Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum asortez bijuteriile? Sfaturi de la stiliști

Cum asortez bijuteriile? Sfaturi de la stiliști

Bijuteriile ne completează adesea ținuta, fiind acele accesorii de lux de care avem nevoie pentru a personaliza stilul vestimentar. Cu toate acestea, dacă nu știi cum să le asortezi corect ai putea trece de la stil și rafinament la o ușoară exagerare. Combinațiile de modele și accesorii, cum ar fi cercei , coliere damă sau lănțișor la baza gâtului, inele, pandantive - toate acestea trebuie să fie așezate și asortate în așa fel încât să ajungem la un simplu principiu: „puțin de fapt înseamnă mult”, iar mult face referire la o ținută cu gust, simplă și rafinată. 

Alege accesoriile în funcție de ceea ce porți

Culorile neutre din vestimentație permit alegerea acelei perechi de cercei evidente, cu pietre de o dimensiune mai mare, în așa fel încât ținuta să poată fi pusă ușor în evidență. De această dată, este permis și un colier sau un inel de efect. Dacă ceea ce porți este deja mult prea colorat sau ai optat pentru model mult mai sofisticat de rochie sau bluză, alegerea perechii de cercei trebuie să tindă spre acea variantă simplă, neutră sau poate chiar spre acel model de cercei cu șuruburi. Dacă ținuta pe care o porți este în stilul rock sau bohochic, o poți completa cu acele variante de brățări sau inele potrivite stilului. Atunci când alegi o ținută business trebuie să ai în vedere ca accesoriile pe care le porți să fie discrete și rafinate și să nu iasă cu nimic în evidență. Dacă porți roșu, galben sau portocaliu ai putea opta pentru bijuterii aurii, iar dacă ținuta este deschisă la culoare ar fi bine să completezi cu argint.

Ce spun stiliștii?

Bijuteriile ne plac destul de mult. Cu toate acestea, dacă alegem o brățară de dimensiuni mai mari, renunță la alte accesorii, așa cum ar fi un inel. Dacă optezi pentru o pereche de cercei care atârnă, scoate din accesoriile purtate în acea zi colierul sau lănțișorul din jurul gâtului. Bijuteriile sunt frumoase, dar nu trebuie așezate toate în același loc și toate deodată.

Bine alese, bijuteriile te pot completa perfect, astfel că singurul lucru la care trebuie să lucrezi este selecția celor care să îți pună în evidență trăsăturile și să nu îți „îngreuneze” prea mult ținuta.

Culorile bijuteriilor

Iată că până și bijuteriile se aleg în funcție de culoare. Nu arată bine cu orice, astfel că stiliștii transmit câteva sfaturi. Bijuteriile aurii, roz aurii sau bronzul sunt potrivite pentru ten deschis cu păr blond și ochi albaștri. Pentru persoanele cu păr blond platinat, cenușiu, dar și pentru cele cu păr negru sunt recomandate bijuteriile din argint, aur alb sau platină.

Ești roșcată? Cu siguranță bijuteriile maro sau aurii îți vor scoate în evidență și mai mult trăsăturile. Părul închis, tenul deschis și ochii negri – iată varianta potrivită pentru accesoriile din argint și aur alb.

Auriu și argintiu într-un singur loc - este sau nu permis?

Se poartă bijuterii aurii și bijuterii argintii în același context? Ar putea ținuta să iasă în evidență astfel? Potrivit stiliștilor, o bijuterie trebuie asortată în funcție de stil și mai apoi de culoare. De asemenea, în funcție de locul unde urmează să mergi nu este bine întotdeauna să faci diverse combinații și asta pentru că nu tuturor le place. Dacă totuși îți dorești să combini auriul cu argintiul și te temi că varianta aleasă de tine nu ar fi tocmai cea mai potrivită poți să optezi pentru un colier confecționat din aceste două metale sau pentru o pereche de cercei realizați asemănător. Și pentru că nu puțini sunt cei care doresc să facă astfel de combinații, designerii de bijuterii au introdus cât mai multe asemenea obiecte în rândul acestor accesorii.

Mult nu înseamnă bine

Bijuteriile trebuie purtate cu stil și rafinament. Nu întotdeauna, mai multe inele așezate pe deget sau combinația de colier și cercei supradimensionați înseamnă și soluția pentru ca ținuta ta să iasă în evidență. Cu toate acestea, dacă optezi pentru un ceas asortat cu brățări, încearcă-le pe cele subțiri, la fel cum este bine să eviți brățările din piele dacă cureaua ceasului este de acest gen. Brățările cu pietre semiprețioase nu se vor combina cu ceasuri cu brățara din piele sau ceasuri sport, find mult prea sofisticate.

Modul în care asortezi bijuteriile demonstrează o lecție de cunoaștere, dar mai ales de rafinament pentru femeia ce le poartă.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!