Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Outfit de festival - află ce să porți pentru a fi în trend

Outfit de festival - află ce să porți pentru a fi în trend

Vara este perioada mult așteptată de către toți iubitorii de festivaluri. Atmosfera incendiară de festival este așteptată cu sufletul la gură în fiecare an, iar amintirile pe care aceasta le creează sunt complet de neuitat. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să mergi la festival împreună cu prietenii și să mai adaugi câteva amintiri la albumul de acasă.

Festivalul înseamnă muzică, distracție, delicatese culinare dar și ținute. Ținutele de festival au fost și vor rămâne în continuare un element cheie al atmosferei de festival, iar alegerea acestora este o adevărată plăcere chiar dacă poate fi destul de dificil uneori. Hainele de festival trebuie să fie îndrăznețe, creative, dar și personalizate pentru ca atmosfera să fie completă. Propria personalitate trebuie să se reflecte întotdeauna în ținuta aleasă.

Tu te-ai gândit cu ce vrei să te îmbraci la festival?

Nu uita că nu este niciodată prea devreme să îți pregătești ținutele și că nu trebuie să lași această sarcină pe ultima sută de metrii. Ținutele alese sub presiune pot fi destul de nepotrivite, iar rezultatul final ar putea să nu fie chiar pe placul tău. Tocmai din acest motiv, începe de acum să îți sortezi hainele din propria ta garderobă. Nu uita să ții cont de ultimele trenduri ca să ai un outfit complet la modă la următorul tău festival.

Dacă simți că ai nevoie de puțin ajutor pentru alegerea ținutelor, poți studia următoarele idei de outfit-uri. S-ar putea să îți găsești ținuta mult dorită în doar câteva clipe.

  1. Blugi scurți, top minuscul și cizme cu platformă

Blugii nu trebuie să îți lipsească din propria garderobă și cu atât mai puțin din bagajul pentru festival. Dacă temperaturile îți permit acest lucru, pune pe tine blugii scurți preferați și alege cel mai micuț top pe care îl ai în dulap. În acest fel vei lăsa mai multă piele liberă să fie atinsă de razele soarelui și vei arăta foarte cool. Completează look-ul cu o pereche de cizme cu platformă și o pereche de ochelari de soare. Nu uita de bijuterii, pentru că ele sunt piesa de rezistență. Alege cele mai potrivite bijuterii din aceste seturi damă și vei fi gata de prima seară de festival.

  1. Blugi lungi tăiați și bustieră din dantelă

După cum spuneam și anterior, blugii sunt foarte apreciați în rândul festivalurilor. Dacă îți dorești o pereche de blugi lungi, atunci optează pentru unii tăiați pentru a induce încă de la prima vedere atmosfera de festival. Alege și o bustieră din dantelă care să îți pună în evidență bustul și talia și nu uita să te încalți cu ceva comod. Poți opta și pentru o pălărie care să îți completeze outfit-ul și un rucsac micuț unde să îți pui toate lucrurile necesare pentru o zi incendiară.

  1. Pantaloni scurți, top și rochie transparentă

Rochiile transparente și lungi sunt cu adevărat senzaționale. Imaginea pe care acestea o  conferă corpului sunt potrivite pentru orice tip de festival, însă nu se pot purta individual. Pentru un astfel de look, este nevoie ca pe dedesubt să poziționăm o pereche de pantaloni scurți negri și un top de aceeași nuanță care să lase restul corpului la vedere. O pereche de bocanci completează cu succes această ținută, iar totul se poate accesoriza cu ajutorul bijuteriilor din aceste seturi damă. În acest fel, toate privirile se vor îndrepta către tine.

  1. Rochie lungă și sandale

Rochia lungă și vaporoasă este o alegere potrivită pentru un festival, mai ales dacă este și crăpată pe picior. Este confortabilă și chic în același timp și se potrivește perfect cu o pereche de sandale cu talpă joasă, la fel de comode. Poți alege o astfel de rochie cu bretele pentru a te putea mișca în voie. Adaugă o pălărie care să te protejeze de soare și câteva bijuterii lejere ca să îți completeze ținuta. O borsetă de talie ți-ar fi și ea de mare ajutor pe întreaga perioadă a zilei.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!