Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Moda femei 50 ani plus - cum să te menții mereu tânără prin îmbrăcăminte

Moda femei 50 ani plus - cum să te menții mereu tânără prin îmbrăcăminte

În trecut, femeile trebuiau să respecte anumite reguli atunci când voiau să poarte anumite articole vestimentare. Ținutele erau împărțite pe categorii de vârstă, iar conform criticilor, înaintarea în vârstă presupunea renunțarea la hainele preferate, considerate inadecvate.

Acum ceva vreme, moda pentru femeile care depășeau vârsta de 50 de ani era formată din haine care acopereau cât mai mult corpul având și culori închise care ascundeau de foarte multe ori trăsăturile dar și personalitatea persoanei în cauză. Acest aspect avea efecte negative asupra percepției oamenilor, iar stima de sine a tuturor femeilor suferea modificări. În momentul actual, aceste aspecte s-au modificat, iar multe reguli și criterii nescrise au dispărut.

În zilele noastre, vârsta a reușit să devină doar un număr care nu poate condiționa ținutele femeilor indiferent de care ar fi tendințele actuale ale modei. Este adevărat faptul că unele tendințe sunt special concepute pentru anumite segmente de vârstă, însă fiecare persoană poate alege să poarte astfel de ținute. Singurul aspect de care trebuie să se țină cont este faptul că articolele vestimentare trebuie să se așeze bine pe corp pentru ca aspectul estetic să fie unul plăcut. Foarte multe haine au puterea de a ascunde imperfecțiunile datorate de înaintarea în vârstă și redau mereu un aspect tânăr.

Cum să alegi articolele vestimentare astfel încât să arăți mereu tânără?

Moda a început să înțeleagă aceste nevoi fundamentale ale femeilor care, inevitabil, înaintează în vârstă și au început să apară din ce în ce mai multe modele de haine potrivite pentru toate vârstele. Tot ce trebuie să faci este să probezi și să vezi dacă îți place să porți anumite obiecte vestimentare sau nu.

Iată câteva articole vestimentare care te vor face mereu să te menții tânără:

  1. Jeans

Există o pereche potrivită de jeans pentru orice vârstă, tocmai din acest motiv nu trebuie să renunțăm la purtarea lor indiferent de vârsta pe care o avem. Pentru a se crea un efect de întinerire, puteți opta pentru o pereche de jeans cu talie înaltă, slim care să țină silueta compactă și care să se așeze foarte bine pe picior. Nuanța potrivită este albastru închis, iar poziționarea buzunarelor la spate creează un efect de lifting. Jeanșii sunt potriviți pentru orice ieșire și se potrivesc foarte bine cu o cămașă lejeră sau un tricou simplu. În acest fel, ținuta va arăta cool și va conferi și un aer întinerit purtătoarei.

  1. Eșarfe

Gâtul și decolteul sunt două zone care trădează de multe ori advărata vârstă iar acoperirea totală a acestora cu haine nu este neapărat o soluție. Pentru acest aspect s-au conceput eșarfele cele care transformă total ținuta devenind elegantă și dichisită, dar care acoperă și imperfecțiunile într-un mod plăcut. Acestea pot fi asortate foarte bine cu o pereche de cercei damă dar și cu o pălărie lejeră pentru zilele toride de vară. Fie că optezi pentru purtarea ei într-un mod neglijent sau aranjat, eșarfa va deveni cel mai bun prieten al tău.

  1. Tocuri kitten

Chiar dacă revistele de modă promovează purtarea tocurilor de mari dimensiuni, trebuie luat în calcul și faptul că tocurile mici conferă aproximativ același aspect. Mult mai comode, tocurile kitten mici, pot fi purtate la orice vârstă și înfrumusețează orice ținută, fără să fie un calvar pentru picioarele tale. Poți purta tocuri la jeanși sau pantaloni dar și la rochii sau fuste, fără să îți faci griji în privința comodității.

  1. Blaser

Dacă vrei să porți cămașă dar sacoul ți se pare prea sever pentru postura ta, poți completa ținuta cu un blaser asimetric. Acesta are proprietăți de ascundere a zonelor considerate problematice iar corpul se va simți extrem de comod în această ținută. Blaserul se potrivește perfect și cu o pereche de pantofi sport, dar și cu o pereche de cercei damă de mici dimensiuni. Pentru partea de jos, poți opta pentru jeanși sau pantaloni clasici comozi.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!