Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute de vară office

Ținute de vară office

Este inevitabil ca atunci când ne gândim la vară, să nu ne imaginăm instant într-o vacanță, însă nu întotdeauna ne putem bucura de una. Vara este călduroasă chiar și atunci când trebuie să mergem la birou și tocmai de aceea și ținutele office trebuie adaptate conform condițiilor astfel încât corpul să se simtă în siguranță.

Dacă ținutele destinate ieșirilor în parc sau plimbărilor prin oraș sunt mai ușor de ales, ei bine, ținutele office pot fi uneori dificil de conceput. De foarte multe ori ne confruntăm cu probleme atunci când trebuie să alegem ținutele potrivite pentru birou, mai ales atunci când ne dorim să ne simțim comod, dar să păstrăm în același timp și un aspect serios și decent.

Foarte multe persoane au tendința să asocieze ținuta office cu ținutele care acoperă corpul din cap până în picioare, chiar dacă acest lucru nu înseamnă să fii decent. Din cauza aceasta, multe doamne și domnișoare se confruntă cu stări de disconfort atunci când merg la muncă și cu greu fac față temperaturilor ridicate. Aceasta nu este o soluție potrivită.

Cum să obții niște ținute office pe timpul verii?

Pentru a te putea bucura de ținute office potrivite pentru temperaturile de afară, trebuie să alegi doar anumite piese vestimentare din garderoba ta. Sortează hainele și pune la îndemână toate acele haine care au următoarele caracteristici:

  • Sunt confecționate din materiale subțiri;
  • Au nuanțe deschise;
  • Sunt potrivite pentru propria siluetă;
  • Sunt decente;
  • Sunt confortabile;
  • Sunt potrivite pentru propriul stil.

Să te îmbraci office nu înseamnă să îți compromiți stilul, tocmai din acest motiv toate ținutele tale trebuie să ți se potrivească. Dacă ai în garderoba ta haine care au caracteristicile anterioare, dar pe care nu îți face plăcere să le porți, atunci nu le include în ținutele tale viitoare. Ținuta office trebuie să fie în primul rând comodă pentru a te simți bine întreaga zi.

3 idei de ținute office comode și decente

  1. Rochia-cămașă

Dacă îți plac rochițele, însă nu ai găsit una potrivită pentru a merge la birou, poți opta pentru o cămașă stil rochie care ajunge deasupra genunchilor și care arată foarte elegant. Poți opta pentru culori deschise cum ar fi roz pal, crem, bej, bleu sau chiar alb. O poți accesoriza cu o curea neagră și o pereche de pantofi în aceeași nuanță. De asemenea, poți include și un colier damă finuț pentru a completa outfit-ul final. În această ținută te vei simți foarte bine și este cât se poate de decentă.

  1. Pantaloni largi din bumbac și cămașă

Dacă îți place să porți pantaloni și vrei să te simți comod la birou, poți opta pentru o pereche de pantaloni largi din bumbac de culoare deschisă și îi poți combina cu o cămașă albă pentru a obține o ținută office drăguță. Alege o pereche de pantofi potrivită și outfit-ul este complet.

  1. Fustă stil creion și top

Fustele creion sunt foarte elegante indiferent de modelul pe care îl au. Sunt disponibile pe mai multe lungimi, astfel încât să o poți alege pe cea care te avantajează cel mai mult. Poți opta pentru o fustă cu un imprimeu floral pe  care să o combini cu un top lejer cu mâneci scurte de culoare roz prăfuit. Dacă accesorizezi totul cu un colier damă și o pereche de sandale cu toc, te vei putea bucura de o ținută uimitoare întreaga zi.

Acestea sunt doar câteva idei pentru o ținută office care să te avantajeze la locul de muncă, însă există multe alte articole care pot fi combinate. Nu ezita să fii creativ și să porți ceea ce îți place chiar dacă nu ești încă în vacanță. Prin vestimentație, se va reflecta personalitatea ta, iar o ținută plăcută îți va crea o stare de bine întreaga zi.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!