Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi pălăria potrivită pentru mersul pe plajă?

Cum alegi pălăria potrivită pentru mersul pe plajă?

Vacanțele la plajă apar în planurile noastre de vacanță încă din primele zile în care temperaturile sunt puțin mai ridicate. Vara ne regăsește pe toți cu nerăbdarea de a atinge din nou nisipurile fine și valurile învolburate de la malul mării. Briza mării parcă ne atrage în fiecare an pe litoral pentru și mai multe momente de neuitat.

Putem spune cu toții că mersul la plajă este o adevărată plăcere și că nu există sentiment mai plăcut de atât în timpul verii. Atunci când afirmăm acest lucru, tindem să uităm că alegerea tuturor accesoriilor este o provocare în fiecare an, iar această activitate ne pune mereu în dificultate. Deși pare simplu să mergi în magazine și să cumperi toate lucrurile necesare, în realitate nu este chiar așa. Ochelarii de soare, costumul de baie și pălăria de soare, sunt 3 articole greu de ales mai ales dacă ne dorim cele mai potrivite articole pentru conformația corpului nostru.

5 pași pentru alegerea unei pălării potrivite

Se pare că alegerea pălăriei de plajă este o activitate dificilă și foarte multe persoane nu știu după ce criterii să facă această selecție. Varietatea existentă în magazine îngreunează procesul de selecție, chiar dacă avem impresia că putem alege mai bine dacă avem mai multe variante la dispoziție.

Dacă te pregătești să pleci la mare și nu ai reușit să alegi o pălărie care să ți se potrivească, atunci următorii pași cu siguranță te vor ajuta să iei decizia potrivită:

  1. Alege dimensiunea în funcție de caracteristicile corpului tău

Este adevărat faptul că pălăriile sunt disponibile în mai multe variante de mărimi, însă nu toate sunt potrivite pentru noi. Dacă ești o persoană mică de înălțime, atunci trebuie să eviți pălăriile de dimensiuni mari pentru că pălăriile mici sunt potrivite pentru tine. Pălăriile de mari dimensiuni, voluminoase, sunt potrivite pentru doamnele și domnișoarele înalte.

  1. Evită pălăriile în nuanțe închise

Principalul scop al pălăriilor este acela de a proteja capul de razele puternice ale soarelui. Dacă vei alege o pălărie neagră sau în nuanțe închise, acest lucru nu va mai fi posibil deoarece nuanțele închise nu vor face altceva decât să atragă toată căldura. Tocmai de aceea sunt potrivite pălăriile albe, bej sau gri deschis pentru că sunt niște culori neutre cu un grad de protecție mai ridicat.

  1. Asortează pălăria cu accesoriile tale de plajă

Mersul la plajă necesită și el un outfit. Acesta este adesea format din costumul de baie, geanta de plajă, pălăria de plajă, bijuteriile și papucii de plajă. Pentru a alege cât mai corect pălăria, poți alege să o asortezi cu geanta sau cu brățara de piciorDacă ai o geantă din paie, atunci și pălăria poate fi din paie. În astfel de cazuri, brățara de picior poate fi în nuanțe deschise pentru a se potrivi cu cele două piese sau poate fi aceeași nuanță ca și costumul de baie.

  1. Acordă atenție sporită materialului

Pălăriile potrivite pentru mersul la plajă trebuie să fie confecționate din materiale ușoare și lejere care să protejeze capul de căldură și transpirație. Cele mai potrivite pălării pentru plajă sunt făcute din paie, bumbac sau in. Acestea sunt ușoare și nu presează scalpul capului. Dacă sunt confecționate din aceste materiale pot fi alese și dimensiuni puțin mai mari astfel încât să acopere gâtul și să țină umbră ochilor.

Dacă până acum nu știai cum să îți alegi corect pălăria pentru plajă, acum te poți ajuta de acești 4 pași pentru a face alegerea cea mai potrivită pentru următoarea ta vacanță la mare. Nu uita să ții cont de gusturile tale atunci când mergi să îți cumperi o pălărie, pentru că mai presus de orice, trebuie să îți facă plăcere să porți ceea ce îți achiziționezi.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!