Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce purtăm în vacanță pentru chic și comod

Ce purtăm în vacanță pentru chic și comod

Perioada concediilor tocmai a început și din ce în ce mai multe persoane își pregătesc ținutele pentru vacanță. Dacă și tu te-ai decis unde ai vrea să mergi în concediu, atunci nu uita să îți alegi din timp articolele vestimentare potrivite pentru a te simți cât mai bine în propria ta piele. Pune în bagaj tot ce ți-ar plăcea să porți și nu uita de accesoriile și încălțările favorite.

Vacanță la munte sau vacanță la mare? Indiferent de alegerea pe care ai făcut-o, trebuie să iei în calcul faptul că ținutele joacă rolul cel mai important atunci când îți dorești o vacanță de succes. Dacă încă nu ți-ai pregătit bagajul, ar fi bine să te grăbești. Cu siguranță nu vrei să lași această resposabilitate pe ultima sută de metri și să uiți să incluzi în bagaj lucruri esențiale.

Dacă încă nu te-ai hotărât ce ai vrea să porți, ar fi bine să iei aceste decizii ținând cont de faptul că există o caracteristică esențială a ținutelor și aceasta este comoditatea. Da, ținutele trebuie să fie plăcute din punct de vedere estetic, dar acest  aspect nu este singurul care contează. Așadar, ținutele alese ar trebui să fie uimitoare, dar și comode pentru a te bucura de o vacanță perfectă.

4 idei de ținute chic și comode în același timp

În cazul în care te confrunți cu o pană de idei atunci când îți pregătești bagajul, poți alege să te inspiri din următoarea listă de ținute, ideale atât pentru vacanța la mare, cât și pentru cea la munte.

  1. Jeanși lejeri și tricou

Dacă îți dorești ceva foarte comod, dar nu ești purtătoare de rochii vaporoase, atunci jeanșii trebuie să fie neapărat prezenți în bagajul tău. Alege perechea cea mai deschisă la culoare pentru a ține departe de tine razele soarelui și potrivește-i cu un tricou alb lejer. Dacă jeanșii sunt comozi, atunci și tu te vei simți comod. Pentru a avea un rezultat final foarte chic, accesorizează totul cu o șapcă și o pereche de pantofi sport. În acest fel te vei bucura de ținuta ideală pentru plimbările lungi.

  1. Rochie și sandale

Rochițele sunt cele mai așteptate articole vestimentare de către iubitorii de vară. Sunt lejere, comode și plăcute atunci când sunt purtate, tocmai din acest motiv sunt atât de căutate în fiecare vacanță. Poți purta acest articol feminin în orice vacanță, chiar și în plimbările la munte. Tot ce trebuie să faci este să alegi și o pereche de încălțări adecvată, pentru a te putea mișca în voie. Dacă mergi la mare, alege o pereche de sandale cu talpă joasă care să nu îți solicite prea mult picioarele, iar dacă mergi la munte optează pentru o pereche de teniși comozi. Nu uita să îți alegi  aceasă brățară picior potrivită ca să te bucuri de o ținută completă.

  1. Pantaloni scurți și top

Pantalonii scurți sunt unele dintre cele mai purtate articole în perioada sezonului cald și sunt foarte apreciați, atât de către femei, cât și de către bărbați. Indiferent de materialul din care aceștia sunt confecționați, pantalonii scurți se combină perfect cu un top lejer cu mâneci sau bretele. Dacă această combinație te face să te simți comod, alege și o pereche de ochelari de soare și un rucsac micuț și ești gata de vacanță. Toată ținuta se completează perfect cu o brățară de picior.

  1. Pantaloni vaporoși și maiou

Pantalonii din bumbac sau voal sunt cei mai comozi dintre toate tipurile de pantaloni. Permit corpului să se miște în voie și țin departe umiditatea. Dacă rochiile sau fustele nu sunt pe placul tău, atunci le poți înlocui cu acești pantaloni spectaculoși. Alege și un maiou în nuanțe deschise și o pălărie chic și ai obținut o ținută uimitoare. Pentru o comoditate absolută, alege și o pereche de sandale lejere și te vei simți perfect în vacanța ta.

Chic și comod: iată opțiunile pentru această vară!

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!