Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 sfaturi pentru un aspect minimalist

5 sfaturi pentru un aspect minimalist

Minimalismul este un concept destul de rar întâlnit în lumea modei, având în vedere că foarte multe persoane preferă ținutele extravagante care să atragă atenția în orice împrejurimi. De foarte multe ori, minimalismul este confundat cu monotonia, fiind considerat un concept care nu aduce valoare ținutelor de zi cu zi. Această percepție este foarte greșită, iar oamenii care adoptă articolele vestimentare mai simpliste cunosc adevărata valoare a minimalismului.

Diferențele dintre minimalism și monotonie sunt enorme, iar marii iubitori de simplitate nu vor face niciodată vreo confuzie între cele două. O ținută minimalistă nu înseamnă o ținută plictisitoare! O ținută minimalistă înseamnă o ținută simplistă, plină de eleganță și frumusețe incomparabilă. Trăsăturile acestui stil nu se potrivesc cu gusturile fiecărei persoane. Tocmai din acest motiv, minimalismul nu este niciodată adoptat de nevoie, este adoptat de plăcere.

Sfaturi pentru ținute concepute în stil minimalist

Dacă simplitatea este conceptul care descrie garderoba ta, atunci minimalismul ar putea fi cel mai potrivit stil pentru ținutele tale. Dacă ai în dulap articole vestimentare cu linii curate, culori neutre dar și texturi bogate, atunci ești pe drumul cel bun spre crearea unor ținute complet uimitoare. Dacă încă nu ai reușit să concepi niște ținute minimaliste pentru următoarele evenimente din vara aceasta, atunci următoarele sfaturi cu siguranță îți vor fi de ajutor:

  1. Alege hainele în nuanțe deschise

Nuanțele neon nu își găsesc locul în astfel de ținute, iar culorile închise nu sunt cele mai apreciate de către minimaliști. Așadar, pentru o ținută minimalistă, cele mai potrivite nuanțe sunt: bej, alb, gri dar și nuanțele de roz deschis. Aceste nuanțe se combină foarte ușor între ele iar rezultatul este un outfit care emană căldură. Poți contura un astfel de outfit folosind un tricou alb și o pereche de pantaloni bej. Poți adăuga o pereche de pantofi sport și o pereche de ochelari de soare. Simplu și profund!

 

  1. Acordă atenție sporită încălțărilor

Un stil minimalist este completat de încălțăminte, fără doar și poate. Așadar, atenția trebuie să fie îndreptată și către încălțări, nu doar către articolele vestimentare. Cele mai potrivite încălțări pentru stilul minimalist sunt: espadrilele, sandalele cu talpă joasă, pantofii stiletto și pantofii sport, toate în nuanțe deschise.

  1. Nu uita niciodată bijuteriile

După cum spuneam mai sus, minimalist nu înseamnă monoton, iar tocmai de aceea bijuteriile nu trebuie să lipsească din nicio ținută. Evident, bijuteriile extravagante nu își găsesc locul în astfel de ținute însă cele simpliste sunt ideale. O pereche de cercei damă este cea mai bună alegere pentru o ținută minimalistă.

  1. Nu scăpa din vedere calitatea hainelor

Lucrurile simple conturează ținute impresionante dacă sunt și de calitate, în același timp. Calitatea este cea care face diferența dintre o ținută simplă și una rafinată. Nu trebuie să uităm niciodată că putem purta orice ne dorim dacă materialul este de calitate. În acest fel, ținuta nu va deveni incomodă iar corpul nostru se va simți confortabil.

  1. Pune accent pe accesorii

În momentul în care alegem stilul minimalist trebuie să ne limităm atunci când vine vorba de accesorii. Cum spuneam mai sus, o pereche de cercei damă este suficientă din categoria bijuteriilor și mai putem adăuga un alt accesoriu pentru a adăuga un plus de valoare. În funcție de ce purtăm mai putem alege o eșarfă rafinată, o pălărie, o poșetă sau o curea. Accesorizarea în acest stil trebuie să fie limitată și plăcută.

Toate cele 5 sfaturi sunt foarte importante pentru a putea ajunge la un outfit în stil minimalist, potrivit pentru următoarea ieșire din casă. Pentru acest stil pot fi folosite cu ușurință și articolele vestimentare oversize, dar și articolele vestimentare care conțin dungi și imprimeuri. Este necesar totuși ca acestea să nu fie foarte încărcate pentru a nu depăși granița dintre simplism și extravaganță.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!