Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Rochii în stil boho

Rochii în stil boho

       Rochiile în stil boho emană rafinamentul și senzualitatea unei ținute ușoare și sunt un exemplu elocvent care arată că unele piese vestimentare, aparent incompatibile, pot alcătui împreună un ansamblu vestimentar extraordinar. Stilul a apărut în secolul XIX și a devenit bine cunoscut printre persoanele cu înclinații artistice, având o multitudine de forme și expresii, fiind deosebit de atractiv.

      Trăsături distinctive ale stilului boho

   În stilul boho se pune accent pe definirea siluetelor, aceasta realizându-se prin rochii formate din mai multe straturi de țesătură. Nu există forme sau linii simple, stilul este destul de complex și multilateral dezvoltat. 

     Desigur, boho nu e un stil pentru evenimente oficiale, deoarece hainele au elemente decorative, cute, volane. Țesăturile sunt exclusiv din materiale naturale: mătase, in, velvet, lână și bumbac în mare parte.

    Acest stil reprezintă o alegere excelentă pentru femeile care preferă fuste și rochii maxi. Prin adăugarea unei cămăși, bluze sau a unui cardigan vei obține o ținută boho ideală. Ținutele boho exprimă la cote înalte simplitatea, drăgălășenia și feminitatea noastră. Astfel, stilul dispune de o varietate de rochii, pentru diverse evenimente, până la rochii de miresă sau rochii de seară.

      Rochii de vară în stil boho

     În general, vara trebuie să purtăm rochii din materiale naturale, care permit pielii să respire, dar în același timp, care să ne aducă și un grad ridicat de confort. Boho este o alegere ideală în acest sens, căci asigură eleganța și confortul pe care le căutăm atât de mult.

       În speță, în stilul boho se încadrează rochiile din in. Acestea ne conferă o lejeritate plăcută, sunt în trend, având ca singur dezavantaj faptul că se șifonează foarte ușor. Hainele din in sunt excelente pentru sezonul cald. Din acest motiv multe femei optează pentru stofa de in cu un mic adaos de materiale sintetice.

       Rochii pentru viața cotidiană

      Dacă o bună parte din rândul femeilor consideră că piesele vestimentare simple sunt prea monotone, stilul boho este total diferit, deoarece hainele monotone sunt îmbogățite prin accente și accesorii originale.

       Rochii de mireasă

       Rochiile de mireasă în stilul boho devin din ce în ce mai populare. Acest tip de rochii nu au corset și sunt decorate cu tot felul de jabouri. În comparație cu rochiile obișnuite, cele în stil boho sunt fabricate din țesături naturale și asigură un confort maxim pe tot parcursul nunții. Mireasa nu trebuie să uite de accesoriile care îi îmbogățesc ținuta: brățari damă, cercei, flori în păr, coliere și alte elemente care sunt în perfectă armonie cu rochia aleasă.

     Haine plus size

Boho, un stil pe placul multor femei, dar în special pentru cele cu forme voluptoase. În acest caz motivele sunt evidente: modelele ușoare și lipsite de formă strictă, sunt excelente pentru a ascunde micile imperfecțiuni. Astfel, este creată o înfățișare plăcută. Pentru doamnele plinuțe sunt recomandate modelele cloșate cu talie înaltă pentru a forma o ținută mai echilibrată. 

    Rochii pentru doamne trecute de 50 de ani

        Pentru femeile din această categorie de vârstă este de multe ori dificil să se îmbrace frumos și elegant, fără a pica în ridicol. Stilul boho este cu adevărat minunat pentru astfel de cazuri.

       Ca în toate celelalte stiluri și în stilul boho accesoriile au un rol important. Bijuteriile din pietre naturale, poșetele minuscule, eșarfele elegante, colorate te vor scoate din anonimat, completând  o ținută perfectă.  

     Rochii de seară

          Orice femeie modernă își dorește ca la fiecare eveniment special să aibă o ținută perfectă, o ținută nouă și originală care să îi exprime din plin feminitatea, iar rochiile în stil boho sunt o alegere perfectă. Designerii reușesc să creeze modele superbe de rochii de seară, care să aibă un aspect elegant, simplu, dar și scump în același timp. Stilul boho permite utilizarea unor accesorii făcute manual cum ar fi coliere, brățări damă, cercei, fiind o ocazie excelentă pentru a-ți scoate în evidență creativitatea și personalitatea. 

       Rochie în stil boho făcută acasă

     Rochiile în stil boho nu trebuie neapărat procurate din magazine, deoarece pot fi confecționate și acasă, chiar dacă nu ai experiență în domeniu. Dintr-o cămașă bărbătească, din material natural, cu ajutorul unei foarfece, putem adapta pentru conformația noastră lungimea mânecilor și a decolteului, la care se adaugă un jupon pe care se prind dantela sau alte elemente decorative și accesorii. Rochia boho e gata de purtat și sigur îți va aduce multă prospețime, eleganță și de ce nu, vei fi foarte chic. Merită să încerci acest stil, cu siguranță te vei îndrăgosti de el.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!