Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Brățara de picior sau cum să fii diferită la plajă

Brățara de picior sau cum să fii diferită la plajă

Accesoriile sunt nelipsite din garderoba tuturor doamnelor și domnișoarelor, având în vedere aspectul plăcut pe care acestea îl redau oricărei ținute. În sezonul cald, foarte multe dintre aceste accesorii sunt lăsate în cutia de bijuterii pe perioade lungi de timp pentru că au tendința să creeze disconfort atunci când sunt purtate. Tocmai din acest motiv, bijuteriile extravagante și multidimensionale nu sunt chiar foarte agreate în zilele călduroase de vară.

Brățara de picior – concepută special pentru sezonul cald

Cu siguranță ați observat cu toții, că foarte multe doamne și domnișoare aleg să poarte vara o brățară poziționată altfel decât este perceput în mod normal, mai exact în jurul gleznei. Această brățară este un accesoriu aparte care se poartă doar atunci când piciorul este neacoperit, pentru a putea fi observată.

Brățara de picior a fost creată special pentru zilele călduroase de vară și conferă un aspect deosebit gleznelor. Spre deosebire de alte tipuri de bijuterii, aceasta nu este deloc incomodă și nu transformă purtarea într-un adevărat calvar. De foarte multe ori, brățara nici măcar nu este resimțită de către purtătoare. De regulă, brățările de picior sunt alese în funcție de propriile gusturi și sunt purtate mai ales de tinerele care vor să își pună în valoare trăsăturile plăcute ale picioarelor.

Brățara de picior – cel mai fashion accesoriu al verii

Atunci când ne gândim la brățări de picior, gândul ne zboară instantaneu la vară și la vacanțele la mare. Brățările de picior sunt considerate în prezent cel mai fashion accesoriu al verii fiind existente o multitudine de modele și culori.

Dacă tocmai de pregătești să pleci într-o vacanță la mare este bine să știi faptul că trebuie să iei și cel puțin o brățară de picior cu tine, pentru a te bucura de un outfit special pe plajă. Chiar dacă tot ceea ce vei avea pe tine va fi costumul de baie, brățara de picior are puterea să îți construiască o ținută diferită, care să atragă toate privirile celor din jur. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi brățara de picior preferată și să o asortezi cu costumul tău de baie. Poți opta și pentru o pălărie care să te protejeze de razele puternice de soare, dar și pentru o geantă de plajă în care să îți transporți toate lucrurile. Ținuta ta de plajă este acum completă.

Recomandări de purtare a brățărilor de picior

Chiar dacă este un accesoriu extrem de versatil, brățara de picior nu poate fi purtată în orice combinație. În unele situații aceasta poate arăta inestetic și astfel farmecul său este pierdut. Dacă îți dorești să porți o brățară de picior vara aceasta, trebuie să ții cont de câteva reguli importante pentru ca accesoriul tău să nu arate inestetic:

Regula nr.1: Nu purta dresuri dacă vrei să porți brățară de picior.

Dresurile au fost concepute cu scopul de a acoperi într-un mod estetic suprafața pielii și astfel ele nu mai lasă pielea la vedere. Poziționarea unei brățări de picior peste dresuri arată total neplăcut și astfel trăsăturile picioarelor nu mai pot fi puse în evidență. Așadar, nu purta brățara de picior peste dresuri!

Regula nr.2: Evită încălțămintea înaltă sau cu barete.

Brățara de picior este inutilă și deloc vizibilă dacă alegi să porți încălțăminte înaltă cum ar fi, ghete sau cizme de vară. Aceeași situație este și dacă porți încălțăminte cu barete, trăsăturile brățării fiind astfel ascunse. În unele cazuri, brățara poate fi chiar deteriorată din cauza baretelor de la încălțăminte.

Regula nr.3: Pune-ți la punct pedichiura înainte să porți o brățară de picior.

Brățara de picior atrage imediat privirile asupra picioarelor tale și astfel sunt observate imediat și degetele de la picioare. Tocmai din acest motiv trebuie să ai o pedichiură foarte bine pusă la punct pentru ca aspectul estetic să fie plăcut în totalitate.

Dacă nu ai purtat până acum o brățară de picior, acum este momentul potrivit să o faci. Ține cont de regulile de mai sus și aspectul estetic al picioarelor tale va fi cu siguranță admirat.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!