Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

3 evenimente la care poți opta pentru ținutele all white

3 evenimente la care poți opta pentru ținutele all white

Albul este o nuanță cu o semnificație aparte pentru fiecare persoană în parte. Pe unele persoane, albul le duce cu gândul la cantitățile imense de zăpadă din sezonul rece, în timp ce alții se gândesc la rochia de mireasă atunci când văd nuanțele de alb. Percepțiile sunt diferite, însă caracteristicile albului sunt aceleași. Albul poate fi purtat oricum și oricând, chiar dacă unele persoane evită să își achiziționeze articole vestimentare albe.

Este adevărat, albul este o culoare foarte pretențioasă. Ținutele albe necesită o atenție sporită pentru a rămâne veșnic imaculate, iar aspectul acesta îi deranjează pe mulți. Din acest motiv, părerile față de alb sunt împărțite, iar purtarea hainelor albe depinde de preferințele fiecărei persoane.

Ținutele all white reprezintă un adevărat trend în zilele noastre, iar evenimentele all white nu mai sunt un secret de foarte mult timp. Da, albul poate fi combinat cu orice altă nuanță, însă caracteristicile sale cele mai de preț sunt puse în valoare lângă alte articole vestimentare albe. O ținută all white bine concepută poate fi cea mai cool alegere pentru evenimentele din zilele călduroase de vară.

Evenimente potrivite pentru ținutele all white

Chiar dacă se spune că albul este potrivit pentru orice ocazie, există totuși și o mică excepție pe care ar fi bine să nu o scăpăm din vedere dacă nu vrem să atragem critici. Printre noi circulă o regulă nescrisă care ne atrage atenția asupra ținutelor alese pentru nunți. Așadar, această regulă spune că doamnele și domnișoarele ar trebui să evite ținutele albe atunci când participă la o nuntă pentru a lăsa mireasa să iasă complet în evidență. În afara acestui eveniment, ținutele all white sunt primite cu brațele deschise.

Iată 3 exemple de evenimente la care poți purta ținute all white:

  1. Petrecerile la piscină

Zilele de vară vin cu temperaturi crescute care ne duc cu gândul la zonele unde ne putem răcori. Piscina este una dintre aceste variante, iar petrecerile în zonele cu piscină sunt din ce în ce mai întâlnite în zilele noastre. Dacă urmează să mergi la o petrecere la piscină poți opta pentru un top alb și o fustă albă pentru următoarea ta ținută all white. Poți accesoriza totul cu o pereche de sandale cu toc albe și un colier damă finuț. Pregătește bagajul și cu un costum de baie alb, pentru următoarele sărituri în piscină după petrecere.

  1. Aniversările prietenilor

Aniversările prietenilor sunt atât de versatile încât ne permit să purtăm orice ne dorim. Dacă articolele vestimentare albe sunt pe placul tău, atunci concepe un outfit all white pentru următoarea aniversare. O pereche de pantaloni albi și o cămașă albă formează un outfit elegant și plin de strălucire. Poți adăuga și o poșetă albă dar și o pereche de pantofi albi și ești gata să petreci până în zori împreună cu prietenii.

  1. Petrecerile pe plajă

Plaja este locul unde ne dorim să fim cu toții pe întreaga perioadă a verii. Din ce în ce mai multe petreceri au loc pe plajă, iar amintirile care rămân vor fi de neuitat. Pentru ca experiențele avute pe plajă să fie cele mai plăcute, trebuie să avem grijă cum ne alegem ținutele. Ținuta trebuie să fie comodă și vaporoasă pentru a ne simți cât mai bine în ea. O rochiță vaporoasă albă este cea mai bună alegere pentru petrecerile pe plajă, iar outfit-ul poate fi complet cu o pereche de sandale cu talpă joasă. Putem accesoriza totul cu o pălărie de soare și un colier damă.

Ținutele all white sunt foarte potrivite pentru sezonul cald, iar cei mai mulți adoptă aceste ținute pentru a se feri de razele puternice ale soarelui. Sunt potrivite atât pentru evenimentele importante din viața noastră, cât și pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Dacă îți place albul, atunci poți opta pentru purtarea lui oricând dorești.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!