Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce să asortezi unui tricou alb - iată câteva idei

Ce să asortezi unui tricou alb - iată câteva idei

Tricoul alb este una dintre cele mai versatile piese vestimentare din toate timpurile și este prezent, cu siguranță, în fiecare garderobă. Spre deosebire de alte articole vestimentare, tricoul alb este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați și este compatibil cu o multitudine de alte articole vestimentare și accesorii. Caracteristicile sale transformă acest articol vestimentar într-un obiect imposibil de înlocuit.

Tricoul alb poate fi purtat în fiecare zi, fără ca acesta să își piardă farmecul. De foarte multe ori, tricoul este cel mai bun prieten al nostru, fiind ușor de purtat chiar și atunci când ne grăbim să ajungem undeva. Culoarea alb este extrem de apreciată în rândul iubitorilor de modă și astfel tricourile albe se bucură de popularitate în întreaga lume. Această culoare este perfectă mai ales pentru zilele călduroase de vară.  

Tricoul este articolul vestimentar care nu se va demoda niciodată, având în vedere multitudinea de modele existente acum în lumea modei. Un tricou poate fi simplu la baza gâtului sau poate fi cu decolteu sau guler. Modelul se alege întotdeauna în funcție de propriile preferințe.

Cum se poate asorta un tricou alb?

Fiind o piesă vestimentară foarte versatilă, tricoul alb se poate potrivi cu multe alte obiecte vestimentare, fără ca rezultatul final să arate neplăcut. Ideal atât pentru femei cât și pentru bărbați, combinațiile unui tricou alb pot fi mereu foarte numeroase.

Dacă îți plac tricourile albe și ai rămas fără idei în ceea ce privește asortarea lui, iată câteva idei care ți-ar putea fi de folos:

  1. Tricou alb și jeanși lungi

Dacă îți place în mod special stilul clasic, atunci cu siguranță îți va plăcea ideea de a purta tricou alb cu jeanși de culoare bleu. Este o combinație care nu se va demoda niciodată indiferent de modul în care evoluează tendințele din modă. Această ținută este potrivită atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău. Acesta poate accesoriza totul cu o brățară bărbați în timp ce tu poți alege o geantă și o eșarfă în nuanțe deschise.

  1. Tricou alb, pantaloni scurți și sacou alb

Ideală pentru o ieșire la terasă cu prietenele, această ținută arată casual și elegant în același timp, mai ales dacă este accesorizată corespunzător. Pentru ca ținuta să rămână în continuare comodă, optează să porți o pereche de pantofi sport care să îți fie de ajutor în cazul plimbărilor prin oraș.

  1. Tricou alb și fustă maxi lungă

Aceasta este o ținută ideală pentru zilele călduroase de concediu, fiind confortabilă și lejeră indiferent de împrejurimi. Tricoul alb va ține razele soarelui la distanță de corpul tău, iar fusta maxi va lăsa corpul să respire în voie. O pereche de teniși și o pereche de ochelari sunt perfecte pentru a completa ținuta.

  1. Tricou alb și salopetă scurtă din denim

Denimul este de neînlocuit în foarte multe garderobe, însă zilele călduroase de vară dau câteva bătăi de cap purtătorilor.Din acest motiv a fost concepută salopeta scurtă din denim care poate fi purtată în cele mai călduroase zile fără să devină incomodă. Este o piesă vestimentară foarte chic și se completează perfect cu un tricou alb simplu. O pereche de sandale și un rucsac îți vor finaliza ținuta pentru următoarea ieșire în oraș.

  1. Tricou alb și costum colorat

Costumul este adesea văzut ca fiind o ținută office ,însă el este mai mult decât atât. Acesta poate fi purtat cu lejeritate și ca o ținută casual ideală pentru plimbările în parc sau ieșirile la restaurant. Costumul se asortează perfect cu un tricou alb simplu pe dedesubt, și astfel creează un aspect nonconformist. Costumul cu tricou este o combinație perfectă atât pentru femei, cât și pentru bărbați și se poate accesoriza cu ușurință. Femeile pot opta pentru o poșetă de mici dimensiuni în timp ce bărbații pot alege o brățară bărbați și un ceas de mână.

Nu ezita să porți tricoul alb preferat în orice combinație îți dorești. Acesta arată fabulos lângă orice piesă vestimentară iar farmecul său nu va dispărea niciodată.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!