Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute vestimentare care nu se vor demoda în această vară

Ținute vestimentare care nu se vor demoda în această vară

Moda se schimbă constant, iar fiecare an vine cu noi colecții de articole vestimentare care îți taie răsuflarea de la prima vedere. Atunci când ne îndreptăm spre o nouă sesiune de cumpărături, suntem conștienți de faptul că ținutele pe care le vom găsi vor fi complet noi făcând parte din multiple colecții inovative. Chiar dacă schimbarea este extrem de întâlnită în lumea modei, există totuși piese vestimentare care revin în trend fiind primite cu brațele deschise.

Pe lângă schimbările multiple cu care trebuie să ținem pasul, există și multe ținute clasice care nu își pierd farmecul și nu se demodează oricât de stricte ar fi trendurile actuale. Astfel de ținute s-au bucurat de foarte multă popularitate de-a lungul timpului și au fost atât de îndrăgite de către iubitorii de frumos, încât sunt purtate și în momentul de față. Cu siguranță, toate acestea vor fi la fel de apreciate și în următoarea perioadă cu zile însorite.

Top 3 ținute feminine indemodabile în această vară

  1. Cămașa albă și fusta neagră stil creion

Din bumbac sau din mătase, cămașa albă va rămâne pentru totdeauna o piesă vestimentară senzațională perfectă pentru orice moment al zilei. În trecut, aceasta se folosea doar pentru ținutele office în care imaginea purtătorului era categoristită ca fiind una foarte prezentabilă. Acum, aceasta este aleasă atât pentru mersul la birou, cât și pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Combinația cea mai des întâlnită este cea dintre cămașa albă și fusta neagră, însă cămașa se poate purta foarte lejer și cu o pereche de jeanși sau o salopetă stilată.

  1. Jeanșii și geaca neagră de piele

Fără doar și poate, jeanșii sunt cei mai apreciați pantaloni din toate timpurile fiind considerați cea mai bună decizie pentru zilele lungi și pline. Extrem de versatili, se potrivesc perfect cu orice top sau bluză, iar piesa de rezistență pe care o putem adăuga este geaca de piele. Combinația dintre jeanși și geaca de piele neagră poate părea o ținută clasică, dar este atât de cool. Completată cu o pereche de pantofi sport, aceasta va fi ținuta perfectă pentru următoarea ta ieșire în oraș.

  1. Rochia neagră

Elegantă și rafinată, rochia neagră este nelipsită din garderoba tuturor femeilor din întreaga lume. Simplitatea sa este cea mai apreciată caracteristică și de aceea, rochița neagră este nelipsită de la orice eveniment. Potrivită pentru toate gusturile, rochița neagră va rămâne o ținută greu de înlocuit în dressingul fiecărei femei.

Top 3 ținute bărbătești indemodabile în această vară

De regulă, domnii nu fac atât de multe eforturi pentru a ține pasul cu moda atât de schimbătoare, însă și pentru ei există piese vestimentare fără de care nu și-ar putea imagina garderoba. Chiar dacă aceștia nu își reînoiesc constant garderoba, reușesc totuși să facă senzaţie de fiecare dată când ies din casă. Acest lucru este posibil doar cu ajutorul ținutelor care nu se pot demoda nici anul acesta.

  1. Tricou și jeanși

Nu există garderobă bărbătească care să nu abunde de tricouri, fie ele negre sau albe potrivite pentru fiecare ieșire din casă. Cele mai întâlnite tricouri, dar și cele mai apreciate sunt tricourile albe sau negre pentru că nu sunt deloc pretențioase și se potrivesc cu orice. Cei mai mulți bărbați aleg să le poarte împreună cu o pereche de jeanși pentru că așa pot arăta casual și comod în același timp. Mulți dintre aceștia accesorizează ținuta și cu o brățară bărbați favorită și sunt gata de ieșirile lungi în oraș.

  1. Cămașa simplă și pantalonii de costum

Pantalonii de costum nu mai sunt doar un articol care se poartă la evenimente și de aceea sunt aleși și pentru activitățile de zi cu zi. Comozi și cool, pantalonii sunt purtați din ce în ce mai des mai ales pentru mersul la birou în zilele călduroase de vară. Cei mai mulți domni aleg să completeze totul cu o cămașă simplă de culoare albă, dar și cu o brățară bărbați pentru un aspect cât mai plăcut. O ținută îndrăgită și cu plus de valoare.

  1. Sacou, pantaloni și pantofi sport

Sacoul este acum aliatul tuturor bărbaților chiar dacă aceștia se îndreaptă oriunde mai puțin la un eveniment. Anul acesta este încă purtat în combinație cu niște pantaloni simpli și o pereche de pantofi sport, iar look-ul se dovedește a fi cu adevărat relaxat și plăcut. Cu siguranță, farmecul acestei ținute nu va putea dispărea.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!