Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

5 idei pentru ținute de club

5 idei pentru ținute de club

Venirea weekendului înseamnă, cu siguranță, distracție. Finalul săptămânii ne duce de foarte multe ori cu gândul la ieșirile în club cu prietenii iar acesta este momentul în care atenția începe să fie îndreptată către articolele vestimentare. Ținuta de club este întotdeauna o provocare pentru că fiecare apariție trebuie să fie wow, dar trebuie să te și reprezinte în același timp.

În mod cert, o ținută de club ar trebui să te scoată din anonimat și să te facă să arăți fabulos în ea. Pentru că vorbim de club, trebuie să luăm în calcul faptul că acesta este locul unde mergi fără griji și probleme pentru a te putea bucura de fiecare clipă. Fără o ținută care să te facă să te simți bine în pielea ta, nimic din toate acestea nu ar fi posibil.

Aparițiile feminine din club sunt adesea îndrăznețe și provocatoare dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să se ghideze după același tipar. Dacă nu ești adepta ținutelor îndrăznețe, vei putea găsi o multitudine de alte variante care să se potrivească perfect cu o seară memorabilă în club. Tot ce trebuie să faci este să îți pui propria personalitate în fiecare obiect vestimentar pe care îl porți.

Te pregătești să ieși în club și ai rămas în pană de idei?

Dacă urmează să te întâlnești cu prietenii și încă nu ți-ai ales hainele potrivite din garderobă, nu intra în panică. Iată câteva idei de ținute care te-ar putea ajuta să îți creezi un outfit uimitor, potrivit pentru o seară cu prietenii.

  1. Fustă din piele și sacou

Fustele sunt la mare căutare atunci când vine vorba de ieșirile în club. Tocmai din acest motiv, o fustă din piele te-ar avantaja foarte mult mai ales dacă optezi pentru una cu talie înaltă care să îți avantajeze silueta. Poți completa fusta cu un top minuscul și un sacou oversize de aceeași culoare pentru a avea o ținută casual. Accesoriează totul cu un colier damă și o pereche de cizme cu toc peste genunchi și ești gata să pleci în club.

  1. Jeanși și cămașă

Dacă vrei ca ținuta ta să fie cât mai confortabilă, poți opta pentru o pereche de jeanși în culoarea ta preferată și să îi completezi cu o cămașă lejeră care să îți permită să te miști în voie. Poți alege o pereche de pantofi cu talpă joasă pentru a crește comoditatea și încearcă să nu uiți de accesorii. Brățările de mari dimensiuni și cerceii supradimensionați sunt cea mai bună alegere pentru această ținută.

  1. Rochie cu spatele gol

Comodă și chic în același timp, rochia este unul dintre cele mai alese articole vestimentare atunci când vine vorba de club. Optează pentru o rochiță cu spatele gol care să arate îndrăzneț și elegant în același timp, și prinde-ți părul într-un coc lejer care să îți lase spatele la vedere. Alege perechea de sandale potrivită și nu uita să îți așezi și un colier damă la baza gâtului.

  1. Pantaloni evazați și top din dantelă

Dacă nu ești adepta rochițelor și fustelor, atunci pantalonii evazați sunt cea mai bună alegere pentru tine atunci când ieși în club. Alege o pereche cu talie înaltă care să îți avantajeze talia și potrivește-i cu un top mic din dantelă. Vei arăta uimitor și comod în propria ta piele. Nu uita să accesorizezi ținuta cu un set de bijuterii finuțe și încalță-te cu perechea de pantofi preferată.

  1. Salopetă din catifea

Salopetele nu mai au nevoie de vreo introducere, caracteristicile lor uimitoare sunt deja cunoscute în lumea iubitoarelor de modă. Acestea scot în evidență talia și pun întregul corp în evidență. Salopeta din catifea este însă specială iar modul în care aceasta se așează pe corp te va face să te îndrăgostești pe loc. Combină  salopeta cu o pereche de sandale cu toc și alege și o poșetă potrivită. Vei obține astfel un outfit de invidiat.

 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!