Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Colierele pentru barbati – Accesorii speciale si deosebite

Colierele pentru barbati – Accesorii speciale si deosebite
Orice barbat care este preocupat de imaginea sa, cu siguranta ia in calcul toate elementele pe care le poarta. Fie ca este vorba despre piese vestimentare, fie ca este vorba despre incaltaminte, accesorii sau bijuterii, toate acestea au un efect considerabil asupra modului in care va arata look-ul final. Colierele par, la prima vedere, specifice femeilor – insa acest lucru nu este adevarat. Sunt o multime de modele deosebite, perfecte pentru barbati, indiferent de stilul pe care il abordeaza – casual, sport sau elegant. Asadar, daca esti in cautarea unui astfel de accesoriu, este important sa stii care sunt criteriile pe care te poti baza inainte de a lua decizia potrivita.

Cuprins

1.Cum sa alegi colierul ideal pentru tine?
2.Pentru ce tip de design poti opta?

 

1. Cum sa alegi colierul ideal pentru tine? 


Colierul ideal nu este universal – fiecarui barbat i se potriveste un anumit stil, in functie de personalitatea sa si, mai ales, de preferintele estetice pe care le are. Asadar, pentru a putea alege accesoriul perfect, este esential sa iei in calcul, in primul rand, aceste detalii. Insa, avand in vedere ca personalitatea si preferintele sunt concepte destul de vagi, este recomandat sa tii cont de o serie de criterii generale care sa te ajute, fie ca vrei sa cumperi un articol pentru tine, fie ca vrei sa achizitionezi un cadou. Iata care sunt caracteristicile la care trebuie sa fii atent atunci cand selectezi coliere pentru barbati:

Culoarea

Culoarea este un factor pe care este obligatoriu sa-l iei in calcul. Daca respectivul colier va fi al tau, este simplu sa te hotarasti care este nuanta care iti place. Insa, in cazul in care il vei darui cuiva, este mai greu sa faci alegerea cea mai buna. Totusi, ai doua variante la dispozitie: poti urmari care sunt culorile pe care le poarta, in mod obisnuit, persoana in cauza, sau poti opta pentru o culoare neutra (alb, negru sau gri), care sa poata fi integrata in orice fel de tinuta. 

Pretul

Pretul este important in orice fel de achizitie. Studiaza cu atentie informatiile produsului, pentru a-ti putea da seama daca acesta iti ofera un bun raport calitate-pret. Compara mai multe modele si descopera asemanarile si diferentele lor – astfel, vei putea sa dobandesti o privire de ansamblu, pe care sa o poti folosi, mai apoi, in procesul de selectie.

Materialul

Materialul reprezinta un detaliu semnificativ. Te poti orienta catre coliere alcatuite din otel inoxidabil sau catre coliere realizate din pietre semipretioase naturale (precum agat verde, howlit alb, obsidian sau ochi de tigru). Fiecare optiune este unica in felul ei – daca preferi un aspect metalic, otelul este perfect, iar daca esti adeptul elementelor naturale, pietrele si cristalele sunt o alegere excelenta.

Sistemul de inchidere

Sistemul de inchidere este, de asemenea, o caracteristica pe care te poti baza. O inchizatoare de tip lobster este tipica acelor colierele create din otel inoxidabil, iar cea ajustabila este specifica celor cu snur reglabil si cu pietre in componenta.

Lungimea si latimea

Lungimea si latimea pot parea lucruri care nu necesita o atentie deosebita, insa acestea pot modifica fundamental aspectul final. Asadar, lungimea poate fi un obstacol in cazul in care vrei sa daruiesti un colier – in astfel de situatii, snurul ajustabil este cea mai buna solutie. Latimea depinde de grosimea lantului in sine – insa, in functie de design, iti vei putea da seama rapid cum va arata produsul respectiv.

2. Pentru ce tip de design poti opta?


Designul este un factor pe care este obligatoriu sa-l iei in calcul atunci cand cercetezi gama de accesorii pentru barbati – poate ca iti doresti un pandantiv deosebit, sau poate ca vrei un colier care sa aiba o anumita semnificatie. In primul rand, trebuie sa te atraga din punct de vedere vizual si, in al doilea rand, trebuie sa insemne ceva pentru tine. Prin urmare, atunci cand alegi un colier, fii atent la:

Ce simbol infatiseaza
Ce semnificatie are
Ce concept sugereaza





In concluzie, colierele pentru barbati sunt accesorii aparte, cu ajutorul carora orice barbat poate arata impecabil si elegant. Exista o multime de modele pentru care poti opta – nu ezita si asculta-ti intuitia, fiindca ea te va ghida catre articolul potrivit!

Sursa foto: shutterstock.com, dargen.ro
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!