Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Pietrele transformă orice accesoriu, dar mai ales ținuta unei femei

Pietrele transformă orice accesoriu, dar mai ales ținuta unei femei

Accesoriile au un dar uimitor de a transforma fiecare ținută și acesta este motivul pentru care le iubim cu toții, atât de mult. Trebuie să recunoaștem că suntem în totalitate dependenți de accesorii și vrem să avem și să purtăm cât mai multe în fiecare zi. Pe lângă rolul vizibil pe care acestea îl au, accesoriile au și rolul de a scoate la iveală personalitatea, stilul dar și feminitatea fiecărei persoane în parte.

Încă din cele mai vechi timpuri, bijuteriile au fost extrem de apreciate fiind purtate și protejate de către membrii familiilor regale. Aprecierea lor nu s-a pierdut în timp, chiar dacă bijuteriile au început să fie mult mai răspândite și accesibile pentru fiecare doritoare. Cele mai dorite dintre toate bijuteriile sunt cele care au în componența lor și diferite pietre care schimbă în totalitate aspectul oricărui accesoriu.

Accesoriile cu pietre – cât de apreciate sunt acestea?

Da, accesoriile de orice tip sunt cu adevărat uimitoare, dar ce părere aveți despre accesoriile cu pietre? Ei bine, acestea sunt cele care transformă mereu o ținută banală într-una rafinată chiar și fără să ne dăm seama. Acesta este unul dintre motivele pentru care pietrele sunt atât de apreciate de către doamnele și domnișoarele din întreaga lume. Texturile, culorile, dar și formele lor sunt doar câteva dintre elementele care contribuie la crearea unei ținute plăcute din punct de vedere estetic.

Prețioase sau semiprețioase, pietrele au puteri extraordinare de înfrumusețare a tuturor outfiturilor, fie că vorbim de ținutele elegante destinate evenimentelor sau vorbim despre ținutele casual adoptate pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Indiferent de modul în care acestea sunt poziționate pe corp, accesoriile cu pietre vor atrage toate privirile celor din jur. Dacă ne dorim să purtăm bijuterii cu pietre, putem opta pentru colier damă superb cu o piatră poziționată în centru, o pereche de cercei mici și rafinați cu mai multe pietre micuțe sau o brățară stilizată care să ne pună în valoare încheietura.

Tipuri de accesorii cu pietre care te vor face să arăți uimitor

Există o mulțime de piese vestimentare care arată fabulos atunci când se află pe un corp bine îngrijit. Chiar și acestea, au nevoie uneori de un plus de valoare, iar acest aspect poate fi atins cu ajutorul accesoriilor cu pietre. Modul în care ținuta aleasă va arăta la final te va lăsa, cu siguranță, fără cuvinte. În acest caz, nu uita să îți accesorizezi mereu ținuta, chiar dacă vei avea impresia că outfitul este complet și fără accesorii.

Dacă îți dorești un nou accesoriu cu pietre care să te pună în evidență atunci când ieși din casă, iată câteva idei de astfel de accesorii care se potrivesc la orice ținută:

  1. Broșă

O broșă cu pietre este foarte elegantă și este potrivită pentru multe evenimente importante din viața ta. Broșa cu pietre se poate poziționa atât pe un sacou, cât și pe o cămașă, dacă ținuta este una casual, dar se potrivește perfect și cu o rochie elegantă. Culoarea pietrei de pe broșă este propria ta alegere, însă trebuie să se potrivească și cu tonurile articolelor vestimentare.

  1. Colier cu pandantive masive

Colierele sunt foarte apreciate în rândul femeilor și sunt unele dintre cele mai purtate bijuterii.  Colierele cu pietre sunt spectaculoase și se pot purta la fiecare ținută. Dimensiunea și materialul din care sunt confecționate sunt la alegerea voastră și depind de propriile preferințe. De regulă, un colier damă cu pietre se potrivește cel mai bine cu un articol vestimentar puțin decoltat, cum ar fi o rochiță sau o cămașă care să lase baza gâtului la vedere.

  1. Cercei multidimensionali cu pietre

Cerceii multidimensionali sunt extrem de îndrăgiți și conferă un aer senzual tuturor purtătoarelor, mai ales dacă au în componența lor diverse pietre. Aceștia se potrivesc cel mai bine cu rochițele vaporoase de vară, dar pot fi purtați însă și în alte contexte.

Acestea sunt doar 3 tipuri de bijuterii care îți pot transforma cu adevărat ținutele de zi cu zi. Dacă îți plac bijuteriile cu pietre nu ezita să le porți ori de câte ori ai ocazia.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!