Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Moda XXL - trucuri pentru a arăta mai slabă

Moda XXL - trucuri pentru a arăta mai slabă

Talia de viespe nu mai este de mult timp doar o zicală, iar acest lucru se reflectă în toate ținutele apărute în lumea modei. În ultima perioadă, cu toate ne dorim să părem mai slabe decât suntem, chiar dacă nu ne confruntăm cu problema kilogramelor în plus. Acest aspect depinde întotdeauna de modul în care ne alegem articolele vestimentare și felul în care acestea se așează pe corpul nostru.

Pentru ca impresia de corp mai slab să fie realizabilă, trebuie să ne cunoaștem foarte bine întreaga conformație a corpului, dar și măsurile reale pe care le avem la haine. Relația dintre minte și corp trebuie să fie una foarte bine stabilită și este foarte important să nu ne mințim pe noi înșine, chiar dacă ne dorim ca hainele noastre să aibă totuși o mărime mai mică. Numai în acest fel ținutele vor putea să inspire ceea ce ne dorim noi cu adevărat.

Ce să nu faci dacă vrei să pari mai slabă?

Poate că slăbitul este cel care ne dă bătăi de cap de foarte multe ori, iar rezultatele se lasă greu de așteptat. Asta nu înseamnă că trebuie să recurgem la variante neplăcute pentru corpul și percepția noastră astfel încât să creem o mică impresie de kilograme în minus. Așadar, iată câteva exemple de ce să nu faci dacă îți dorești să pari mai slabă:

  1. Nu purta doar haine negre

Negrul este o culoare foarte apreciată în rândul iubitorilor de modă, însă purtarea ei zilnică nu este o soluție, mai ales când este vorba de o ținută all black. Este cunoscut faptul că hainele negre au mici abilități de a subția talia, însă purtarea lor în permanență nu este o soluție. Acest lucru se aplică mai ales  în perioada verii, atunci când hainele negre vor atrage toată căldura de la soare către corp.

  1. Nu cumpăra haine cu o mărime mai mică

Hainele cu o mărime mai mică sunt cea mai neinspirată alegere dacă îți dorești să pari mai suplă. Pe lângă faptul că te vei simți foarte incomod, acestea vor avea și tendința să accentueze micile inconveniente fizice, scoțând la iveală tot ceea ce tu îți dorești să ascunzi.

  1. Nu acoperi corpul cu mai multe piese vestimentare

Nu te îmbrăca mai mult decât trebuie cu gândul că în acest fel vei părea mai slabă. Cu cât aplici mai multe piese vestimentare pe corp, cu atât silueta va fi mai accentuată. În acest fel, corpul se va simți sufocat și riști să primești semnale îngrijorătoare din partea acestuia.

4 trucuri pentru a arăta mai slabă

Dacă slăbitul nu poate apărea de pe o zi pe alta, ținutele cu efect modelator pot fi totuși un prieten de nădejde în astfel de situații. Dacă îți dorești să pari ușor mai slabă folosind doar haine, trebuie să aflii faptul că acest lucru este posibil, dacă faci alegerile potrivite atunci când mergi la shopping.

Iată câteva trucuri de care poți să ții cont:

  1. Poartă pantaloni și fuste cu talie înaltă

Aceste piese vestimentare sunt excelente pentru a subția talia și se așează foarte bine pe corp. În acest fel și picioarele vor părea mai lungi și veți putea alege orice top pentru parte superioară, fără ca acesta să scoată în evidență trăsături neplăcute ale taliei.

  1. Alege lenjerie de corp modelatoare

Există mai multe articole de acest tip care datorită elasticității lor pot ascunde cu ușurință surplusul de grăsime din jurul taliei și șoldurilor. Acestea se pot lua pe sub haine, fie că este vorba de costume sau rochii pentru diferite ocazii și vor pune în evidență posteriorul, abdomenul dar și bustul.

  1. Optează pentru imprimeuri cu dungi verticale

Acesta este un truc care a funcționat întotdeauna iar dungile verticale chiar reușesc să ascundă câteva kilograme în plus. Acest lucru se aplică la pantaloni, bluze, fuste dar și rochii și de fiecare dată rezultatele sunt cele așteptate.

  1. Joacă-te cu accesoriile

Accesoriile ar trebui să fie nelipsite indiferent de modul în care vrem să arătăm. Un colier damă este potrivit pentru mai multe ținute și poate acoperi cu ușurință zona de la baza gâtului, dacă ai complexe din punctul acesta de vedere. Un colier damă mai gros cu pietre poate fi piesa de rezistență a ținutei tale, dar și modalitatea perfectă de a ascunde imperfecțiunile din zona vizată. Purtarea accesoriilor este un element care nu trebuie să ne scape din vedere deoarece conferă foarte multă stimă de sine.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!