Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținuta casual pentru el

Ținuta casual pentru el

Ținuta casual pentru el – ce elemente vestimentare pot fi integrate și de ce trebuie să ții cont?

Se spune că de obicei bărbații nu sunt la fel de interesați de felul în care arată, precum femeile, însă putem afirma cu încredere că acest lucru este doar un mit. La fel ca femeile, bărbații au dreptul să arate bine, să le placă aspectul lor și să se pregătească meticulos înainte de a ieși din casă. De aceea, foarte mulți bărbați au început să fie mai atenți la felul în care arată, cum își aranjează părul, cum se îmbracă sau ce accesorii aleg pentru o ținută anume. Stilizarea părului este printre elementele cărora bărbații acordă o atenție deosebită, deoarece aceștia consideră că îi reprezintă, iar o coafură corectă și modernă  este cu adevărat apreciată și poate scoate în evidență calitățile unui bărbat.

Stilul vestimentar pe care mulți bărbați îl au în vedere este cel casual, deoarece este mai ușor să achiziționezi elemente casual decât cele elegante, dar mai ales sunt ușor de purtat. De asemenea, o ținută casual este potrivită pentru o mulțime de evenimente sau chiar pentru locul de muncă. Un bărbat ce lucrează în cadrul unei firme, așadar are muncă de birou, va alege întotdeauna o ținută casual, fiind comodă, dar aducând totuși stil bărbatului care o poartă. 

În același timp, chiar și o ținută casual are nevoie de stilizare, așadar accesoriile sunt nelipsite și în ținutele casual ale bărbaților. 

Ce accesorii poți alege pentru o ținută casual?

Poate credeți că doar femeile au opțiuni vaste în ceea ce privește o bijuterie, însă nu este deloc adevărat. Într-o ținută casual, ca bărbat poți alege un colier bărbați simplu, dar care să atragă priviri atunci când este purtat la vedere. De exemplu, când mergi la birou și porți jeans, un tricou simplu și un sacou poți alege un colier din oțel inoxidabil cu diferite modele, cum ar fi o cruce. Acesta va oferi un plus ținutei tale, fiind scoasă din anonimat. Poate chiar colegii tăi te vor întreba de unde l-ai achiziționat, iar asta cu siguranță te va face să te simți apreciat, stima de sine crescând și ea. 

Dacă ai o zi în care totuși vrei să combini stilul casual cu ceva mai rafinat, nu ezita să optezi pentru un colier bărbați cu pietre semiprețioase de diferite culori. Culoarea acestuia o poți alege în funcție de nuanțele folosite în ținuta ta. 

Nu doar femeile își doresc apreciere din partea partenerului, ci și bărbații tânjesc adesea după complimente, pe care din păcate nu le primesc atât de des, precum ar merita. Atunci când aranjezi ținuta casual cu accesorii potrivite, cu siguranță partenera ta te va privi cu admirație și îți va spune cât de bine arăți, iar iubirea o vei citi chiar în ochii ei. 

Ești acasă, în oglindă, pregătindu-te pentru o petrecere sau un eveniment. Pe lângă hainele atent alese, nu uita să pleci din casă cu un zâmbet pe buze, cu încredere în tine și cu o privire de admirație, căci aceste accesorii sunt de neegalat. Un bărbat trebuie să se simtă bine în pielea lui în orice circumstanțe. Fie că ții pasul cu trendurile ce apar în modă, fie că alegi ținutele strict după gustul tău, cel mai important este ca atunci când te prezinți într-un loc să fii sigur că piesele vestimentare și accesoriile pe care le porți îți reprezintă în totalitate personalitatea și nu te fac să te simți incomod. 

Acesoriile de bărbați vin în sute de tipuri, modele și culori, așadar vei avea cu siguranță de unde să alegi. Apelează cu încredere la bijuterii pentru a-ți face un mic cadou ce îți va scoate în evidență masculinitatea și personalitatea puternică pe care o ai. Alege zi de zi să te exprimi așa cum îți dorești.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!