feminin, care cu siguranță îți va oferi încredere în tine. Pentru a avea succesul pe care ți-l dorești, poți alege un costum negru, sau poți alege o pereche de pantaloni de stofă de o nuanță închisă și un sacou negru sau  o culoare uni, o cămașă albă și nu uita să alegi o pereche de pantofi cu toc, dar care să fie de o lungime medie sau mică. Dacă nu te fac să te simți confortabilă nuanțele închise, poți alege nuanțe pastelate pe care să le accesorizezi cu bijuterii foarte simple.

Pentru a putea alege ținuta perfectă pentru un interviu de angajare, trebuie să alegi piesele vestimentare potrivite cu vârsta pe care o ai, ținute care să reflecte tipul job-ului pentru care aplici, astfel adaptând codul vestimentar al firmei. Poți încerca să combini stilul casual chic, astfel creând ținute în care să te bazezi pe nuanțe simple care să nu iasă foarte mult în evidență, iar toată atenția să fie îndreptată spre discuța pe care o vei avea.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!