Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 articole vestimentare care nu își vor pierde farmecul 

3 articole vestimentare care nu își vor pierde farmecul 

       Unele articole vestimentare au puterea de a nu-și pierde farmecul indiferent de cât de mult timp a trecut peste ele și de câte generații le-au adorat. În zilele noastre, avem tendința de a cumpăra foarte multe piese vestimentare din cauza trendurilor trecătoare care vin și pleacă în fiecare sezon, iar în acest fel, vom avea mereu senzația cu nu avem cu ce să ne îmbrăcăm.

       Deși în fiecare sezon moda se schimbă, există câteva articole vestimentare care nu își vor pierde niciodată farmecul și în care, cu siguranță, merită să investești o mică sau o mai mare sumă de bani. În următoarele rânduri îți vom prezenta 3 dintre cele mai atemporale piese vestimentare, pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderoba sa:
 

  • Pantofii stiletto

        Dintre sutele de perechi de pantofi care au apărut în creațiile designerilor de modă, pantofii stiletto au un loc special și pot fi puși fără îndoială în topul pieselor vestimentare care nu își vor pierde niciodată farmecul. Pantofii stiletto pot fi purtați în orice situație, fie la birou sau la un eveniment elegant, chiar și la o plimbare relaxantă prin parc, deoarece se potrivesc de minune cu rochii, fuste și pantaloni. Iată câteva idei de ținute în care pantofii stiletto reprezintă piesa de rezistență a look-ului: 

        O pereche de pantofi stiletto în nuanțe clasice precum nude sau negru se potrivesc perfect cu orice ținută ai alege. Fie că ai o zi obositoare la birou în care alegi să îmbraci o ținută office, formată din sacou și pantaloni sau fustă creion, sau atunci când mergi la o nuntă într-o rochie elegantă neagră sau la o ieșire cu prietenele într-o ținută smart casual, pantofii stiletto vor transforma orice outfit. 
        O pereche de pantofi stiletto se potrivesc de minune cu o ținută formată dintr-o fustă din denim, un tricou alb și accesorizată cu un colier damă elegant. Alege-ți tocurile și rochia preferată pentru o ținută fantastică care nu se va demoda niciodată.
 
  • Jacheta din denim

       Una dintre cele mai memorabile și rezistente piese vestimentare este jacheta din denim. Aceasta nu lipsește din garderoba niciunei femei, deoarece poate fi integrată în orice ținută într-un mod foarte ușor. Ideală pentru orice sezon, este o piesă vedetă a oricărei ținute, cu o valoare practică foarte importantă. Iată câteva idei de ținute:

       Alege rochia ta casual preferată, indiferent de modelul ei și alătură jacheta din denim. Această ținută de zi îți va evidenția feminitatea și îți va oferi un aspect boem. Poți accesoriza ținuta ta cu un colier damă sau cu o pălărie sofisticată.
Jacheta din denim poate fi integrată foarte ușor și într-o ținută office. Alege o fustă creion, o cămașă sau un tricou și alătura jacheta din denim.
 
  • Rochia neagră

       Rochia neagră este o piesă vestimentară care nu se va demoda niciodată și care te va scoate întotdeauna din dilema pe care o ai în legătură cu alegerea ținutei. O rochie neagră care să te avantajeze se pretează la foarte multe evenimente, deoarece se integrează în cel mai simplu mod în mixuri glam sau mai sobre. În garderoba oricărei femei, rochia neagră nu își va pierde niciodată farmecul, iar tocmai din acest motiv trebuie să ocupe un loc special alături de celelalte piese vestimentare atemporale. Iată câteva idei de ținute în care rochia neagră este piesa vedetă:

       Rochia neagră cu mânecă lungă este piesa vestimentară perfectă pentru o zi la birou sau o ieșire alături de prietenii tăi,

       Rochia neagră din dantelă va reprezenta întotdeauna alegerea câștigătoare pentru un eveniment elegant, deoarece detaliile din dantelă evidențiază idealul feminității. O astfel de piesă atemporală va avea întotdeauna un loc special în garderoba unei doamne la care va apela din nou și din nou, cu fiecare ocazie întâlnită.

Așadar, optează pentru cele 3 articole vestimentare descrise mai sus și mai mult ca sigur te vei bucura de cum arăți, atunci când te privești în oglindă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!