Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Top 5 pantaloni lejeri de vară

Top 5 pantaloni lejeri de vară

Hainele vaporoase sunt cele mai apreciate articole vestimentare atunci când temperaturile de afară sunt crescute. Corpul nostru este adesea afectat de schimbările bruște de temperatură și adesea simte nevoia să respire. Nu purta articole vestimentare sufocante, pentru ca funcțiile corpului tău să se poată desfășura exact așa cum trebuie.

Este adevărat faptul că rochițele și fustele sunt uneori cele mai potrivite pentru a ne simți cât mai lejer, iar acest aspect depinde foarte mult și de materialul din care acestea sunt confecționate. Acestea însă, nu sunt potrivite pentru oricine având în vedere faptul că sunt foarte multe persoane care nu se simt comod atunci când poartă rochie sau fustă. Din acest motiv, au apărut alternativele acestor tipuri de articole vestimentare și anume pantalonii lejeri de vară.

Dacă și tu adori pantalonii și ți-ar plăcea să îi porți mereu când ieși din casă, atunci trebuie să afli faptul că există o multitudine de tipuri de pantaloni care te pot face să te simți comod întreaga vară. Renunță la jeanșii mulați și oferă-le libertate picioarelor tale cu ajutorul unei perechi de pantaloni lejeri.

5 tipuri de pantaloni lejeri perfecți pentru vară

  1. Pantalonii palazzo

Aceștia sunt unii dintre pantalonii care au revenit în trend după o lungă perioadă de pauză, fiind foarte apreciați în perioada anilor 60-70. Revenirea acestora este una spectaculoasă, fiind prezenți la toate evenimentele importante din lumea modei.

Pantalonii palazzo sunt super largi pe picior și sunt foarte apeciați pentru comoditatea pe care o oferă purtătoarelor. Pe lângă faptul că sunt foarte confortabili, aceștia sunt și foarte stilați, fiind disponibili într-o multitudine de nuanțe și modele. Pot fi combinați cu topuri lejere și cămăși de vară și se potrivesc perfect cu o pereche de cercei damă. Sunt ideali atât pentru ieșirile în oraș, cât și pentru evenimentele speciale din viețile noastre.

  1. Pantalonii din in

Inul este unul dintre cele mai bune materiale pentru vară, fiind un material răcoros și vaporos. Este adesea folosit pentru cămășile bărbătești, dar și pentru rochițele de plajă. Acum iubitoarele de pantaloni se pot bucura și ele de acest material, purtând pantalonii din in lejeri și perfecți pentru vară. Pantalonii din in ar trebui să fie nelipsiți din garderobă, având în vedere faptul că sunt foarte versatili.

  1. Pantalonii evazați

La fel ca și în cazul pantalonilor palazzo, pantalonii evazați au revenit în moda anului 2022 și se bucură de o foarte mare popularitate. Cei mai aleși din magazine sunt jeanșii evazați care nu sunt cei mai potriviți pentru vară, însă există și alte materiale care pot înlocui denimul. Dacă îți dorești o astfel de pereche de pantaloni, dar vrei ca aceștia să fie lejeri, atunci optează pentru bumbac sau mătase. Aceste două materiale oferă un aer elegant pantalonilor evazați și pot fi astfel purtați și la evenimentele importante. În acest caz, accesorizarea este importantă, iar o pereche de cercei damă de mari dimensiuni este alegerea cea mai potrivită.

  1. Pantalonii cu aspect satinat

Datorită caracteristicilor sale, satinul este un material foarte apreciat vara. Este prezent în foarte multe ținute și poate fi folosit pentru orice articol vestimentar. Dacă acest material te face să te simți comod, atunci optează pentru o pereche de pantaloni din satin. Vor fi cea mai bună alegere pentru vacanța ta.

  1. Pantalonii din voal

Cu toții știm cât de subțire și de rafinat este voalul, însă probabil că nu ne putem imagina pe deplin cât de benefici sunt pentru corp atunci când temperaturile sunt ridicate. Ei bine, voalul este ideal mai ales pentru vacanțele la mare acolo unde briza mării poate pătrunde printre aceste țesături. Pantalonii din voal sunt o alegere excepțională atât pentru plimbările pe plajă, cât și pentru ieșirile lungi în oraș. Nu uita să accesorizezi totul cu o poșetă micuță și o pălărie pentru a te bucura de un outfit complet.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!