Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Învață cum să porți toamna rochiile de vară

Învață cum să porți toamna rochiile de vară

Cum să porți toamna rochiile de vară sau mai bine spus cum să prelungești sezonul estival într-unul puțin mai rece?

Ți-ai cumpărat recent o ținută de vară, o rochie lejeră pe care nu ai apucat să o porți decât o singură dată? Te gândești că mai ai de așteptat circa 6-7 luni până ce o vei îmbrăca din nou. Să o lași părăsită în dulap sau pur și simplu să inventezi acea modalitate practică prin care să o poți scoate din șifonier chiar și toamna, deși materialul ar fi potrivit pentru  o zi toridă de vară?

Iată mai jos câteva soluții de care să ții cont pentru a purta o rochie de vară toamna:

Poartă dresuri sau șosete până la genunchi

Dresurile te feresc de frig mai ales în diminețile de toamnă reci. La fel și șosetele până la genunchi. Chiar dacă rochia este confecționată din material subțire, asorteaz-o cu acea pereche de botine  și dresuri groase, astfel încât să dai senzația că așa ai vrut tu să o porți. Nu uita de culorile și imprimeurile care să ducă către aspectul de toamnă. Alege dintre acele brățări damă pe cele care te reprezintă și care ți-ar putea completa și mai mult ținuta. Chiar dacă este toamnă, accesoriile sunt nelipsite.

 

Asortează rochia cu o pereche de leggins

Dacă materialul sau croiala rochiei îți permite, poți să adaugi o pereche de leggins pe dedesubt,  ba chiar mai mult decât atât, ai putea să porți pe deasupra un cardigan, creînd un stil cu totul și cu totul aparte. Și de această dată, pentru a crea acel aer sofisticat ai putea alege dintre acele brățări ieftine femei cu care să dai o notă personală ținutei.

 

Rochia transformată în fustă

Te-ai gândit vreodată cum poți transforma o rochie în fustă? Și de această data, se poate! Toamna îți permite să faci aceste combinații, așa că adaugă peste rochie un pulover gros, dând senzația că așa ți-ai dorit -  să porți rochia pe post de fustă și nimic mai mult.

 

Rochia purtată cu pulover

Iată o altă opțiune. Dacă ai o rochie fără mâneci, scurtă, te-ai putea gândi că o „abandonezi” în dulap până vara viitoare, atunci când căldurile sunt mari. Cu toate acestea, ținuta ți-ar putea permite să adaugi acel pulover gros care să îi ofere vestimentației tale o linie clasică, transformând-o în acea opțiune perfectă atât pentru plimbările în parc, cât și pentru mersul la birou.

 

Asortează rochia cu un cardigan oversize

Aceasta poate fi soluția perfectă pentru ca rochia cumpărată în timpul verii și potrivită sezonului cald să poată fi purtată și toamna, atunci când diminețile sunt mai reci.

Un cardigan oversize este ușor de purtat și potrivit mai ales cu rochiile fără mâneci, subțiri, prinse în jurul taliei cu o curea. Cardiganul te va proteja de frig, dar îi va da ținutei tale și acea  notă de elegantă pentru ca totul să arate bine.

 

Asortează rochia de vară cu cizme înalte

Cizmele trecute dincolo de genunchi te vor avantaja mai mult ca sigur și în același timp vei da senzația că așa ai vrut să le porți. De această data, rochia nu va mai fi o problemă, așa că optează pentru o rochie de vară purtată cu acest tip de cizme și mai mult ca sigur ținuta ta va atrage privirile.

Acum, că ai văzut că rochiile de vară se pot purta și toamna atunci când diminețile sunt reci și serile nu foarte prietenoase, mai mult ca sigur te vei gândi la câte astfel de opțiuni se află în dressing-ul tău și mai ales la cum să le asortezi pentru a le da acea notă personală și pentru a te bucura în continuare de mirosul verii.

Nu renunța așadar la rochiile cumpărate vara, fii creative, combină-le frumos și mai mult ca sigur te vei regăsi pe tine din punct de vedere vestimentar.

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!