Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum te poți bucura de un outfit încrezător?

Cum te poți bucura de un outfit încrezător?

Încrederea în sine este o trăsătură destul de rar întâlnită și mai rar de atât evidențiată. Deși este o caracteristică importantă pentru noi toți, încrederea în sine ar putea fi ascunsă de modul în care alegem vestimentația de zi cu zi. Deși articolele vestimentare sunt concepute pentru a ne ajuta să transmitem propria personalitate la prima vedere, acestea pot fi folosite uneori pentru a masca plăcerile și trăsăturile interioare ale unei persoane.

Ceea ce credem și simțim poate și trebuie să fie transmis prin ținută. Fiecare doamnă sau domnișoară trebuie să fie originală și naturală prin hainele pe care le alege și mai presus de toate, trebuie să fie încrezătoare în propria persoană. O ținută cu adevărat încrezătoare va contribui foarte mult la conturarea imaginii unei persoane.

Pași spre conturarea unui outfit încrezător

Dacă ai impresia că ținutele tale sunt prea comune și clasice și îți dorești o schimbare, atunci nu te teme să inspiri încredere prin fiecare articol vestimentar din garderoba ta. Dacă nu știi cum poți face acest lucru fără să te confrunți cu un outfit neplăcut, atunci următorii pași îți vor fi de mare ajutor.

Pasul 1: Alege doar ceea ce îți place

Chiar dacă moda are niște trenduri, asta nu înseamnă că trebuie să porți tot ceea ce se găsește prin magazine. Este uman să ai articole vestimentare care îți plac și articole pe care nu poți să le agreezi în garderoba ta. Nu trebuie să te lași influențată de ceea ce regăsești în jurul tău, ci doar să îți urmezi gusturile. Dacă fustele și rochiile nu te fac să te simți bine în pielea ta, atunci nu te obliga singură să le porți. Înlocuiește-le cu niște pantaloni pe placul tău. Purtarea hainelor preferate te va face să ieși fără temeri din casă.

Pasul 2: Decide ce te face să te simți cofortabil

Comoditatea este și va rămâne cel mai important aspect  atunci când vine vorba de ținute. Fără comoditate, ținuta preferată riscă să rămână în garderobă perioade lungi de timp fără să fie purtată. Dacă mergi la un eveniment, iar ținuta te va constrânge încă de pe când ieși din casă, cu siguranță stima ta de sine va fi afectată.

Pasul 3: Alege haine adecvate ocaziei

Ținutele de mers la birou nu pot fi aceleași cu cele de mers la petrecre. De aceea, trebuie să faci o diferențiere foarte precisă în dulapul tău pentru a alege așa cum trebuie atunci când ești pe cale să ieși din casă. Pentru birou alege cămăși și pantaloni casual, care să îți confere seriozitate, iar pentru petreceri alege ținute discrete dar și vulgare. În acest fel vei demonstra că ai stimă de sine și nu este nevoie de haine extravagante ca să arăți acest lucru.

Pasul 4: Alege mărimea potrivită

Faptul că unele haine arată foarte bine pe unele persoane nu ar trebui să reprezinte nimic pentru decizia ta de cumpărare. Trăsăturile tale trebuie să fie cele care te ghidează în această activitate și este foarte important să alegi măsura porivită. O mărime mult prea mică ar inspira faptul că nu ești mulțumită de corpul tău și că ți-ai dori câteva kilograme în minus, iar mărimile mai mari ar inspira faptul că dorești să îți ascunzi formele. Așadar, pentru o ținută încrezătoare trebuie să alegi corect conform corpului tău.

Pasul 5: Nu uita de accesorii

Oricât de fermecătoare ar fi o ținută, lipsa accesoriilor o face să pară incompletă. De aceea, nu trebuie să uiți să îți iei din cutia cu bijuterii brățara damă preferată pe care să o porți la evenimentele importante pentru tine. În acest fel vei arăta faptul că acorzi multă atenție outfit-ului tău, iar aceasta este o trăsătură specifică încrederii. Brățara damă trebuie să fie, evident, pe gustul tău ca să o porți cu mult drag indiferent de ocazie.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!