Ai retur sau schimb de produse GRATUIT* in primele 14 zile

Ce tip de accesorii trebuie sa porti daca iti place stilul boho chic?

Ce tip de accesorii trebuie sa porti daca iti place stilul boho chic?
Stilul boho chic este extrem de special, fiindca imbina mai multe elemente deosebite, desprinse din cultura hippie si cea boema. Denumirea este formata din cuvintele boho – care este o prescurtare de la bohemian (boem) – si chic (care inseamna elegant, stylish). Acest fenomen a capatat amploare in anii ‘60, odata cu aparitia pieselor vestimentare purtate la festivalurile hippie. Insa, chiar si astazi, o multime de oameni sunt pasionati de aceasta zona stilistica, fiindca iese in evidenta prin intermediul unor articole speciale si aparte. Asadar, daca iti place acest stil, este esential sa stii ce accesorii poti purta pentru a aduce un plus de originalitate fiecarei tinute pe care o abordezi.

Cuprins

1. Prin ce concepte se defineste stilul boho chic?
2. Exemple de accesorii pe care le poti integra intr-o tinuta boho chic 


1. Prin ce concepte se defineste stilul boho chic? 


Acest stil reprezinta o combinatie perfecta intre relaxare, buna dispozitie, naturalete, expresivitate si creativitate. Boho chic se bazeaza pe o abordare libera, orientata catre exprimarea individualitatii fiecarei persoane. De asemenea, legatura cu natura si cu mediul spiritual este si ea foarte importanta. De aceea, un look boho chic pune in valoare originalitatea outfitului, pastrand, in acelasi timp, un spirit romantic. In general, tinutele sunt colorate, insa unii prefera sa-si indrepte atentia catre nuante naturale, precum maro, verde sau bej. Imprimeurile materialelor sunt aparte, fiind un statement in sine. Fie ca au printuri florale, fie ca au desene abstracte sau motive populare, acestea ies in evidenta prin unicitatea lor.

Conceptul general este acela ca nu trebuie sa te aliniezi cu normele sociale clasice, ci poti experimenta o multitudine de designuri, haine si accesorii, care sa-ti exprime cat mai bine identitatea. Imbracamintea, incaltamintea, machiajul, coafura, detaliile vizuale – toate acestea sunt elemente cu care poti jongla daca iti doresti sa creezi un outfit boho chic. Totusi, cel mai important este sa constientizezi faptul ca ai libertatea de a testa oricate variante doresti pana gasesti un rezultat pe care il consideri perfect pentru tine. Ideea de la care porneste acest stil este aceea ca nu trebuie sa fii altcineva decat esti – asadar, trebuie sa ai incredere in tine si in calitatile tale, punandu-le in evidenta in orice moment.


 

2. Exemple de accesorii pe care le poti integra intr-o tinuta boho chic



In ceea ce priveste accesoriile, fetele boho chic poarta esarfe inflorate, impletituri si agrafe speciale, insa si bijuteriile reprezinta un segment semnificativ, pe care il pot explora atat femeile, cat si barbatii. 

Exista numeroase bratari care contin diferite pietre semipretioase ce pot aduce beneficii si avantaje, din punct de vedere spiritual, celui sau celei care le poarta. Fie ca este vorba despre bratari pentru femei, fie ca este vorba despre bratari pentru barbati, mineralele si cristalele pot avea un efect pozitiv asupra oricui, prin faptul ca pot declansa o serie de procese care au ca scop eliminarea energiilor negative si atragerea lucrurilor bune in viata ta.

De asemenea, colierele sunt o alta optiune excelenta – acestea pot imbogati orice tip de look, datorita designului lor rafinat. Poti opta pentru pandantive inscriptionate cu simboluri sugestive, sau pentru pietre speciale, precum agat, ochi de tigru, obsidian sau howlit. 

Bineinteles, daca doresti sa achizitionezi accesorii-pereche, te poti orienta catre seturi pentru el si ea – astfel, tu si partenerul tau veti putea purta bijuterii similare, prin care sa va completati pe toate planurile, atat din perspectiva spirituala, cat si din punct de vedere stilistic. Cerceteaza cu atentie gama disponibila, pentru a gasi cele mai frumoase si mai atractive modele. Cu siguranta vei descoperi exact ceea ce ai nevoie!



In concluzie, stilul boho chic este la mare cautare si merita explorat, mai ales daca te atrage. Asadar, analizeaza elementele pe care le poti combina si nu uita sa integrezi accesorii in toate tinutele tale. Alege pietre naturale minunate, care sa-ti bucure privirea si care sa ti se potriveasca din toate punctele de vedere – poti tine cont de zodie, de data nasterii, de nevoile tale sau de semnificatia pe care o au si, in mod cert, cristalul ideal isi va croi drum spre tine!

Surse foto: Shutterstock.com, Dargen.ro.

 
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 10:00 - 14:00

+40737538811 contact@dargen.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!