Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Cum arată rochia de ocazie potrivită ție – idei de care să ții cont

Cum arată rochia de ocazie potrivită ție – idei de care să ții cont

Trebuie să mergi la un eveniment în următoarele zile și încă nu ți-ai ales rochia? Atunci ai venit în locul potrivit, fiindcă noi te putem ajuta să îți alegi rochia de ocazie potrivită pentru tine. În acest mod, căutările nesfârșite care îți dădeau bătăi de cap se pot incheia chiar acum.


Iată câteva elemente de care ai putea ține cont atunci când vrei să alegi rochia potrivită pentru tine:

  1. Mânecile

Atunci când vrei să alegi rochia potrivită pentru tine, este important să te orientezi către mânecile acesteia. În funcție de evenimentul la care urmează să mergi, îți va fi mult mai ușor să optezi pentru acea mânecă potrivită. Drept urmare, dacă urmează să mergi la un eveniment formal, mâneca cu volănașe este ideală pentru tine! Dacă evenimentul nu este atât de formal, poți opta cu încredere pentru mânecile din material transparent, de exemplu. Dacă optezi pentru mânecile lungi, din material transparent, vor arăta foarte plăcut alături de un colier damă. Colierul va completa armonios întreaga ta ținută, deci îl poți purta cu încredere și te poți bucura de admirația obținută! 

  1. Corsetul

Corsetul pornește de la nivelul umerilor și ajunge până în talie. Dacă te încântă ideea unei rochii cu corset, poartă cu încredere!  Corsetul te poate ajuta să îți pui în evidență sau să îți subțiezi talia. Dacă corsetul este strâns în jurul taliei, te poți orienta către acele rochii care să aibă fusta bufantă și voluminoasă. Contrastul va fi unul demn de apreciere și te vei simți mulțumită de aspectul tău. În acest mod, te vei putea bucura cu ușurință de momentele frumoase alături de cei dragi, fără să îți mai faci griji în privința imaginii tale! Ai certitudinea că ieși în evidență. 

  1. Fusta

Este important să alegi fusta în raport cu forma corpului tău. Nu este nimic dacă nu știi prea multe despre acest subiect, noi suntem alături de tine să te îndrumăm către cele mai bune decizii pentru tine! 

Pentru forma corpului triunghi și pentru silueta ovală, sunt recomandate fustele în formă de A. Acestea îți vor reda un aspect plăcut și te vor ajuta să obții echilibrul vizual la care ai aspirat. Pentru silueta dreptunghi, sunt recomandate fustele din piele, denim sau chiar și dantelă. Indiferent de material, pentru silueta dreptunghiulară contează să eviți fustele care sunt prea lungi. Este important să te concentrezi asupra taliei tale și asupra diferitelor trucuri, menite să te ajute să o pui într-o lumină bună. Pentru silueta triunghiului inversat îți recomandăm fustele ce au mult volum, precum cele plisate. Mai mult de atât, gama largă de modele al fustelor plisate îți permit să alegi ceea ce îți place cel mai mult.  

Toate aceste recomandări sunt în așa fel încât să poți beneficia de ce este mai potrivit pentru tine, fără a te limita. Ai la dispoziție o serie de modele extinse pentru orice formă optezi pentru fusta rochiei tale. Alege cu încredere din recomandările noastre, fiindcă ele îți sunt prezentate în așa fel încât să te ajute să strălucești și să arăți impecabil! 

  1. Ce accesorii poți purta?

După ce alegi rochia de ocazie potrivită pentru tine, te poți orienta cu încredere și către accesoriile pe care le ai la dispoziție.  Accesoriile te vor ajuta să te pui într-o lumină bună și îi pot da o nouă perspectivă întregii tale ținute. Colierul de damă este cel mai potrivit accesoriu pentru care ai putea opta. Acesta este accesibil și poate fi integrat foarte simplu în cadrul ținutei tale. La fel de bine, poți opta pentru o brățară pentru damă, care este potrivită oricărei rochii și oricărui eveniment. 

Așadar, căutările tale pot lua sfârșit! Acum ai cele mai bune recomandări în privința alegerii rochiei potrivite pentru tine, deci ce mai aștepți? Este momentul tău să strălucești! 

Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!