Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Sandale sau papuci - află cu ce să le porți și mai ales când

Sandale sau papuci - află cu ce să le porți și mai ales când

Venirea zilelor călduroase aduce după sine multe schimbări vestimentare care au ca și scop scoaterea la iveală a tuturor articolelor care au stat ascunse în dulap o lungă perioadă de timp. Chiar dacă rochițele și topurile pot fi scoase încă din primăvară spre a fi purtate din nou, în cazul încălțămintei, lucrurile stau puțin diferit. O rochiță poate fi purtată oricând cu o jachetă din denim peste, iar acest lucru se aplică și în cazul topurilor. Pentru sandale sau papuci, de exemplu, nu există nici o cale ajutătoare în cazul în care temperaturile de afară nu ating cote ridicate.

Nu mai este un secret faptul că vara este cel mai potrivit anotimp pentru purtarea sandalelor, dar și a papucilor și că în toate celelalte anotimpuri aceste încălțări nu se potrivesc. Purtarea acestora este destul de simplă, însă totuși nu trebuie să scăpăm din vedere faptul că nu sunt potrivite pentru orice ținută. Comoditatea poate fi termenul care le caracterizează, însă aspectul estetic pe care ele îl conferă trebuie să primească cea mai mare atenție.

Cu ce să porți perechea preferată de sandale?

Versatile și confortabile, sandalele sunt piesele de care ne despărțim cel mai greu atunci când vine toamna. Ele se potrivesc la o mulțime de outfituri, de la casual la elegant, atât pentru evenimentele de zi cât și pentru cele de noapte. Dacă și ție îți plac foarte mult sandalele, atunci trebuie să aflii cu ce articole vestimentare se potrivesc cel mai bine, pentru a te bucura de un outfit care să întoarcă toate privirile.

  1. Sandalele cu talpă joasă

Dacă tocurile nu sunt chiar pe gustul tău și preferi încălțămintea cu talpă joasă, atunci sandalele acestea sunt potrivite pentru ținutele tale de zi cu zi. Sunt perfecte pentru plimbările lungi, dar și pentru mersul la cumpărături, așadar pot fi purtate cu orice articol vestimentar vrei. Fie că optezi pentru o pereche de jeanși și un top sau o fustă mini și o cămașă, sandalele cu talpă joasă sunt o alegere potrivită.

  1. Sandalele cu platformă

Potrivite pentru persoanele care adoră tocurile însă nu le pot purta, sandalele cu platformă au fost concepute special pentru a ajuta doamnele și domnișoarele să pară mai înalte, dar să se simtă și confortabil în același timp. Fiind foarte feministe, aceste sandale se potrivesc foarte bine cu rochiile și fustele maxi, vaporoase sau cu imprimeuri florale care acoperă picioarele în întregime sau doar pe jumătate. Dacă nu au foarte multe barete se pot completa și cu una dintre aceste brățari de picior, care să adauge un plus de valoare ținutei

  1. Sandalele gladiator

Acestea sunt cele mai uimitoare sandale dintre toate tipurile și pot fi atât cu toc cât și cu talpă joasă. Baretele lor până la genunchi reprezintă farmecul sandalelor și piesa de rezistență atunci când sunt purtate. Acestea nu sunt foarte elegante tocmai din acest motiv pot fi purtate cu ușurință cu o pereche de pantaloni scurți din denim și cu un top micuț.

Cum pot fi purtați papucii?

Asemănători cu sandalele, papucii sunt și ei foarte confortabili și potriviți pentru zilele toride de vară. Spre deosebire de sandale, aceștia nu sunt chiar atât de potriviți pentru fiecare ținută și nu pot fi purtați la cele mai elegante evenimente. Se potrivesc însă foarte bine cu accesoriile de gleznă, cum ar fi o brățară de picior drăguță.

Papucii sunt foarte purtați în vacanțe, mai ales în vacanțele la mare acolo unde piciorul simte nevoia să fie cât mai lejer. În funcție de propriile preferințe, puteți opta pentru o pereche de papuci cu talpă joasă sau o pereche de papuci cu toc. Ambele variante se potrivesc foarte bine cu o rochiță sau o pereche de pantaloni scurți și un tricou, însă comoditatea este punctul forte al papucilor cu talpă joasă. Cei cu toc însă sunt puțin mai eleganți, tocmai din acest motiv alegerea vă aparține în totalitate și se realizează în funcție de ceea ce vă doriți să transmiteți.

Atât papucii cât și sandalele ne trimit inevitabil cu gândul la vară și la vacanțele plăcute de la mare. Așadar, este foarte clar conturată perioada în care se pot purta aceste două tipuri de încălțări, combinația de ținute fiind totuși la alegerea voastră. Nu ezitați să purtați tot ceea ce vă place în această vară.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!