Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Pălăria, un accesoriu ușor de purtat pentru zile de toamnă

Pălăria, un accesoriu ușor de purtat pentru zile de toamnă

Pălăria este un accesoriu clasic, dar care aduce acea diferență ținutei, conferă vestimentației o notă personală și trece dincolo de barierele modei. Am putea spune că este mai mult decât potrivită pentru o ținută de toamnă, astfel că alături de aceste coliere damă reușește să completeze ținuta și să îi ofere o notă în plus de eleganță.

Încă din secolele din urmă, pălăria a fost considerată un accesoriu mai mult decât potrivit, dar mai ales foarte elegant, oferind distincție tuturor celor ce o purtau. Deși, inițial a făcut parte din garderoba masculină, astăzi o întâlnim din ce în ce mai mult în ținutele pline de farmec ale femeilor. Este modernă, este clasică, este acel „artificiu” vestimentar care dă farmec. 

Nu toți o poartă, dar nici nu este nevoie. Ceea ce este important este ca pălăria să fie despre tine și despre modul în care vrei să te exprimi în fața celorlalți. 

Modele de pălării potrivite

Din fericire, numărul modelelor de pălării este foarte mare, așa că ai mai mult ca sigur de unde să alegi. Găsim atât modele pentru sezonul rece, cât și pentru cel cald, cu boruri scurte sau lungi, ușor de asortat indiferent de ceea ce porți.

Este foarte bine de știut că pălăria cu boruri late te protejează cu privire la razele puternice ale soarelui, le ține la distanță, astfel că ne va fi de mare ajutor.

Dacă iubești stilul casual poate că ar fi bine să alegi o pălărie tip șapcă pe care să o asortezi cu o ținută lejeră, cu blugi și top de mătase. Fedora și Panama sunt pălării perfecte mai ales pentru sezonul cald.

Pălăriile pentru toamnă îți acoperă adesea urechile, protejându-te de frig. Sunt mai groase, confecționate din materiale de bună calitate, din fetru sau tricotate. Avem de-a face și cu pălării din lână sau chiar de blană, perfecte pentru iarnă, atunci când temperaturile scad destul de mult.

Alegerea pălăriilor în funcție de stilul personal

O pălărie trebuie purtată în așa fel încât să îți vină bine. În funcție de forma feței, dar și de stilul vestimentar, reușești să completezi ținuta într-una elegantă, rafinată sau dimpotrivă, să te îndrepți spre stilul casual, lejer, lipsit de accesorii mult prea sofisticate. Îți va fi de ajuns de această dată un colier damă sau o brățară și mai mult ca sigur ținuta va străluci la propriu.

Dacă obișnuiești să porți sport, lejer, dacă îți plac outfit-urile de acest gen, atunci te vei îndrepta spre pălării stil șapcă, din lână și te vei distanța de cele mult prea elegante.

Fedora se poartă cu borurile lăsate, așa că ar fi bine să ai în vedere forma feței tale și dacă este potrivit pentru tine să o porți astfel, dacă te pune sau nu în valoare cât mai bine. 

Alege pălăriile și în funcție de culori, de tipul de îmbrăcăminte pe care îl alegi din garderobă, alege astfel încât să fii întotdeauna cu un pas înaintea modei.

Atunci când cumperi o pălărie ține cont de:

  • Borul să nu fie mai mare decât zona umerilor;
  • Încadrarea trăsăturilor feței;
  • O pălărie de dimensiuni mari nu este potrivită pentru persoane minione și invers;
  • Asortează pălăria cu geanta și cu restul ținutei tale;
  • Orientează-te spre acele modele de pălării în culori ușor de asortat, așa cum ar fi maro, gri, alb sau negru, reușind să le potrivești ușor oricărei ținute.

Ținând cont de toate cele de mai sus,  dar mai ales de un aspect important – o pălărie se poartă cu atitudine – cu siguranță vei reuși să ieși atât de bine în evidență în fața celor la care te prezinți, fie că este vorba despre un eveniment sofisticat, fie pur și simplu de o ieșire cu prietenii.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!