Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Culori de vară – află ce se poartă

Culori de vară – află ce se poartă

Vara este perioada favorită a tuturor iubitorilor de modă. Acest sezon este cel mai așteptat moment din întregul an, datorită tuturor ținutelor și culorilor fermecătoare care fac furori printre noi. Spre deosebire de ținutele din anotimpurile mai reci, ținutele de vară sunt mult mai creative și mai personalizate, pentru că temperaturile ridicate permit acest lucru fără ca obiectele vestimentare să necesite acoperire.

Încă de la începutul anului, trendurile, dar și culorile se află în schimbare, moda fiind într-o continuă dezvoltare. Creatorii de îmbrăcăminte nu încetează să ne uimească niciodată, dând viață unor noi ținute, în mod constant. Foarte multe dintre acestea ne captivează pe toți încă de la prima vedere, fără să ne dăm seama care este de fapt motivul pentru care ne plac atât de mult.

De foarte multe ori, articolele vestimentare ne atrag atenția datorită nuanțelor captivante pe care le au, mai ales când este vorba de nuanțele specifice verii. În fiecare an, vara este văzută în alte culori, din ce în ce mai deschise și mai atrăgătoare, culori ce ne sunt alături în cele mai importante momente din viața noastră.

Anul 2023 a debutat cu o culoare extrem de plăcută și aleasă în ținutele de zi cu zi și încă de la finalul anului anterior această culoare a fost desemnată culoarea anului. Aceasta poartă denumirea de “17-3938 Very Peri” și se poate traduce prin cuvintele noastre ca fiind nuanța Lila. Este o culoare foarte plăcută care induce o stare de bine și se potrivește perfect cu sezonul cald. O rochiță mini de nuanță Lila din bumbac este ideală pentru o vacanță la mare, datorită lejerității sale. Aceasta se poate accesoriza cu o pălărie de culoare deschisă și cu orice bijuterie din aceste seturi damă pentru a se crea un outfit perfect.

Pe lângă culoarea anului, vara 2023 se mai bucură de o serie de culori fantastice care au fost desemnate ca fiind reprezentative pentru această perioadă. Așadar, ținutele ideale pentru acest sezon pot fi purtate în mai multe nuanțe, în funcție de propriile preferințe. Toate aceste culori pot fi incluse în tot felul de combinații îndrăznețe, pentru ca rezultatul final să fie o ținută cu adevărat uimitoare.

Iată care sunt culorile verii 2023

  • Verde – este una dintre cele mai reprezentative nuanțe din această vară, fiind o culoare destul de întâlnită în ținutele noastre de zi cu zi. Cele mai căutate nuanțe de verde din sezonul cald sunt verdele neon și verdele lime, cele care oferă o mulțime de moduri în care pot fi interpretate astfel de ținute. Aceste două nuanțe sunt des întâlnite la costumele de baie care ies în evidență la orice piscină sau chiar pe plajă.
  • Crem – cunoscută și sub denumirea de culoarea untului, cremul este considerat culoarea cheie a acestei veri. Nuanța sa deschisă este extrem de apreciată pentru ținutele de vară, datorită faptului că ține căldura departe de corp și luminează întreaga garderobă. Este foarte întâlnită la rochițele de vară, dar și la cămășile bărbătești.
  • Roz bubble gum – cunoaștem cu toții termenul de bubble gum și gustul divin care ne vine în minte atunci când ne gândim la acest termen. Ei bine, rozul de tip bubble gum este cel desemnat să ne fie alături în vara aceasta tocmai pentru a ne aminti la fiecare pas cât de delicioasă este înghețata cu aromă de bubble gum. Dacă vrei să te bucuri de această senzație, poți alege pentru ținuta ta, o cămașă vaporoasă și niște jeanși scurți pe care să le accesorizezi cu o pălărie de paie și niște seturi damă în aceeași nuanță.
  • Portocaliu – aceasta este o culoare care a fost trecută cu vederea de foarte multe ori, fiind destul de rar prezentă în ținutele de vară. Anul acesta culoarea portocaliu a început să primească mai multă atenție din partea creatorilor de modă și se află acum pe lista culorilor pentru vara aceasta.

Alege nuanțele potrivite pentru ținutele tale și bucură-te de cele mai frumoase momente alături de culorile verii. Nu uita să combini aceste culori pentru a te bucura de rezultate uimitoare.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!